sen ya anlamak istemiyosun yada anlayışın kıt. ben isim olarak flaş transfer olarak roberto daha iyi dedim ve performanslarını lig başlyınca görecez dedim. tamam mı. hakan'a gelince bende hakan'ın futbolu bırakamsından yanayım. niye? çünkü eski bitiriciliği yok artık. evet hakan hiç bir zaman tazı gibi koşmadı ama eskiden kafaya çıktımı sanki havada asılı kalıyodu. topa gelişine vuruşlarda acayip iyiydi ama şimdi fııssss. 2 senedir gol rekoru kırcam diye uğraşıyor ama kıramıyor. hala 2 gol atacak. anladın mı şimdi. roberto'ya gelince sen galiba madrid'in maçlarını seyretmiyosun. madrid'in en fazla koşan futbolcusu nerdeyse. temposu, sürati, çevikliği hala yerinde. şunu bi düşün hemde iyi düşün. roberto gs'ye gelse ne olurdu. sevinçten kalp krizi geçirirdiniz herhalde. sakın istemezdim falan deme. carlos madrid'den ayrılırken herkes çok iyi biri olduğunu söylüyor ama lincoln'e herkes sallıyor niye gerisini sen düşün. biri brezilya formasını 100 küsür kez giymiş diğeri kaç kere giymiş. ayrıca şunu söylim. roberto türkiyede lincolnden daha fazla kalacak. nazar etme n'olur, çalış seninde olur...