Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: FM2006 2013

Default FM2006 2013

arkadaşlar aranızda dikkat eden oldumu bilmiyorum ama 2013 den sonra avrupanın neredeyse bütün kulüplerinde türk oyuncular bulunuyor yaşları 15 ile 25 arsında degişen bir çok türk genç avrupada oynamaya başlıyor....

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ve degerleri yuksek oluyor

daha o kadar uzun süre oynamadım ama gelecekte böyle olacağı muhakkak. sanırım sigames te bunun farkında. çok yetenekli genç oyuncular var Türkiye'de.

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

bu oyunun bir bugu olsa gerek..gerçekte olmayan türk oyuncular türüyor oyunda..benim ismimi taşıyan bi oyuncu var zaten de ben bi tane daha bulmuştum geçen fm2005'de...
    uğur yıldırım'ı çok iyi yapmışlar oyunda ve fenere hayatta gelmiyo favori takımı galatasaray yazıyo ve feneri istemem diyo

(uğur yıldırım ne alaka bu konuyla diyeceksiniz..benim ismim de uğur yıldırım çünkü )

vallahı 6.0.2 yı yukledım eskı kayıtlı oyunumu sıldım oyundakı turk oyunculara gelınce gercekte olmayan oyuncuların turemesı bencede guzel dııl...

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

bence de...çok iğrenç bi'şey...gerçeklik denen bişey kalmıyo o zaman..

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

nesi saçma anlamadım 2013 yılına veya daha ileriki bir zamana geldiğin zaman elbette yeni oyuncular cıkacak sonucta 2013 yılında 16 yaşında olna bir isim 2006 yılında 10 yaşında falan olur eeee adamlar 10 yaşındaki futbolcu yazamayacaklarına göre.Ne yani tüm takımların "minik takım" kadrolarınıdamı yazacaklar

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by Saudalf
    daha o kadar uzun süre oynamadım ama gelecekte böyle olacağı muhakkak. sanırım sigames te bunun farkında. çok yetenekli genç oyuncular var Türkiye'de.
    Sebebi bu değil, Yunan ligiyle oynarsan 10 sene sonra tüm Dünya'da Yunan oyuncular dolu olur. Açtığın liglerle alakalı bu. 9 Lig aç mesela, o zaman bu oyuncular eşit dağıtılır aşağı yukarı.

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Sebebi bu değil, Yunan ligiyle oynarsan 10 sene sonra tüm Dünya'da Yunan oyuncular dolu olur. Açtığın liglerle alakalı bu. 9 Lig aç mesela, o zaman bu oyuncular eşit dağıtılır aşağı yukarı.
    helal +1

Quote Originally Posted by yeniay
    nesi saçma anlamadım 2013 yılına veya daha ileriki bir zamana geldiğin zaman elbette yeni oyuncular cıkacak sonucta 2013 yılında 16 yaşında olna bir isim 2006 yılında 10 yaşında falan olur eeee adamlar 10 yaşındaki futbolcu yazamayacaklarına göre.Ne yani tüm takımların "minik takım" kadrolarınıdamı yazacaklar
    haklısın adamlar napsın mecburen öle olou yeniayında dediği gibi 10 yaşında oyuncu yazcak deiller sonuçta aramaızda medyum falan yok demi!!!(((varmı len yoksa )))

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aynısı FM 2005'te de oluyordu..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

haklısınız Türk oyuncular bi süre sonra dağiliyo zaten 2015 e falan geldiğinde kendi takım ve ligindeki oyuncuları tanıyabiliyosun diğer ligteki oyuncuları takip edemiyosun etsen bile şimdiki zamana göre olmuyo o oyuncuları fazla tanımıyosun

işin güzel yani 2013 sonra türkiyede 3 büyük ya da 4 büyük tartışması kalmıyor.hemen her kulüpte genç yıldızlar var.avrupaya oyuncu satmaktan dolayıda büyük mali kazanç elde ediyorlar.bundan dolayı her takım ligi alabilecek konuma geliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Karagümrük

Yani Fm 05 de ki iğrenç durum devam ediyor desenize ben daha o kadar ilerleyemedim oyunda hiç anca sezon bitirip bitirip fikstür çıkmamamsı mağduru oluyordum.
    Fm 05 tedee aynı olay vardı ligini açmadığın ülke topçu yetiştirmiyodu ve bu iğrenç bir durum ve de bence kesinlikle BUG!!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bence bu durum oldukça normal eğer sadece Türkiye'yi açarsanız...

Ayrıca gerçekten olmayan oyuncular türemesi kadar mantıklı birşey görmedim, dikkatinizi çekerim eğer o oyuncular türemeseydi oyunda oyuncu kalmazdı....

Tüm oyuncular emekli olduktan sonra biterdi oyun....

