Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Deividi satamıyorum

Default Deividi satamıyorum

Fenerbahçeyi yönetiyorum deividi satılık listesine koydum,kulüplere bedavaya önerdim,yine isteyen çıkmadı.Bazen ülkesinden 1-2 kulüp çıkıyor istiyor ama ya sözleşmeyi beğenmiyor yada kulüp deividi beğenmiyor.1 sezon geçti hala adam elimde.Önemsiz maçlarda oynatıyorum bazen belki isteyen çıkar diye ama yok.Yabancı sınırlaması olduğu için satmak zorundayım.yardımcı olursanız sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

aslinda deivid gercekteki gibi degil iyi golcu oyunda bence baska bi yabanci sat cok satmak istiyorsanda sozlesmesini feshetmekten baska care kalmiyo

Sözleşmeyi karşılklı feshetmek istediğimde deivid istemiyor,tek taraflı edincede yönetim izin vermiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

iste ya adam gercektekı gıbı kıl ya.klup bulamıcam dıe korkuo bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deivid e ceza var 1 2 kere o zaten klüpte mutsuz olur ondan sonra bedavaya gönderirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende Fenerde aynı sıkıntıyı çekiyordum. Adam çoğu maçta gol attı ama ben onu bi kere gözden çıkardım. Satılık listesine koydum kimse bakmadı. Neyseki sözleşmesi bitti. Porto ile anlaştı yerine gökhan Ünal'ı aldım Savunmayada yabancı oyuncu olarak Naldo'yu aldım. Eğer sözleşme süresi uzunsa Mesela 2-3 yıl varsa Yeni sözleşme öner sonra 1 yıllık kontrat öner bir yıl sonra sözleşmesi bitince gider.En kısa yöntem ancak bu .

Bende satamıyodum hile yapıp öyle sattım !

Nesil
    2006

Üzülmeyin fener de satamıyor gerçekte
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kahramanmaraş

Quote Originally Posted by dick View Post
    Çok komiksin abicim ya

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bende Fenerde aynı sıkıntıyı çekiyordum. Adam çoğu maçta gol attı ama ben onu bi kere gözden çıkardım. Satılık listesine koydum kimse bakmadı. Neyseki sözleşmesi bitti. Porto ile anlaştı yerine gökhan Ünal'ı aldım Savunmayada yabancı oyuncu olarak Naldo'yu aldım. Eğer sözleşme süresi uzunsa Mesela 2-3 yıl varsa Yeni sözleşme öner de sonra 1 yıllık kontrat öner bir yıl sonra sözleşmesi bitince gider.En kısa yöntem ancak bu .
    Evet senin dediğin aklıma gelmişti.Denemeyi düşünüyorum.Keşke sezon başında yapsaydım şimdi serbest kalmıştı.Ama süreyi kısaltacağım için sözleşmeyi kabul etmeyebilr.O kadar hırpaladım adamı boş yere ceza verdim,kötüledim,bu yüzden kabul etmeyecektir büyük ihtimalle

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by dick View Post
    Aynen ya bi çıkaramadık elimizden.

Nesil
    2007
    Yer
    Kahramanmaraş

gitse tam süper olacak kanımca

13. Default

klbün ihtiayacı yok deyip sözleşmeyi feshet veya serbest bırak

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İlla kurtulacam kar etmesemde olur diyorsan 0 $ a satılığa çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Onuda denemiş ama yapışmış bir kere

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sen en iyisi Deivid le yola devam et

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by VahdeTrabzon View Post
    Onuda denemiş ama yapışmış bir kere
    Önerince kabul etmeyebiliyorlar.Satılık listesine çıkar isteyen gelen alsın.İstemiyorlarsa zorla mı vericen oyuncuyu Üstüne para verebilsen

aynı sorun bende de mevcut transfer listesine koyuyorum bazen izleyenler oluyo ama kimse teklif yapmıyo baş belası yaaa

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUl

ceza verip klubün ihtiyacı yok yap morali güzel olur sözleşmeyi feshedersin

20. Default

Quote Originally Posted by GBC View Post
    ceza verip klubün ihtiyacı yok yap morali güzel olur sözleşmeyi feshedersin
    +1907 BEN YÖLE DAHA HAFTAMDA YOLADIM ADAMI FESHETTİ

