Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Neyse canım keyifli bir maç izledik hiç olmazsa son dakikaları ve Alex'in tabiri caizse emziği elinden alınmış çocuk gibi herşeye itiraz etmesini ve İbrahim Üzülmezin kendine hakim olamamasını saymazsak.
Beyler sakinleşin sizlerde sahada kavga edenlere özenip burda mı kavga ediceksiniz eğer sakinleşmezseniz konuyu kapatıcam ona göre
10 dk ara.
I. Uzulmez'in hareketi ayri.. O zaten yapilmamasi gereken bir sey.
Kezman'in yaptigi ise sportmenlikle hic bir sekilde bagdasmayan zamandan calma taktigi. Aynisini Denizlispor'un kalecisi iki sene once ligin son haftasinda yaptiginda da sportmenlige aykiri idi, simdi de oyle. Ayrica hatirlatayim, bu maci bir cok ulkede bir cok yabanci da izledi. Turkiye ligini iyi tanitip, ileride diger ulkelerin yayin hakkini satin almaya ikna etmek ve boylece takimlarin gelirlerini arttirmak icin harika bir firsatti bu. Bunu da teptik..
Edit: Kulaginiza kupe olacak bir sey soylemek istiyorum - eger kendi tuttugunuz takimin oyuncularinin yaptiklarini savunmak yerine herkezdan daha cok elestirebilecek kadar sagduyuluysaniz, diger takimlarin oyunculari hakkinda yaptiginiz elestirilerin bir anlami olur. Ancak bu takdirde goruslerinize guvenilir, itimad edilir gorusler olarak algilanir. Yoksa gorusleriniz bes para etmez. - Bu yazdigim ortaya..
Çirkef kelimesi ile Ibrahim Tatlıses'in tek tek rekorunu kırdınız. Kişileri eleştirirken biraz daha dikkatli olunuz. Lütfen
Maç tam dostLuk sevgi saygı çerçevesinde bitecek iken Kezmanın hareketi bütün herşeyi mahvetti.Demek ki ne oLuyormuş biz hiç bir zaman düzeLemeyeceğiz ve bu hep böyLe gidecek oLuyormuş.TaraftarLar, yöneticiLer birşeyLer yapmaya çaLışırken işte böyLe kendini biLmez futboLcuLarda herşeyi mahvediyor.TebrikLer iki takımada ..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Varol batman....Turkiye ligini iyi tanitip, ileride diger ulkelerin yayin hakkini satin almaya ikna etmek ve boylece takimlarin gelirlerini arttirmak icin harika bir firsatti bu. Bunu da teptik..
Alex 20 numaralı formayı giydi? 10 numaralı forma verilmemiş miydi?
kezmanın yaptığı profesyonellik(!!!!!) ibrahim üzülmez'i sinirlendirdi.ibrahim yerine çoğu oyuncu da bunları yapardı.
Alex 10 numara giyecekti harbi belki yönetim 10 numarayı yeni transfere saklıyorduk![]()
fenerbahçeyi tebrik ederim..kupayı kim alsa hakkı olurdu iki takımda kötü oynamadı..
Beşiktaş oynadı , Fenerbahçe kazandı gene oyun için klass hareketlerinide eksik etmedi.
İkisinin yaptığıda profesyonellik dışıydı..!
Fenerbahce'yi tebrik ediyorum.Sadece tek şikayetim şu ki:Kezman'ın son dakkalarda yaptığı gereksizce oyunu germesi.Beni çok kızdırdı.İbrahim üzülmezin yerine olsam heralde adamın kafasına tekme atardım dürüstçe söyleyeyim.
FM Gazetesi
Beşiktaş'ın gençlerini çok beğendim. Gerçi yenen 2. golde İbrahim Kaş biraz hatalı bastı Deniz'e ama oda orta sahanın boşluğundan kaynaklı idi.
Serdar Özkan ise oynadığı süre içerisinde ne kadar kaliteli bir kumaşı oldugunu gösterdi.
Mehmet Yozgatlı'da oynadıgı süre içerisinde görevini yapmış gözüktü.
Kısacası Beşiktaş sağlam bir takım lma yolunda ilerliyor. İnşallah Ertuğrul hocayla birlikte iyi işler başaracaklar.
Kezman başlattı, İbrahim Üzülmez sinirlerine hakim olamadı devam ettirdi.. İkisinin de hareketi yanlış, sportmenliğe aykırı.. Ceza gelecekse ikisine de aynı gelmeliydi, tahrik de suç sonuçta..
Serdarlar çok iyi beşiktaşta İ.Kaşta hiç sırıtmadı bjknin geleceği çok iyi
Bu arada ben Deivid ile Colin Kazim'i cok beyendim Kazim topu ayaginda saklayabilen iyi paslar atabilen bir oyuncu.
Bu arada iddaa'da maç skorunu bildim ama ne yazıkki oynamadım. 1'e 6.5 veriyordu.![]()
Evet güzel maç Kezman'la gölgelenmese çok süper olacaktı ama neyse.. Gençlerimiz harika, Cisse'de Sheriff maçına oranla iyiydi.
Kezman futbol oynamayı haketmiyor.Futbolu batırıyor kesinlikle.Sadece buna kızdım ve acaip sinirliyim.Yoksa tabii bu işte yenilgide var.Ama Kezman kesinlikle futbolun adını kirletti.
FM Gazetesi
Carlos beklenilende çok uzakta bir performans gösterdi bence.
Biraz fazla mı abarttık ne?
Kezman kendi ni yere atana kadar her şey iyiydi... FB kazanıyodu Kezman ın yaptığı şey ayıp...
FB ye Tebrikler...Hayırlı oslun kupaları...
O pozisyonda bence Ibrahim Kas yapilmasi gerekeni yapti, yani defans cizgisi ile karsi karsiya kalan ve yuzu kaleye donuk oyuncunun onunu kapatmak icin mudahale etti.
Ibrahim Kas Kezman'i arkada bos birakti ama orada Kezman'i markaj altina almasi gereken ya Ibrahim Toraman'di ya da Ibrahim Uzulmez'di (tam net goremedim hangisi ama buyuk ihtimalle Toraman. Alan markaji yapildigina gore Ibrahim'in one cikacagini gorup, Toraman'in Kas'in yerine kaymasi gerekirdi.
Bu arada protesto ediyorum Besiktas'i. Sahada 4 tane Ibrahim var. Ne bu yahu.. Mac yorumu yaparken hepsinin ismini uzun uzun yazmak gerekiyor..![]()
Zico Kıraç'ın şarkısını ezberlemiş iyice
Kaldırmadık kupa bırakmayan Carlos bir kupa daha ekledi kariyerine![]()
Carlos abartılacak bir adam değil.Sonuçta adam sol back den gidipde gol atmayacak.
FM Gazetesi
Bu maç şunu gösterdi ki Beşiktaş Lige daha hazır.3 gün sonra ki maçı da düşünerek 80 den sonra pres baskı ve iLeriyi düşünmeyi bıraktık.Fenerbahçe nin AnderLetch takımını geçmesi için biraz daha çaLışması gerekiyor.ÖzeLLikLede orta sahada Mehmet A. başka oynayan adam yok.
Ben bu gün iyi oynadığımızı düşünüyorum.Biraz da şansızdık tabi direkten dönen top, köşeden çıkan frikik.En azın bizim için sevindirici yanı uzun zamandır Beşiktaş takımında görmediğimiz pres, yardımLaşma,saha ya iyi yayıLma gibi oLayLarı iyi yaptık.Umarım bu oyunumuz Lige kantLanarak ve daha iyi oLarak yansır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...