Off...
Tam bir rezalettik.
Giresun yenemedi,Altay yenemedi...
3 maç söyledim ancak 1 tanesi tuttu.Off bu çok feci![]()
Off...
Tam bir rezalettik.
Giresun yenemedi,Altay yenemedi...
3 maç söyledim ancak 1 tanesi tuttu.Off bu çok feci![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kartal yine tuttu![]()
Murat abi yeni gördüm konunu bi Tsl 5.hafta için kupon yapsana![]()
![]()
O değilde bugün yaptığım kuponu sizlerle paylaşayım
112-1
136-0
141-1
151-2
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Berk ,
genelde bende oynarken hep garantiye gidiyordum ama bu sefer hep tersine oynadım
Umarım 1 maç olsun tutar![]()
Puhaha,Murat verdigin kuponlardan 1 tanesi bile tutmadi,ne bicim iddiacisin sen![]()
Hadi ya
Ama hep bir maçtan yatıyorum![]()
Olaya bak yaa
İlk maçtan yattık daha![]()
Ben bisey biliyorum da söylüyorum Murat![]()
Murat abi ilk tutturduğun kuponu çerçevelettir![]()
Şışşt tamam kardeşim aaaaa![]()
Murat Özdemir'le kısa yoldan para kaybetme... desek daha iyi olur![]()
Evet büyük bir rekor kırdık ve tahmininde bulunduğumuz 4 maçın 4'ünü de BİLemeDİK![]()
Premier Lig
152- Everton - Man.Utd ( 0-2 Çifte Şans ) 1.09
Lige iyi baslayan ve 5 mactan 3`unu kazanan EVERTON, ust uste aldigi 2 galibiyetle biraz olsun toparlanan MANCHESTER UTD ile oynayacagi macta rakibine puan verir.
154- Portsmouth - Liverpool ( 2 ) 1.60
Sezona istedigi gibi baslayamayan ve 2 haftadir ust uste kaybeden PORTSMOUTH, muthis kadrosuyla sampiyonluk kovalayan LIVERPOOL`u zorlar ancak puan alamaz.
155- Tottenham - Arsenal ( Üst ) 1.75
Etkili kadrosuna ragmen 5 macindan 4 puan alabilen TOTTENHAM, lige super baslayan yenilgisiz ARSENAL`le oynayacagi Londra derbisini kazanmak icin herseyi yapacaktır ancak işleri çok zor.
166- Birmingham - Bolton ( 2 ) 2.60
Sezona istedigi gibi baslayamayan ve tek galibiyeti bulunan BIRMINGHAM, kendisi gibi yine tek galibiyeti bulunan BOLTON ile oynayacagi mactan yine puan alamaz.
211- Sunderland - Reading ( 0 ) 2.90
Son 3 macini gol atamadan puansiz kapatan SUNDERLAND`in sakatliklarla da basi dertte bir diger formsuz ekip olan READING ile puanları paylaşırlar.
212- West Ham - M.Boro ( 1 ) 1.75
Evinde kazanamayan WEST HAM, yaptigi kotu baslangictan sonra son 3 haftada 7 puan alarak toparlanan MIDDLESBROUGH`yu yenerek seyircisi onunde ilk 3 puani alir.
213- Wigan - Fulham ( Üst ) 1.80
Evindeki 2 macini gol yemeden kazanan WIGAN`in, 5 macindan 4 puan alabilen ve bunlarin hepsinde en az 3 gol olan FULHAM`la oynayacagi mac 2.5 gol ustu biter.
314- Chelsea - Blackburn ( 1 ) 1.20
Ilk yenilgisini gecen hafta A.Villa deplasmaninda alan CHELSEA, henuz yenilgi yuzu gormeyen BLACKBURN ile oynayacagi macta rakibine ilk maglubiyeti tattirir.
Abi Tottenham-Arsenal maçının üst biteceğini zannetmiyorum ayrıca Birmingham maçı da biraz tehlikeli gibi görünüyor..Gerisine imzamı atarım..
Manu,Arsenal ve WestHam maçlarını bilebilmişim.
8 maçta 3 doğru tahmin.
Beceremiyor muyum ne bu işi...
2 haftadır genel olarak iddacılarda bi durgunluk var..bende dahil..biraz ara vermek faydalı olacak benim açımdan..
436- Sparta Rotterdam - AZ Alkmaar ( 2 ) 1.45
442- Fiorentina - Atalanta ( 1 ) 1.40
451- Palermo - Torino ( 1 ) 1.55
515- Manchester City - Aston Villa ( 1 ) 1.95
Oynama parana yazik![]()
Manchester City - Aston Villa maçı sakat diğerleri tutabilir![]()
City-Villa maçında alt oynamak daha garanti geldi bana
Sadece Man.City maçını bildik.
Yine rezil olduk
Oynamicam daha bu oyunu yaa![]()
yuh artık o kupondan bi maç tutar mıen az 3 maç garanti diyodum..
![]()
Diğer 3 maç da berabere bitmiş Murat![]()
iddaa'da bi psikoloji vardır abi '' ben oynamasam kesin kazanırlardı'' diye..Şu anda o psikolojide olmalısın![]()
Hahaha Murat ben o psikolojiden hiç çıkamadımki![]()
Bi daha oynama bence![]()
643- FC Nordsjaelland - Esbjerg -1 2.00
646- Malmo FF - Orebro -1 1.40
661- G.Antep Bld.Spor - Giresunspor -2 2.30
662- Erzgebirge Aue - Mönchengladbach -2 2.20
663- Nantes - Sedan -1 1.60
kuponda riskli maçlar mevcut...abi sistem oyna tek maçtan yatma en güzeli![]()