1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Yalnızca 5 Kombine Satıldı [ Kayserispor ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kombine alan bu kadar az olursa herkes mac gunu bilete saldirirsa kac kisi bilet alamayip disarida kalicak peki bu nasil istir anlamadim..

Benim bildigim kombinesi olan maca kombinesi ile girer kombinesi olmaya bilet alip biletle girer ama sizde topu topu 5 kisi kombine almis Yahu anlamiyorum Bizim normal maclarda Biletler 10 YTL kale arkasi Sizin 2 YTL hee Bursaspor 2.Lig oldugu zamanlar Biletler 2 YTL idi Siz hem 5.Buyuksunuz yildizlariniz var hedefleriniz buyuk bilet 2 YTL he helal olsun sizin yonetime herkeste oyle yonetim olsa..

Birde yonetim bizi kazikliyor diyorsunuz Kim kimi kazikliyor ortada..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Kombine alan bu kadar az olursa herkes mac gunu bilete saldirirsa kac kisi bilet alamayip disarida kalicak peki bu nasil istir anlamadim..

Benim bildigim kombinesi olan maca kombinesi ile girer kombinesi olmaya bilet alip biletle girer ama sizde topu topu 5 kisi kombine almis Yahu anlamiyorum Bizim normal maclarda Biletler 10 YTL kale arkasi Sizin 2 YTL hee Bursaspor 2.Lig oldugu zamanlar Biletler 2 YTL idi Siz hem 5.Buyuksunuz yildizlariniz var hedefleriniz buyuk bilet 2 YTL he helal olsun sizin yonetime herkeste oyle yonetim olsa..

Birde yonetim bizi kazikliyor diyorsunuz Kim kimi kazikliyor ortada..
    OLm önceden biz kazıklıyoduk ama şimdi onlar kazıklamak istiyor.Milleti alıştırdılar 2 YTL bilete şimdide kimse almıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hem ksye biletten bişe olmaz maddi desteği var baya 4 tane kayserinin en işlek yerlerinde oto parkı var kazığı orda atsınlar

Mesaj Yetkileri