Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Deividi satamıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sağolasın ama şuan milan ile adım adım şampiyonluğa koşuyorum. Gerçi Fener'de lider götürüyoya olsun. Ben mutluyum. İnşallah C.L.'de Fener ile eşleşirizde bunları elerim.

Quote Originally Posted by dick View Post
    Üzülmeyin fener de satamıyor gerçekte
    walla gardaş doğru diyon

Default satılmıyo

ya arkadaş sen demişsin devid satılmıyo diye oda birşey mi bendede inomotoyla iliç satılmıyo bi türlü gönderemiyorsun

ilk sezonun yarısındayım hiç oynatmadım deivid i satılık listesinde de var profil e bakıyorum kısa zamanda takımdan ayrılmak istiyor diyo ama kontrat iptal deyince de deivid kontratın sonlanmasını kabul etmiyor menajerinin böyle bi şey yapmasına şaşırdı diyo öldürcem ben bu adamı yaa

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

Wink

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    yaw adam deividi satabilmek için üst üste cezalar vermiş ama aziz yıldırım bişey dememiş.

Ya ben napıyım. İki oyuncu kırmızı kart gördü ben onların 2 şer hafta maaşlarını kestim diye beni kovdu yerime de Victor Fernandez'i getirdi.

Oysa Fener ile 5. Sezonumun sonlarına geliyordum.Kazandığım bi kaç başarıyı sıralayım.

Şampiyonlar Ligi'ni birkez kazandım. Bir kere finalde Münih'e kaybettim. Bir kere yarı Finalde Chelsea'ya elendim. Birkere de gruptan çıktıktan sonra yine münihle eşleştim ve elendim.

Turkcell Süper Ligi art arda 4 kere kazandım ve 5. yide kazanacaktım ama kovuldum.

3 kez Türkiye Süper Kupası Birkezde ikincilik.

3 kez Fortis Türkiye Kupası 1 kez ikincillik

1 kez dünya kulüpler şampiyonluğu

Ayrıca

4 yıl üst üste Türkiye'nin en iyi menajeri ödülü.

Gökhan Ünal, Serhat Akın, Gökdeniz, Naldo, M.Debuchy gibi kaliteli transferler.

Daha ne olsun be aziz başkan. R.Carlos gibi kupa koleksiyonum oldu. Böyle birini haksız yere kovarsan milan a gider, ayrıca bunca yaşanan şeyden sonra tak diye kovulmak çok zoruma gitti.
    Aziz başkan ancak finansal durum nedeni ile seni kovabilir, bir de board tan devamlı birşeyler istediysen bu onları germiştir. başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Question

Quote Originally Posted by ertyq View Post
    Aziz başkan ancak finansal durum nedeni ile seni kovabilir, bir de board tan devamlı birşeyler istediysen bu onları germiştir. başarılar
    Yok, aslında bana ilk önce uyarı verdiler. Fazla ceza veriyosun takımı kötü yönde etkiliyo diye bende takmadım. son kovulmadan önceki maçta kırmızı kart gören iki oyuncuma 2 şer hafta para kesme cezası verdim. sonrada yaptığımız uyarı dikkate almadınız diye beni kovdu. Ama ben kafama göre vermedim hep nedenleri vardı Mesela maçlarda kırmızı görünce oyuncular acaip sinir oluyom o sinirle 2 şer maç ceza kes. Antrenmana gelmio uyarı ver. Önemli bi maçta yenilince tüm takıma performansınız kötü die ceza kes vs vs

Biraz fazla kaçırmış olabilirim ama o kadar emeğim geçti. Ama Milan'da mutluyum. Bu arada eski takımım Fener CL'de Çeyrek Finale kalmış.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri