1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: fm nin en gıcık oyuncusu?

Hybrid View

Quote Originally Posted by twins View Post
    ben su anda tottenham ın basındayım ve dediğin gibi defoe her maç gol atıyo favorimdir

böyle bir oyuncuyu klübeye hapsetmek futbol alemine yapılan bir darbedir

sana tavsiyem hemen çıkar oynatmaya başla pişman olmazsın
    Biliorum kardeş güzel oynuyorda l**inta ile kerlon war berbatov bile yedek yani şu an hiç şansı yok

Quote Originally Posted by sehzadee View Post
    Biliorum kardeş güzel oynuyorda l**inta ile kerlon war berbatov bile yedek yani şu an hiç şansı yok
    ben kefilim ikisinede bedel.laguinta yı aldım oynatmadan sattım berbatovu aldım oynatmadan sattım.benim forvetler defoe.fernando torres.cavengahi.delgado. bu dörtlüyü hiç bozmadım torres defoe ikilisi hep oynuyo diğerleri yedek.demek istediğim diğerleri hep geldiler gittiler defoe hep kalıcı her maç gol atan oyuncu.yedek klübesinde düşünmek ürkütücü gerçekten

[quotewins;746163]ben kefilim ikisinede bedel.laguinta yı aldım oynatmadan sattım berbatovu aldım oynatmadan sattım.benim forvetler defoe.fernando torres.cavengahi.delgado. bu dörtlüyü hiç bozmadım torres defoe ikilisi hep oynuyo diğerleri yedek.demek istediğim diğerleri hep geldiler gittiler defoe hep kalıcı her maç gol atan oyuncu.yedek klübesinde düşünmek ürkütücü gerçekten [/
    Yawww Sus beni forwetlerımden soğutuyorsun:

Mesaj Yetkileri