İşte Ligin 5. büyüğü (!)bide stad yapıyorlar hiç yapmasınlar o zaman
İşte Ligin 5. büyüğü (!)bide stad yapıyorlar hiç yapmasınlar o zaman
yok yıldızlar yerinde kalmışta
kayseri büyükmüşte
ertuğrul niçin kaçtı o zaman
Mehmet Topuzda hayatının hatasıını yaptı kalarak
bu sezondan sonra rüyasında görür 3 byükleri
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
kayserispor başkanı büyük zorluklarla tutsun topuzu gökhanı sende böyle takıma destek ver..takım böyle tutulmaz..
Çok yazık Kayseri'ye.![]()
Yazık olmuş...
Zorla güzellik olmaz.Yeni stada geçince nolcak çok merak ediyorum.
Eskişehirin bile yaklaşık 20.000 seyirci kapasites var ve bütün koltuklar kombine satıldı. .
kayserisporlu taraftarlara anlam veremedim açıkcası Gökhan gibi mehmet topuz gibi yıldızları var , ben çözemedim![]()
![]()
Çok bile satmışlar..![]()
kayseri'ye niye türkiye'nin 5.büyüğü diyorlar anlamış değilim.ne yaptı ki bu zamana kadar. Türkiye'de 4 büyükten başka büyük olamayacağı belli...
5 kombine he![]()
Kayseri , Gökhan ile Topuz'u toplam 10M Euro'ya satabilirdi.O parayla da çok iyi bi oyuncu alırlardı.Hem de seyirci çekerlerdi![]()
O kadar Tuttular yıldızlarını taraftarın desteğine bak..
O kombine konusunda yönetim haksız arkadaşlar kayseride kale arkası bileti geçen yıl 2 ytlye verdiler bazende 5 ytleye sattılar ama şimdi kale arkası kombine bilete 150 ytl istiyorlar insanlar neden kombine alsın şahsen bende almadım kombine almak için kombinenin bir avantajı olacak ki taraftar alsın ama burada kombine alan kazık yiyor ama kombine satılmaması stadın boş olacağı anlamına gelmez stad her zaman dolu olur geçen sezon olduğu gibi
Geçen sezonda taraftar kombineye çok az ilgi gösterdi ama hep full oynadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lütfen bu yazıyı okuyun kim haklı siz karar verin
http://kayserispor.org/forum/forum_p...et=last#216411
Deniz'in verdiği linke bakarsak Kayseri taraftarlarının aldığı 5 kombine bile çok.resmen enayi durumuna düşürmüşler kombinelileri
kayseri şampiyon![]()
Kayseri Yönetimi 5.büyüğüz moduna girince biletleri tavan yaptırttı ve tokat gibi patladı gerçek 5kombine...
zaten 3 mac üst üste kazanan kendini büyük ilan ediyor ..
Gorduk ıste Gokhanı ve Mehmetı Kayserı oncekı senelerde dusme potasındaydı BÜYÜK KLÜP OLUNMAZ BÜYÜK KLÜP OLARAK DOĞULUR
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Artık takımı aşağılayıcı sözler yazmasanız sevinirim.Kayserispor büyük takım olduk demedi hiçbirzaman büyük takım olma yolunda ilerliyoruz dedi
Bursaspor'un da Kapali kale arkasi 150 YTL ama kapis kapis satildi bana almaya firsat kalmadan kombineler tuketildi..
Kayserispor yonetimi elinden geleni yapti verdigi sozu tuttu hedefi olmasa idi Mehmet Topuz ve Gokhan Unal'i satarlardi.Boylesine hedefleri olan bir kulub'un taraftarlarina boyle birsey yakismadi diye dusunuyorum..
Denizcim eger herkes oyle dusunurse bizim stadlarimiz hic dolmaz..
Bak sana ne diyorum Bursaspor'da Kapali Kale Arkasi 150 YTL ben alamadan tukendi.Hem biz Gokhan Unal ve Mehmet Topuz gibi oyunculara sahip degiliz..Ustelik gecen sezon 5.buyuk diyende Bursaspor taraftari degildi..
Camia Buyuk,Hedefler buyuk,Traftarda buyuklugunu gostermeli idi..
Kale arkası bilet fiyatları 15 ytl olsun bende o kombineyi almazsam banada deniz demesinler ama 2-5 ytl arasında giriyor millet biletle neden alayım yav hem peşin alacam hemde o kadar kazık yiyecem tamam takımımı seviyorum ama onun içinde kazık yemem kimse yemez hele birde taraftarı kayseri insanıysa kimse almaz.Alanlarada zengin kişilerdir zatenYani isterse kimse almasın kombine bilet benim için avantajlı olmayacaksa ben hiç almam.Gider maç gününden 2 gün önce alırım 2 ytlye
Zaten kayseride kombinenin satılmaması stadın boş kalacağı anlamına gelmez herkes maçını günü alıyor geçen sezon olduğu gibi stad yine full dolar
Kombine alan bu kadar az olursa herkes mac gunu bilete saldirirsa kac kisi bilet alamayip disarida kalicak peki bu nasil istir anlamadim..
Benim bildigim kombinesi olan maca kombinesi ile girer kombinesi olmaya bilet alip biletle girer ama sizde topu topu 5 kisi kombine almisYahu anlamiyorum Bizim normal maclarda Biletler 10 YTL kale arkasi Sizin 2 YTL hee Bursaspor 2.Lig oldugu zamanlar Biletler 2 YTL idi Siz hem 5.Buyuksunuz yildizlariniz var hedefleriniz buyuk bilet 2 YTL he helal olsun sizin yonetime herkeste oyle yonetim olsa..
Birde yonetim bizi kazikliyor diyorsunuz Kim kimi kazikliyor ortada..![]()
OLm önceden biz kazıklıyoduk ama şimdi onlar kazıklamak istiyor.Milleti alıştırdılar 2 YTL bilete şimdide kimse almıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hem ksye biletten bişe olmaz maddi desteği var baya 4 tane kayserinin en işlek yerlerinde oto parkı var kazığı orda atsınlar![]()
Daha sonra Anadolu kulüpleri neden başarılı olamıyor diyoruz.Sebebi apaçık ortada.
A Little Bit Longer