Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: FM2006 2013

Quote Originally Posted by sehzade2006
    arkadaşlar aranızda dikkat eden oldumu bilmiyorum ama 2013 den sonra avrupanın neredeyse bütün kulüplerinde türk oyuncular bulunuyor yaşları 15 ile 25 arsında degişen bir çok türk genç avrupada oynamaya başlıyor....
    Belki Türkler Avrupayı istila ediyordur.Böylece orda genç ve yetenkli Türkler çoğalıyordur.

+ Geçen senede Çinliler Türkleri işgal ediyordu galiba

abi size de yaranılmıyor yani türkiye liginde oynayanlar yabancı sorunu çekmeyecekler işte ne kadar güzel bişey

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

türk oyuncuların çoğalması sizin türk klüplerini çalıştırmanızdan oluyor. eğer ukrayna ligi seçerseniz o zaman avrupa ukraynalılarla dolar.

Nesil
    2006

yetenekli oyuncular diyorsunuz ben 3. sezonuma girmekteyim kendi ürettiği bi tane bile yetenek nasıl iş anlamadım oyunun sırrı 2013 mü?Bende çoğu türk başka milli takımların formalarını giyyor sinirime gidiyor

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ya ilerleyen yıllarda türk oyuncular çoğalıyor.ilk üç yılda pek bişey değişmez ama bi beş altı yıl sonra ağırlığını hissettirir.Ayrıca ikibin yirmili yılların ortasında benim oyunumda epey milli takımda oyuncu kalmamıştı.oyun tam sıkıcı olmaya başlarken sezon bitiminde ortaya çıkan oyunun kendini update etmesi epey uzun sürmüştü.sonra bi baktım hemen hemen bütün ülkelerde yeni binlerce oyuncu ortaya çıkmıştı ve oyun çok zevkli hale gelmişti.yani demek istediğim oyun bi yerde kendini dengeliyor.

arkadaşlar belirli bi süre geçtikten sonra nerdeyse yeteneksiz oyuncu kalmıyor scouttan ararsanız potantial ability 200-190 arası türk oyuncular çıkıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

senin üstün menajerlik yeteneğin o ülkenin oyuncularını coşturuo...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben daha o kadar ilerlemediğim için bilmiyorum.ama ben de 2009 dayım.daha öyle bişeye rastlamadım.ama şöle bişey olabilir.sen türkiye ligini kurduysan çoğu klüpte türk oyuncu olabilir.başka bir lig kursaydın diğer ligin oyuncuları olurdu.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri