Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 147 arası toplam 147 sonuç

Konu: Lig A'ya terfi maçları

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Penaltılara kaldı....

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Penaltılarlada olsa alıcaz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Finaldeyiz bekle bizi Lig A geliyoruz bekle bizi Orduspor korkulu rüyan geliyor Şampiyon Giresunspor...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunum işte bu bee !!!

Maç bitti şehirde tura çıktık.Çok güzel bir maçtı

Giresun finale yükseldi

Türk Telekom Lig A'ya yükselme play-off yarı finalinde normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 berabere tamamlanan maçta, Marmaris Belediyespor'u penaltı atışları sonunda 5-3 mağlup eden Giresunspor, finale çıktı. Bu arada, maç sonunda takımının finale çıkmasına sevinen Giresunsporlu taraftarlardan Mutahan Akça, kısa süreli baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren taraftara stat içindeki ambulansta müdahale edilirken, taraftarın önemli bir rahatsızlığının olmadığı belirtildi.

STAT: Bursa Atatürk
    HAKEMLER: Uğur Söylemez, Cemal Bingöl, Tarık Ongun
    GİRESUNSPOR: Soner, Levent, Fırat, Emre, Ziya, Cem, Mustafa, Serkan Özbalta (Serkan Üçüncü dk. 76), Ümit, Mehmet (Hakan dk. 56), Burak (Serhat dk. 86)
    YEDEKLER: Ufuk, Emrah, Zafer, Halim
    TEKNİK DİREKTÖR: Musa Cengiz Demir
    MARMARİS BELEDİYESPOR: Özcan, Onur, Ahmet, Recep, Olcay, Erhan, Yavuz Oruç, Levent (Meriç dk. 88), Zafer, Tevrat (Yavuz Balcı dk. 46 ), Adem (Erkan dk. 72)
    YEDEKLER: Ozan, Fahrettin, Burak, Serkan Pala
    TEKNİK DİREKTÖR: M.Ali Çınar
    GOLLER: Erkan (dk. 81), Cem (dk. 90+4)
    ATILAN PENALTILAR: Cem, Serkan Üçüncü, Ümit, Levent (Giresunspor), Yavuz Balcı, Erhan (Marmaris Belediyespor)
    KAÇAN PENALTILAR: Serhat (Giresunspor), Erkan, Zafer (Marmaris Belediyespor)
    SARI KARTLAR: Emre, Serkan Özbalta, Ziya, Mustafa (Giresunspor), Ahmet, Onur (Marmaris Belediyespor)

24.05.2007

Kaynak : İHA

Birde haber;

Finali Cem Deda yönetecek
    Adana Demirspor ile Giresunspor arasında oynanacak Türk Telekom Lig A'ya yükselme final maçının hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, 26 Mayıs Cumartesi günü Bursa Atatürk Stadı'nda, saat 19.00'da oynanacak karşılaşmayı, hakem Cem Deda yönetecek. Cem Deda'nın yardımcılıklarını ise Muhittin Gürses ve Nihat Mızrak yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Koray Gencerler.
    24.05.2007

Kaynak : İHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Cumartesi günü Bursa'ya maça gidebilirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serhat başkanla bende konuştum yarın akşam allah izin verirse yola çıkıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adanademirspor 1-5 giresunspor

GIRESUNSPOR LIG A DA

Tebrik ediyorum giresunu

seneye giresun ve ordu el ele

tabiki giresunun ligde ilk tecrubesi olacak

Ordu ve giresun inanilmaz derbi maclari oalcak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İşte Şampiyonuz güçlü Adanayı 5-1 yendik Teşekkürler GİRESUNUM...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Giresunun marmaeris macini izledim gercekten giresun o turda baya sansliymis ve o sansla finale ciktilar finalde guzel oyunla kazandilar artik fm giresunu lig a oynarsiniz bol bol

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ordu-Giresun amannn yürek dayanmaz...

Bu arada msn yoktun bugün Murat Efe Samsundaydı geçende msn de anlatırım burada deşifre etmiyeyim
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Tebrikler GİRESUNSPOR a Helal

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Giresunun çıkmasına sevindim ee ne olsa karadenizden bir takım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Ordu-Giresun amannn yürek dayanmaz...

Bu arada msn yoktun bugün Murat Efe Samsundaydı geçende msn de anlatırım burada deşifre etmiyeyim
    eskiden aramizda yapilan maclarda ne olay cikiyordu iki sehir arasi 30 dakikalik yol

ama artik olaylar cikacagini sanmiyorum cunkua kategorisi maclari yakindan takip ediliyor ikitakimda maclarini oynar onlerine bakar dpsor seneye bu iki macida kesin vermesi lazim boyle mac verilmesse yuh artik

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Valla Ordu maçına hiç dostane bir gözle bakmıyorum tabi bu kavga etmek demek degil...
    Ordunun eceli olmaya geliyoruz...

Diyarbakirspor mutlaka Karsiyaka´yi yenecektir! Süper Lige cikacaktir.Onun her yerde taraftarlari vardir!Haydi Diyar´im göster gücünü EZ Kasimpasa´yi!