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Önerince kabul etmeyebiliyorlar.Satılık listesine çıkar isteyen gelen alsın.İstemiyorlarsa zorla mı vericen oyuncuyu Üstüne para verebilsen
    Üstüne para verme imkanı olsa vallahi veririm

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

pek fazla serbest bırakmaya calısmayın bazen takım arkadasları size cok pis kızıyor

evet deivid e ceza vereceğim ama sonra takım ayaklanıyo

Deivide üst üste ceza verip sonunda feshedebildim sözleşmeyi yardımlarınız için saolun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

takımın moral dengesi bayagı bozulmustur yanlız (bir oyuncuya nedensiz ceza verip serbest bırakınca öle oluyor da )

Takımın morali süper şu an deividi kovduğumda futbolcular tatildeydi belki ondandır yada onlarda benim gibi deividi sevmiyordur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tatil yaramış topçularına

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

dedigini yap ceza ver sora üzülüyor sora tek taraflı ve karsılıklı bitirebiliyosun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

yaw adam deividi satabilmek için üst üste cezalar vermiş ama aziz yıldırım bişey dememiş.

Ya ben napıyım. İki oyuncu kırmızı kart gördü ben onların 2 şer hafta maaşlarını kestim diye beni kovdu yerime de Victor Fernandez'i getirdi.

Oysa Fener ile 5. Sezonumun sonlarına geliyordum.Kazandığım bi kaç başarıyı sıralayım.

Şampiyonlar Ligi'ni birkez kazandım. Bir kere finalde Münih'e kaybettim. Bir kere yarı Finalde Chelsea'ya elendim. Birkere de gruptan çıktıktan sonra yine münihle eşleştim ve elendim.

Turkcell Süper Ligi art arda 4 kere kazandım ve 5. yide kazanacaktım ama kovuldum.

3 kez Türkiye Süper Kupası Birkezde ikincilik.

3 kez Fortis Türkiye Kupası 1 kez ikincillik

1 kez dünya kulüpler şampiyonluğu

Ayrıca

4 yıl üst üste Türkiye'nin en iyi menajeri ödülü.

Gökhan Ünal, Serhat Akın, Gökdeniz, Naldo, M.Debuchy gibi kaliteli transferler.

Daha ne olsun be aziz başkan. R.Carlos gibi kupa koleksiyonum oldu. Böyle birini haksız yere kovarsan milan a gider, ayrıca bunca yaşanan şeyden sonra tak diye kovulmak çok zoruma gitti.

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    yaw adam deividi satabilmek için üst üste cezalar vermiş ama aziz yıldırım bişey dememiş.

Ya ben napıyım. İki oyuncu kırmızı kart gördü ben onların 2 şer hafta maaşlarını kestim diye beni kovdu yerime de Victor Fernandez'i getirdi.

Oysa Fener ile 5. Sezonumun sonlarına geliyordum.Kazandığım bi kaç başarıyı sıralayım.

Şampiyonlar Ligi'ni birkez kazandım. Bir kere finalde Münih'e kaybettim. Bir kere yarı Finalde Chelsea'ya elendim. Birkere de gruptan çıktıktan sonra yine münihle eşleştim ve elendim.

Turkcell Süper Ligi art arda 4 kere kazandım ve 5. yide kazanacaktım ama kovuldum.

3 kez Türkiye Süper Kupası Birkezde ikincilik.

3 kez Fortis Türkiye Kupası 1 kez ikincillik

1 kez dünya kulüpler şampiyonluğu

Ayrıca

4 yıl üst üste Türkiye'nin en iyi menajeri ödülü.

Gökhan Ünal, Serhat Akın, Gökdeniz, Naldo, M.Debuchy gibi kaliteli transferler.

Daha ne olsun be aziz başkan. R.Carlos gibi kupa koleksiyonum oldu. Böyle birini haksız yere kovarsan milan a gider, ayrıca bunca yaşanan şeyden sonra tak diye kovulmak çok zoruma gitti.
    geçmiş olsun

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri