-
mesajları okuyunca cok guldum dunya futbol tarihinde asla şampiyonlar liginde bir üst tura çıkamayan uefa kupasında bile 2 tur yuzu görmeyen bir takıma 1. sınıf yakıştırılması yapılmış tamamen taraftar kimliğinden kurtulamaktan doğan şeyler bakın arkadaşlar uefa her sene şampiyonlar ligine katılan takımları torbalar ve 4 gruba ayrılır galatasaray şampiyonlar liginde bir kez çeyrek final 1988 1989 sezonunda da yarı final oynamasına karşın uefa ve süper kupa sahibi olmasına karşın bu sene 4. torbaya girdi fenerbahçe eğer dinamo kiev i eleseydi fenerbahçede 4. torbadan kuraya girecekti işin ilginç yani chelsea bile 1. torba takımı olarak adlandırılmadı ve 2. torbadan girdi bir takımı klası trübününden yada futbolcu kalitesinden dolayı olmaz başarılarından dolayı olur chelsea nın bu güne kadar ne başarısı var ama futbolcu istemediğin kadar trübün öyle başkanı zengin diye 1. sınıf olamadılar çünkü ne uefa kupaları nede şampiyonlar ligi kupaları yok müzelerinde hatta bu son yıllardaki bağşarıları sayesınde 2, torbadalar klasmanı başarı belirler ve gene yarı finalde elendiler öyle tahmin ediyorum seneyede 2. torba olacaklar arzu edersiniz bir başka gece kuluplerin klasmanlarının hangi sistem ile ölçüldüğünüde yazarım ama şunu belirteyim takımın avrupadaki son 6 yılına bakıyorlar ben fenerbahceye baktığımda 0 puanlar 6-2 ler görüyorum kenidimizi kandırmayalım fanatik olmayalım
Mesaj Yetkileri