Quote Originally Posted by emirduman
    Bence bu durum oldukça normal eğer sadece Türkiye'yi açarsanız...

Ayrıca gerçekten olmayan oyuncular türemesi kadar mantıklı birşey görmedim, dikkatinizi çekerim eğer o oyuncular türemeseydi oyunda oyuncu kalmazdı....

Tüm oyuncular emekli olduktan sonra biterdi oyun....
    yani sana tamamen katılıom bunun başka yolu yok

ardadaşlar bu bütün cm serilerinde böyleydi hangi ligi açarsaniz ordn oyuncu türer bilgisyriniz iyiyse birden fazla lig açin derimm..

Sheriff Misafir

Kesinliklke hangi ülkeyi açarsanız orada oyuncu türüyor Bence biraz saçma bu demek oluyorki 2030 yılında bütün dünya Türk olacak

benim oyunumda Türkiye ligleri açık deil. bununla pek alakası yok bence. daha çok menejer uyruğuna bağlı gibi gözüküyor bu durum ne de olsa herkes kendi ülkesinin milli takımını yönetmek ister hal böyle olunca diyelim turks & caicos islands'tan bi oyuncu var adam kendi milli takımını yönetmek istiyo ama ortada oyuncu yok yani en azından 5-10 yıl sonra menejer uyruğundan adamlar türemesi yapılmış olabilir.

ayrıyetten türklerin avrupa birliği vatandaşı olarak oynayabilmesi sağlandığı için 70 milyondan çıkacak yıldızları düşünmüş de olabilirler ufak yaştan yetenekli gençleri altyapısına alan dortmund, fürth gibi kulüpler ileride iyi adamlar çıkarabiliyorlar dışarı.

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak Siteniz:Turksportal

Bir de arkadaşlar ileriki yıllarda yabancı takımlarda bakıyorum hep türk pyuncular takımın %75 ini Türkler oluşturuyor ? ben anlamadım anlayan varsa sölesin

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

ama güzel oluyor mesela ben 2009 dayım Real Madridde Fulhamda altyapımdan yetişen oyuncularım var.Güzel oluyor

Nesil
    2005
    Yer
    Fenerbahçe

Quote Originally Posted by ABOOO
    Aynısı FM 2005'te de oluyordu..

şu anda 2009'dayım 2010'a geçmek üzereyim Fm'de. Ve hemen hemen tüm kulüplerde bir Türk var

sırf avrupada değil bütün liglerde türk futbolcu doluyo benim oyunumda mesela potansiyeli 186 olan bi amc vardı adamı serbesten cruzeiro aldı ve adam 6 yıl içinde seçilmedi milli takıma aldıklarında 15 yaşındaydı tr-brezilya world cup maçında maça bi baktım maç 2-2 bitmiş bu brezilyanın iki golüde türk genc
    inden gelmiş adamı milli yapmışlar yani enteresan gelmişti bana

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

birkaç sene öncesine kadar oyun şöyle işliyordu. ama bir sürü yeni ayrıntı oldu, bu kadar basit bir mantık yürümüyordur:

Diyelim ki Ronaldinho futbolu bıraktı, hemen onunla aynı özelliklere sahip genç bir oyuncu Brezilya'da ortaya çıkıyordu. Böylece oyunda dengeler kornuytordu. Şimdi takımların youth setupları vs. var ona göre iyi futbolcu nerede çıkacağı belirleniyor. Mesela bizde de dikkat ederseniz, futbolcu yetiştiren kulüplerimizin youth setup'ı yüksektir.
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

Nesil
    2005
    Yer
    Karagümrük

iyide sadece türkiye açıkken sadece türkiyeden topçu yetişio.Bir süre sonrada sıkıntı getiriyor oyundan bu durum

Sheriff Misafir

Hayır sadece Türkiyeden değil diğerlerindendde oyuncu çıkıyo. ama Türkiyeden yaklaşık bi 5-10 kat daha fazla çıkıyo diğerlerine göre

ugur yildirim bjk ye geliyo

şimdi pek yeri değil ama merak ettiğim için soruyorum türk vatandaşı olanlar AB vatandaşı olarak sayılıyor mu oyunda?

Ben oyun çıkmadan önce sigames'in ''face in the game'' olyı için resim yollamıştım ve kabul edilmişti,2008 de benim ismimi ve resmimi taşıyan yaşına göre gayet yetenekli bir oyuncu türkiyeden çıktı.

[/IMG]

http://img495.imageshack.us/img495/8018/mustafa8bj.jpg

Arkadaşlar yeri değil ama şu skini görünce aklıma geliyor. Arkadaşlar bu aurora 2006 yı nasıl yüklücez. Bana yardımcı olabilecekler özelden mesaj atabilirler mi

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri