Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: fm nin en gıcık oyuncusu?

Quote Originally Posted by sehzadee View Post
    Biliorum kardeş güzel oynuyorda l**inta ile kerlon war berbatov bile yedek yani şu an hiç şansı yok
    ben kefilim ikisinede bedel.laguinta yı aldım oynatmadan sattım berbatovu aldım oynatmadan sattım.benim forvetler defoe.fernando torres.cavengahi.delgado. bu dörtlüyü hiç bozmadım torres defoe ikilisi hep oynuyo diğerleri yedek.demek istediğim diğerleri hep geldiler gittiler defoe hep kalıcı her maç gol atan oyuncu.yedek klübesinde düşünmek ürkütücü gerçekten

defoe ben chelseadeyken çok süperdi.ingiltere milli takımını bile o kurtarıyordu.ama fenerbahçeye alınca hiçbirşey yapamadı.7 hafta boyunca gol atamadı.bnde yedeğe cektim gökhan ünalı koydum.ve gökhan ünal gol krallığında 2. oldu 23 gol

[quotewins;746163]ben kefilim ikisinede bedel.laguinta yı aldım oynatmadan sattım berbatovu aldım oynatmadan sattım.benim forvetler defoe.fernando torres.cavengahi.delgado. bu dörtlüyü hiç bozmadım torres defoe ikilisi hep oynuyo diğerleri yedek.demek istediğim diğerleri hep geldiler gittiler defoe hep kalıcı her maç gol atan oyuncu.yedek klübesinde düşünmek ürkütücü gerçekten [/
    Yawww Sus beni forwetlerımden soğutuyorsun:

soğuma soğuma

5. Default

okan yılmaz her mac yaptıgımda bana gol atıo bnde dayanamayıp transfer edıp yedek takıma attım

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

jussi jasskelainen , adamın son puanları 5-6-5-6 ne hikmetse hep benim maçımda devleşiyo 10 banko

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

djibril cisse... beni hem carling cuptan hemde fa cuptan eleyen golleri attı

fatih sen oyunun en buyuk abartısıı

Default slm

bilgehan kucukcolak adam dandik ama hep gol atiyo serefsiz bana

samuel eto oynadigim her karsilasmada barcaya karsi bana bi golu var kesin tutulamiyo adam bi turlu

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Biraz kuyruk acısı benimki Kezman'ı hiç sevmem her maç gol atar bana :S kendi takımımdan Orhan-Cihan-Ayhan-Tomas-Ergün-Ümit-Emre oyun başlar başlamaz satarım bunları

Oscar Ustari va David Villa (Aslında Severim Ama oyunda Gıcık oluyorum)David Villa Ne Bulursa Atıyo,Ustari de hiç gol yemiyo 1 tane atabildim onu da Penaltı dan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir'in komşusu Karşıyak

Cenk İşler , Vladamir Vasilj , Tomas Jun!

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Fernando Torres! Bana gol atamadı ama kılım işte. Gerçektede kılım zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

umit karan hic verim alamiyorum genelde satarim jelicten nefret ederim her macta golu var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbLue

carini tüm sezon boyunca müthiş oynadı uefa yarı finalinde ilk maçta 3-2 yendim 2.maçta 2-1 öndeyim son 10 dakka 3 tane saçma sapan goller yedi elendim

holosko abi adama dıcık kapıyom her maçta atıyo

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri