Klose - Fred ..
Klose - Fred ..
Kuyt - Torres
Anelka-Henry.
Salomon Kalou - Didier Drogba![]()
yalanda olmayabilir hemen suçlama adamı oyun hatası olabilir
özgürcan ve fred...
trezeuget-defoe
tevez-torres![]()
![]()
Galatasaray Ümit Karan-T.Henry
Galatasaray Totti-Hakan Şükür
evandro roncatto robert vittek bunlar cok super veya sinan kaloglu evandro roncatto olabilir yeter ki roncatto olsun
ben de fenerbahce de ya tevez-anelka ya da sonradan yetişen genç oyuncum cengiz özkan-anelka
kezman anelka ikilisi süper oluo ben fb de deneedim we ii sonuc aldım kezmanın fiyatı biras tuzlu ama karsılıını werio anelkada asist konusunda cok ii oluo
valla fred süper bi adam çıktı daha yeni denedim ama yanında ben oynasam benimle bile anlaşacak adam![]()
ben zlatan ile robinhoyu oynatıyordum manyak derecede iyi anlaşıyorlar![]()
lucarelli-defoe ikilisi
kezman-tevez ikilisi muhteşem.
lucarelli kezman
Ümit Karan ve Fatih Tekkede beraber çok güzel işler çıkarıyorlar.ucuz ama etkili bir ikili.ligte 90 gol atıyorsan 70ini beraber atıyorlar.belki sizlerin yazdığı oyuncular kadar iyi değiller ama hem yerli hem ucuzlar.bu nednele yazmak gereği hissettim.
ibrahimovic-adriano torres-agüero scheva-torres martins-rooney
a.kerzhakov ve zigic
bana gore de aguero - jo
lucarelli-eddie jonshon
stefano chuka okaka - salomon kalou. iki maç zorunluluktan oynattım iki avrupa maçında toplam 8 gol attı ikisi. 5 tane porto ya . 3 tane betis e ... iyi anlaşıyolar artık oynatıyorum shevchenko yu yedeğe oturttum.
chen tao - fred ikilis fenerbahcede daha 11 mac oldu lig baslayalı ikisi toplam 37 gol attılar ( fred 20 - chen tao 17 )
Martin palermo - C.Tevez en iyisi
gyan asamoah - iquinta ve asamoah-oberman ikilileri cok super oynuyor
fatih tekke-pablo vitti clde trabzon la grubtan 1. cıktım grubumda barca,wisla,monaco vardı. vitti-fatih sayesinde cıktım
Miccoli - Rooney ve Torres -Forssel ikilileri harika işler başarıyo. Kesinlikle tavsiye ederim.
bence türk olarak fatih tekke-nihat yada nihat-necati nihat çok gol atamadı ama tekke gol kralı oldu ligde necatiyi az oynattım ama 17 maçta 23 gol gibi bişeydi (galatasaray)