Penaltılara kaldı....
Penaltılara kaldı....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Penaltılarlada olsa alıcaz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Finaldeyiz bekle bizi Lig A geliyoruz bekle bizi Orduspor korkulu rüyan geliyor Şampiyon Giresunspor...
Giresunum işte bu bee !!!
Maç bitti şehirde tura çıktık.Çok güzel bir maçtı
Giresun finale yükseldi
Türk Telekom Lig A'ya yükselme play-off yarı finalinde normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 berabere tamamlanan maçta, Marmaris Belediyespor'u penaltı atışları sonunda 5-3 mağlup eden Giresunspor, finale çıktı. Bu arada, maç sonunda takımının finale çıkmasına sevinen Giresunsporlu taraftarlardan Mutahan Akça, kısa süreli baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren taraftara stat içindeki ambulansta müdahale edilirken, taraftarın önemli bir rahatsızlığının olmadığı belirtildi.
STAT: Bursa Atatürk
HAKEMLER: Uğur Söylemez, Cemal Bingöl, Tarık Ongun
GİRESUNSPOR: Soner, Levent, Fırat, Emre, Ziya, Cem, Mustafa, Serkan Özbalta (Serkan Üçüncü dk. 76), Ümit, Mehmet (Hakan dk. 56), Burak (Serhat dk. 86)
YEDEKLER: Ufuk, Emrah, Zafer, Halim
TEKNİK DİREKTÖR: Musa Cengiz Demir
MARMARİS BELEDİYESPOR: Özcan, Onur, Ahmet, Recep, Olcay, Erhan, Yavuz Oruç, Levent (Meriç dk. 88), Zafer, Tevrat (Yavuz Balcı dk. 46 ), Adem (Erkan dk. 72)
YEDEKLER: Ozan, Fahrettin, Burak, Serkan Pala
TEKNİK DİREKTÖR: M.Ali Çınar
GOLLER: Erkan (dk. 81), Cem (dk. 90+4)
ATILAN PENALTILAR: Cem, Serkan Üçüncü, Ümit, Levent (Giresunspor), Yavuz Balcı, Erhan (Marmaris Belediyespor)
KAÇAN PENALTILAR: Serhat (Giresunspor), Erkan, Zafer (Marmaris Belediyespor)
SARI KARTLAR: Emre, Serkan Özbalta, Ziya, Mustafa (Giresunspor), Ahmet, Onur (Marmaris Belediyespor)
24.05.2007
Kaynak : İHA
Birde haber;
Finali Cem Deda yönetecek
Adana Demirspor ile Giresunspor arasında oynanacak Türk Telekom Lig A'ya yükselme final maçının hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, 26 Mayıs Cumartesi günü Bursa Atatürk Stadı'nda, saat 19.00'da oynanacak karşılaşmayı, hakem Cem Deda yönetecek. Cem Deda'nın yardımcılıklarını ise Muhittin Gürses ve Nihat Mızrak yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Koray Gencerler.
24.05.2007
Kaynak : İHA
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Cumartesi günü Bursa'ya maça gidebilirim...
Serhat başkanla bende konuştum yarın akşam allah izin verirse yola çıkıyorum![]()
Adanademirspor 1-5 giresunspor
GIRESUNSPOR LIG A DA
Tebrik ediyorum giresunu
seneye giresun ve ordu el ele
tabiki giresunun ligde ilk tecrubesi olacak
Ordu ve giresun inanilmaz derbi maclari oalcak
İşte Şampiyonuz güçlü Adanayı 5-1 yendik Teşekkürler GİRESUNUM...
Giresunun marmaeris macini izledim gercekten giresun o turda baya sansliymis ve o sansla finale ciktilar finalde guzel oyunla kazandilar artik fm giresunu lig a oynarsiniz bol bol
Ordu-Giresun amannn yürek dayanmaz...
Bu arada msn yoktun bugün Murat Efe Samsundaydı geçende msn de anlatırım burada deşifre etmiyeyim![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Tebrikler GİRESUNSPOR a Helal
Giresunun çıkmasına sevindim ee ne olsa karadenizden bir takım
eskiden aramizda yapilan maclarda ne olay cikiyordu iki sehir arasi 30 dakikalik yol
ama artik olaylar cikacagini sanmiyorum cunkua kategorisi maclari yakindan takip ediliyor ikitakimda maclarini oynar onlerine bakar dpsor seneye bu iki macida kesin vermesi lazim boyle mac verilmesse yuh artik![]()
Valla Ordu maçına hiç dostane bir gözle bakmıyorum tabi bu kavga etmek demek degil...
Ordunun eceli olmaya geliyoruz...
Diyarbakirspor mutlaka Karsiyaka´yi yenecektir! Süper Lige cikacaktir.Onun her yerde taraftarlari vardir!Haydi Diyar´im göster gücünü EZ Kasimpasa´yi!
Kasımpaşalıyız....![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Paşa diyince akan sular durur...
Hak eden kazansın![]()
So what?
Saike
çok sevindim Giresun'un çıkmasına. 10 kişiyle 4 gol atmışlar helal olsun valla. Murat seneye Eskişehir'e maça gelirsen görüşürüz
Şampiyon Giresun 1-5
Giresunspor, Ekstra Play-Off finalinde A.Demir'i farklı yenerek Lig A'ya çıktı.
27.05.2007
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Cem Deda, Muhittin Gürses, Nihat Mızrak
ADANA DEMİR: Ergin 4 (Dk.73 Erdal 4), Çetin 5, Ünsal 5, Erman 5, Serkan Sevinç 5, H.Murat 5 (Dk.55 A.Kasım 5), Fatih 5, Mehmet 4, Serkan Turhan 5, Özgür 5, Ali 4 (Dk.38 Ramazan 5)
GİRESUN: Soner 7, Levent 8, Fırat 7 (Dk.90 Zafer), Emre 7, Ziya 6, Cem 7, Mustafa Ümit 7, Serdar 7, Ümit 9, Mehmet 9 (Dk.75 Hakan 6), Burak 7 (Dk.83 Serhat)
GOLLER: Mehmet (Dk.7 ve 55), Serdar (Dk.52), Ümit (Dk.84 ve 90) (Giresun), Serkan Turhan (Dk.24) (Adana Demir)
SARI KARTLAR: Soner (Giresun), Fatih, Çetin, Ramazan, Mehmet (Adana Demir)
KIRMIZI KART: Cem (Dk.89) (Giresun)
Özkan ÖZTÜRK/DHA
Marmaris kâbusu
Bu tam anlamıyla bir başarı hikayesi, Giresunspor mucizesi... Sezona büyük umutlarla başladılar, ilk kademe maçlarında Lig B’de Yükselme Grubu’na çıkmayı averajla Arsinspor’a kaptırdılar... Ancak vazgeçmedi Çotanaklar. Klasman Grubu’nda haftalar öncesinde Ekstra Play-Off’u garantilediler, Bursa’da Lig A için mücadele ettiler. Önce Kahramanmaraş engeli aşıldı, ardından yarı finalde Marmaris Belediye karşısında ecel terleri döküldü. 1-0 yenik durumdayken 90+3’te Cem takımına hayat verdi. Yeşil-Beyazlılar, penaltı atışlarıyla finale yükseldi.
Gol şov yaptılar
Dün akşam Lig A için Bursa Atatürk Stadı’nda son adım atılacaktı. Adana Demirspor ile Giresunspor, kozlarını final için paylaştı. Karadeniz temsilcisi, rakibi karşısında fırtına gibi esti dün gece... Tribünlerde kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarının da desteğini arkasına alan Yeşil-Beyazlılar, Mehmet ( 2 ), Ümit ( 2 ) ve Serdar’ın golleriyle coştu. Adana Demirspor’u 5-1 mağlup eden ve 90 dakika sonunda büyük sevinç yaşayan Çotanaklar, Türk Telekom Lig A’ya yükselme coşkusunu taraftarlarıyla paylaştı.
I'm back...
Gİresunum Oleyyy
Hakettiler çıkmayı bu skorla..Tebrikler Giresun'a.. Başarılar aynı zamanda LİG A'da...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
helal olsun adana demire 4 atmislar
Cuma sabahından itibaren ayaktayım.Bugün Giresun'a döndüm.Hiç uyumadan dinlenmeden kaç saattir ayaktayım bilmiyorum sarhoş gibiyim
Nasıl bir taraftar vardı orada yaa.2Tribün açtılar başta,en son 2bölüm daha açıldı taraftar için.
Kelimeler yetmez anlatmaya.Finalde 5 tane atmışız daha ne olsun hatta 10-1 bile olabilirdi ne gollerde kaçırdık.Olsun bu da yeter bize
GİRESUN LİG'A da...Ordu'yla güzel maçlar olacak
![]()
Arkadaşlar maç için 12.00 da falan stadın oralardaydık maç saat 17.00 a kadar falan stada girdik o ara zaten.
Maç 21.00 gibi bitti Adana'lıların çıkmasını bekledik saha içinde uzun bir süre falan çıkışımız 22.00 'ı buldu hemen hemen.Çıkışta zaten sokaklarda bikaç tur attık hemen geri dönmek üzre yola koyuldukBuluşmak bende çok istiyordum ama kısmet deilmiş inşallah başka zamana
![]()
Ahhh ahhh şu maça gidememek içimde upde kaldı neyse seneye İstanbulda oynayacakları maçlarda yerimizi alıcaz artık...
Gerçekten bu maça gelmeyen çok şey kaçırdı
Müthiş atmosfer vardı.
seneye lig a inanilmaz zevkli olacak cunku lig a da hep il takimlari
var