1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: En iyi anlaşan 2 forvet kim?

Hybrid View

wallahi ben tek forvet oynatıodum sezon basında hakan-umitle idare ettim 2. devre hamit altintopu aldım tek forvet oynattım arkasın aml-amc-amr olarak 3lü forvet arkası manyak oynuolardı sagda hasan sas solda carrusca ortada ise brazilyalı bi amc oynatıodum ama adını hatırlamıorum sampiyonlar liginde de grup 1.si olmustum grubumda werder bremen , everton , bayern munih we galatasaray yani bndim..dusunsenize bu grupta 1. oluorum.. cok gusel bi duyguydu..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

ben 3 atk ortasaha ve bir forvet oynatıyorum mükemmel oluyo forvette kimi oynatırsam oynatıyım mükemmlel oynuyolar

Quote Originally Posted by Umit__Karan9 View Post
    wallahi ben tek forvet oynatıodum sezon basında hakan-umitle idare ettim 2. devre hamit altintopu aldım tek forvet oynattım arkasın aml-amc-amr olarak 3lü forvet arkası manyak oynuolardı sagda hasan sas solda carrusca ortada ise brazilyalı bi amc oynatıodum ama adını hatırlamıorum sampiyonlar liginde de grup 1.si olmustum grubumda werder bremen , everton , bayern munih we galatasaray yani bndim..dusunsenize bu grupta 1. oluorum.. cok gusel bi duyguydu..
    yalana bak..arkadaşım CL gruplarında aynı ülkeden iki takım olmuo.senin oyununda nasıl olmuş anlamış deilim yada yalan sölüosun..CL de gruplard deilde çeyrek final maçlarından sora oluo aynı ülkeden iki takımın eşleşmesi
    Alessandro Del Piero...!:D

Mesaj Yetkileri