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kasımpaşalıyız....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Paşa diyince akan sular durur...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hak eden kazansın
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

çok sevindim Giresun'un çıkmasına. 10 kişiyle 4 gol atmışlar helal olsun valla. Murat seneye Eskişehir'e maça gelirsen görüşürüz

Şampiyon Giresun 1-5
    Giresunspor, Ekstra Play-Off finalinde A.Demir'i farklı yenerek Lig A'ya çıktı.
    27.05.2007

STAT: Atatürk
    HAKEMLER: Cem Deda, Muhittin Gürses, Nihat Mızrak
    ADANA DEMİR: Ergin 4 (Dk.73 Erdal 4), Çetin 5, Ünsal 5, Erman 5, Serkan Sevinç 5, H.Murat 5 (Dk.55 A.Kasım 5), Fatih 5, Mehmet 4, Serkan Turhan 5, Özgür 5, Ali 4 (Dk.38 Ramazan 5)
    GİRESUN: Soner 7, Levent 8, Fırat 7 (Dk.90 Zafer), Emre 7, Ziya 6, Cem 7, Mustafa Ümit 7, Serdar 7, Ümit 9, Mehmet 9 (Dk.75 Hakan 6), Burak 7 (Dk.83 Serhat)
    GOLLER: Mehmet (Dk.7 ve 55), Serdar (Dk.52), Ümit (Dk.84 ve 90) (Giresun), Serkan Turhan (Dk.24) (Adana Demir)
    SARI KARTLAR: Soner (Giresun), Fatih, Çetin, Ramazan, Mehmet (Adana Demir)
    KIRMIZI KART: Cem (Dk.89) (Giresun)
    Özkan ÖZTÜRK/DHA

Marmaris kâbusu
    Bu tam anlamıyla bir başarı hikayesi, Giresunspor mucizesi... Sezona büyük umutlarla başladılar, ilk kademe maçlarında Lig B’de Yükselme Grubu’na çıkmayı averajla Arsinspor’a kaptırdılar... Ancak vazgeçmedi Çotanaklar. Klasman Grubu’nda haftalar öncesinde Ekstra Play-Off’u garantilediler, Bursa’da Lig A için mücadele ettiler. Önce Kahramanmaraş engeli aşıldı, ardından yarı finalde Marmaris Belediye karşısında ecel terleri döküldü. 1-0 yenik durumdayken 90+3’te Cem takımına hayat verdi. Yeşil-Beyazlılar, penaltı atışlarıyla finale yükseldi.

Gol şov yaptılar
    Dün akşam Lig A için Bursa Atatürk Stadı’nda son adım atılacaktı. Adana Demirspor ile Giresunspor, kozlarını final için paylaştı. Karadeniz temsilcisi, rakibi karşısında fırtına gibi esti dün gece... Tribünlerde kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarının da desteğini arkasına alan Yeşil-Beyazlılar, Mehmet ( 2 ), Ümit ( 2 ) ve Serdar’ın golleriyle coştu. Adana Demirspor’u 5-1 mağlup eden ve 90 dakika sonunda büyük sevinç yaşayan Çotanaklar, Türk Telekom Lig A’ya yükselme coşkusunu taraftarlarıyla paylaştı.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

Gİresunum Oleyyy

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Hakettiler çıkmayı bu skorla.. Tebrikler Giresun'a.. Başarılar aynı zamanda LİG A'da...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

helal olsun adana demire 4 atmislar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cuma sabahından itibaren ayaktayım.Bugün Giresun'a döndüm.Hiç uyumadan dinlenmeden kaç saattir ayaktayım bilmiyorum sarhoş gibiyim

Nasıl bir taraftar vardı orada yaa.2Tribün açtılar başta,en son 2bölüm daha açıldı taraftar için.

Kelimeler yetmez anlatmaya.Finalde 5 tane atmışız daha ne olsun hatta 10-1 bile olabilirdi ne gollerde kaçırdık.Olsun bu da yeter bize

GİRESUN LİG'A da...Ordu'yla güzel maçlar olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Cuma sabahından itibaren ayaktayım.Bugün Giresun'a döndüm.Hiç uyumadan dinlenmeden kaç saattir ayaktayım bilmiyorum sarhoş gibiyim

Nasıl bir taraftar vardı orada yaa.2Tribün açtılar başta,en son 2bölüm daha açıldı taraftar için.

Kelimeler yetmez anlatmaya.Finalde 5 tane atmışız daha ne olsun hatta 10-1 bile olabilirdi ne gollerde kaçırdık.Olsun bu da yeter bize

GİRESUN LİG'A da...Ordu'yla güzel maçlar olacak

Tebrik ederim Giresunspor'u Adanademirspor'un çıkamamasına üzüldüm memleketimin takımını LİG'A da izleme çok isterdim ama kısmet değilmiş..

Senle görüşmek çok isterdik Murat abi ama kısmet olmadı..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar maç için 12.00 da falan stadın oralardaydık maç saat 17.00 a kadar falan stada girdik o ara zaten.

Maç 21.00 gibi bitti Adana'lıların çıkmasını bekledik saha içinde uzun bir süre falan çıkışımız 22.00 'ı buldu hemen hemen.Çıkışta zaten sokaklarda bikaç tur attık hemen geri dönmek üzre yola koyuldukBuluşmak bende çok istiyordum ama kısmet deilmiş inşallah başka zamana

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ahhh ahhh şu maça gidememek içimde upde kaldı neyse seneye İstanbulda oynayacakları maçlarda yerimizi alıcaz artık...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gerçekten bu maça gelmeyen çok şey kaçırdı

Müthiş atmosfer vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

seneye lig a inanilmaz zevkli olacak cunku lig a da hep il takimlari
    var

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri