Arkadaşlar bundan sonra bu bölümde sizler için hergün iddaa kuponları paylaşacağım sizlerle
Oynayanlar kazanır siz bilirsiniz![]()
Arkadaşlar bundan sonra bu bölümde sizler için hergün iddaa kuponları paylaşacağım sizlerle
Oynayanlar kazanır siz bilirsiniz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat sen hic kazandin mi
Saka bir yana bekliyoruz tahminlerini![]()
Hadi bakalım çekişicez senle![]()
336- Marsilya - Nice 1- 1.40
365- Bristol City. - Manchester City 2 1.65
411- Sochaux - Lyon 2 1.55
414- Celtic - Spratak Moskova 1 1.80
---------------------------------------------------------------------------
TOPLAM ORAN : 6.45
Bu akşam için sizlere banko kuponum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Güzel kupon yapmışsın.Ama 411.Biraz riskli Lyon'a güvenmiyorum ben
Açıkçası Marsilya'ya güvenmiyorum...
Evet bu kuponun tutması garanti![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Abi kupon çok güzel..Kazandırır mutlaka..
MarsiLya maçı berabere gibi duruyor ama![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Marsilya yenildi, ben kendi kuponumda oynamıştım tek maçtan yattım yav..![]()
Murat abi baştan yattın![]()
Fransa'da bu sene Marsilya ve Lyon güvenmiceksin.Valenciannes , St.Ettiene ve Monaco bu sene büyük işler yapıcak bu ligde.
Marsilya yenilmiş, Celtic'de berabere kalmış.
2 maçtan yattık,diğer 2 maçtada Lyon ve Man.City 2-1 kazanmış.
Deplasmanları bildik,evsahipleri yatırdı.
Birazdan yarının kuponunu da ekleyeceğim.
Ben diyorum,Murat tutturamaaz
Marsilya`nin yenilmesine ben de cok sasirdim.Her kuponda banko mac olarak alinabilecek bir macti.
Gördüğünüz gibi sitte kardeşiniz size dedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
361-1--------Udinese-Bari----3-0---Tuttu
366-Üst-----Newcastle-Barnsley--2-0 bitti 1 gol lazımdı maalesef yattı
335-Üst---Shaktar-Salzburg---2-1--Tuttu
365-2--Bristol City--M.City---1-2---Tuttu
Maalesef Newcastle maçında 1 gol olsaydı 6.1 YTL tutacaktı
ya 1 golden üzüldüm:S
Sitte kardeşim benim alanımdan uzaklaş rakibimi burada görmeyeyim
Yeni kuponlarla görüşürüz![]()
Bence muratcım sen bu başLığı Murat Özdemir iLe kısa yoLdan yatmanın yoLLarı oLarak değiştirsen daha iyi oLucak![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kuponumuzdaki ilk karşılaşma, TFF 2.Lig'den.Deplasmanda Değirmendere'den 4,Kendi Sahasında da Araklıspor'dan 3 gol yiyen A.Sebatspor bu 2 karşılaşmada sadece 1 gol atabildi.Ayrıca Pazarspor ise ilk hafta kendi sahasında Erzincansporu 1-0 ile geçerken 2.hafta da Erzurum deplasmanından eli boş döndü.Bu maç için, kendi evinde kolay kolay maç vermeyen Pazarsporu mutlak favori görüyorum.1
522 Pazarspor - A.Sebatspor 1 1.40
2.Karşılaşmamız, Uefa eleme müsabakası.Fransız ekip deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 1-1 gibi avantajlı bir skor ile dönmüştü, bu avantajı da kendi saha ve seyircisi önünde kullanıp Young Boys'u yenecektir.Ayrıca hafta başında Teknik Direktör değişimine giden Lens'te bu değişiklik sonrası daha da olumlu bir hava esiyor.Banko 1.
553 Lens - Young Boys 1 1.35
İlk maçta Slovak ekip Ermenistan deplasmanından ummadığı bir şekilde 2-1 mağlup olarak ayrıldı ve otoriteleri yanılttı.Bu şok skorun ardından Petrzalka gücünü gösterip Mika Ashtarak'ı yenecek kapasitede bir takım.1.
