‘A Milli Takım olmazsa Belçika’da oynarım’
2 yıldan beri milli forma giyemediğini belirten Önder “A Milli olmak istiyorum. Ama belki Belçika Milli Takımı’nda oynarım” dedi
05.11.2006
F.BAHÇE’NİN başarılı defans oyuncusu futbolcu Önder Turacı, takımı için her zaman bir ‘hazır asker’ olduğunu söyledi. Samandıra Tesisleri’ndeki antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Önder “Yedek kalınca her futbolcu üzülür. Ancak hepimiz hazır askerleriz. Kaptan Ümit Özat 3 haftadır oynamıyordu ve dün (önceki gün) aldığımız 3 puanda büyük pay sahibi oldu” dedi.
FIFA’nın Türk Milli Takımı’nda oynamasına engel olan kararından sonra Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne yaptığı başvurudan henüz bir karar çıkmadığını belirten Önder “2 yıldır sorunlarım dolayısıyla oynayamıyorum. Amacım A Milli formayı giymek. Çıkacak karara göre belki de yine Belçika Milli Takımı’nda oynarım” ifadesini kullandı.
Bu konuda Aurelio ile şakalaştığını ifade eden Önder “Ona ‘Ben 2 yıldır milli takımda oynamaya çalışıyorum sen 1 ayda milli takıma girdin’ diye takılıyorum” dedi.