Belki Türkler Avrupayı istila ediyordur.Böylece orda genç ve yetenkli Türkler çoğalıyordur.Originally Posted by sehzade2006
+ Geçen senede Çinliler Türkleri işgal ediyordu galiba![]()
Belki Türkler Avrupayı istila ediyordur.Böylece orda genç ve yetenkli Türkler çoğalıyordur.Originally Posted by sehzade2006
+ Geçen senede Çinliler Türkleri işgal ediyordu galiba![]()
abi size de yaranılmıyor yani türkiye liginde oynayanlar yabancı sorunu çekmeyecekler işte ne kadar güzel bişey![]()
türk oyuncuların çoğalması sizin türk klüplerini çalıştırmanızdan oluyor. eğer ukrayna ligi seçerseniz o zaman avrupa ukraynalılarla dolar.
yetenekli oyuncular diyorsunuz ben 3. sezonuma girmekteyim kendi ürettiği bi tane bile yetenek nasıl iş anlamadım oyunun sırrı 2013 mü?Bende çoğu türk başka milli takımların formalarını giyyor sinirime gidiyor
ya ilerleyen yıllarda türk oyuncular çoğalıyor.ilk üç yılda pek bişey değişmez ama bi beş altı yıl sonra ağırlığını hissettirir.Ayrıca ikibin yirmili yılların ortasında benim oyunumda epey milli takımda oyuncu kalmamıştı.oyun tam sıkıcı olmaya başlarken sezon bitiminde ortaya çıkan oyunun kendini update etmesi epey uzun sürmüştü.sonra bi baktım hemen hemen bütün ülkelerde yeni binlerce oyuncu ortaya çıkmıştı ve oyun çok zevkli hale gelmişti.yani demek istediğim oyun bi yerde kendini dengeliyor.
arkadaşlar belirli bi süre geçtikten sonra nerdeyse yeteneksiz oyuncu kalmıyor scouttan ararsanız potantial ability 200-190 arası türk oyuncular çıkıyor
senin üstün menajerlik yeteneğin o ülkenin oyuncularını coşturuo...
ben daha o kadar ilerlemediğim için bilmiyorum.ama ben de 2009 dayım.daha öyle bişeye rastlamadım.ama şöle bişey olabilir.sen türkiye ligini kurduysan çoğu klüpte türk oyuncu olabilir.başka bir lig kursaydın diğer ligin oyuncuları olurdu.