555 Petrzalka - Fc.Mika 1 1.40
İlk maçta Omonia deplasmanında 1-1'lik bir skorla dönen CSKA Sofia, Avrupa Kupalarında rakibine oranla daha başarılı.Ayrıca geçen sene Beşiktaş ile de kendi evinde 2-2 berabere kalan CSKA bu maçta mutlak favori.1
562 CSKA Sofia - Omonia 1 1.45
Ilk macta DROGHEDA ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak onemli avantaj elde eden HELSINGBORG rakibini sahasinda zorlanmadan yenecektir.1
615 Helsingborg - Drogheda 1 1.30
Italya Ligi`ne de iyi baslangic yapan SAMPDORIA,ilk macta deplasmanda Hırvatistan'da 1-0 yendigi HAJDUK`u UEFA Kupasi 2.on eleme turu rovansinda sahasinda yine yenecektir.Sampdoria günün bankolarından bir tanesi.1
624 Sampdoria - Hajduk Split 1 1.35
-------------------------
TOPLAM ORAN : 6.73
Helsingborg-Drogheda maçı dışındaki tahminlerine katılıyorum Murat abi.Ama bu maç bence riskli biraz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Larsson'a güveniyorum Berk![]()
553 nolu Lens maçına dikkat o maç 0 bitebilir......
![]()
Pazarspor 2-1 A.Sebatspor
86 ve 89.dakikada goller bulmuş Pazarspor, yüzümü kara çıkarmadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lens 5-1 Young Boys
Petrzalka 2-0 Fc.Tika
CSKA Sofya 2-1 Omonia
Helsingborg 3-0 Drogheda
Sampdoria 1-1 Hajduk Split
6'da 5 yaptık ve yine son maçtan yattık![]()
evet bende o maçtan yattım maalesef:S
4 haftadir kazanamayan ve 2 puan alabilen 9.LYNGBY,zirveye oynayan formda 2.MIDTJYLLAND ile oynayacak,MIDTJYLLAND kazanir.
415- 2 1.55
S.Prag karsisinda Devler Ligi`ne rahat kalan ARSENAL henuz mac kaybetmedi ve ust siralara oynamaya aday olan PORTSMOUTH onunde oldukca zorlansa da 3 puani alir.
425- 1 1.25
Serie A`ya firtina gibi giren JUVENTUS, gecen hafta deplasmanda Napoli`yi maglup eden CAGLIARI ile karsilasiyor.JUVENTUS uc puana cok yakin olan taraftir.
433- 2 1.50
Lige deplasmanda gollu galibiyetlerle baslayan son sampiyon CELTIC, 4 mactada maglup ettigi ST MIRREN karisinda kazanacaktir.
443- 2 1.20
Sampiyonlar Ligi`nden elenen moralsiz 4.FC KOPENHAG,dususe gecen lider RANDERS`i saha avantajiyla zorlansa da yenecektir.
453- 1 1.30
1.ligin yeni ve flas takimi KARTALSPOR farkli galibiyetle basladigi yeni sezonda ic sahadaki etkisini ELAZIGSPOR karsisinda gosterir. Ev sahibi kaybetmez.
466- 1 1.80
Son iki haftadir guclu rakiplerle karsilasan GAZIANTEPSPOR zorlu SIVASSPOR deplasmanina cikiyor.Sivasspor kazanır.
555- 1 1.80
Transferin hizli ekibi ATL. MADRID puansiz basladigi yeni sezonda, ilk macini gollu kazanan MALLORCA karsisinda zorlanir ama kazanmayi bilir.
621- 1 1.45
Biraz fazla maç yazdım ancak arasından seçmeler yapıp oynayabilirsiniz.
Gaziantepspor maçın dışında tüm tahminlerine katılıyorum abi..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bende mi iddaa haberleri sunsam tahmin oyununda cok basarılıyım bu hafta berabere biten 3 macıda bıldım)
Murat abi yeni tahmin bekliyoruz![]()
423-1 Giresun
426-1 Kartal
515-1 Altay
Bu 3 maç banko.
Yanına siz maç ekleyin
Sarper bunlar senin şansına olsun![]()
Sağol Murat abi iki kupon yapacağım bu tahminler üzerine..