Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 253 sonuç

Konu: Marsilya - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi Grup Maçları - 1. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Defansta, Zan ve Diatta oynarsa yan toplarda hiç zorluk cekmeyiz.Yerdende aynı sekilde bence Toraman'ı dinlendirip Zan ve Diatta oynatılmalı.
    Forvetde Bobo Nobre olmalı...

Yenicez...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanlar her zaman zor geçer.. Rakibi iyi kitlersek ve iyi savunma yaparsak kazanabiliriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Marsilya'nın tüm taraftar toplulukları Takımın Teknik Direktör'lerinin istifa etmesi için her yolu kullandığınu duydum az önce.Yönetim'de durumunu düşüneceklerini söylüyorlardı.

Anlaşılan Marsilya kötü durumda.Biz de çok iyi sayılmayız ama bence onlardan daha iyiyiz.

Higuain yerine Delgado ile başlayacaktır mutlaka Ertuğrul hoca.

Hakan
    Kurtuluş-Diatta(Zan)-Toraman-Üzülmez
    Cisse-Koray
    Özkan-Delgado-Tello
    Bobo
    Benimde aklımdaki kadro bu şekilde Murat abi.Başarılar Beşiktaşım.Kazanabiliriz bu maçı,en kötü beraberlik bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Beşiktaş kolay kazanır maçı.2-3 fark olacak buraya yazıyorum.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

beraberlikte çok iyi bir sonuçtur bence....

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by 20Alex20 View Post
    Biraz abarttın.

7. Default

Deplasmanda alinacak beraberlik, Inonu'de oynanacak maclara gore gruptan cikmamiza on ayak olur. Beraberlik iyi sonuc. Galibiyette aklimi yitiririm.

Umarim Besiktas'in klasik Avrupa cenabetligi yasanmaz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Marsilya'nın tüm taraftar toplulukları Takımın Teknik Direktör'lerinin istifa etmesi için her yolu kullandığınu duydum az önce.Yönetim'de durumunu düşüneceklerini söylüyorlardı.

Anlaşılan Marsilya kötü durumda.Biz de çok iyi sayılmayız ama bence onlardan daha iyiyiz.

Higuain yerine Delgado ile başlayacaktır mutlaka Ertuğrul hoca.

Hakan
    Kurtuluş-Diatta(Zan)-Toraman-Üzülmez
    Cisse-Koray
    Özkan-Delgado-Tello
    Bobo
    Kesinlikle. Bence defansta Diatta oynamali. Daha tecrubeli bir isim, takimin cogunun aksine CL tecrubesi var. Eger hasbelkader one gecersek Rico da dusunulmeli.

Biraz da Bobo'ya bagliyiz, o kotu olunca takim da kotu oluyor. Gecen sene Leverkusen macinda kacirdiklariyla tura mal olmustu. Umarim kendini takip eden Fransiz piyasasina bu macta da goz kirpar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bobo'nun macı olacak bence.Kendini takip eden Fransiz piyasasina bu macta göz kırpacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizden bu maçın 2 kilit ismi var.Birisi Bobo.Fransa piyasasında bayağı talebi olan bir futbolcu Bobo bildiğimiz gibi.Bu maçta ekstra bir performans gözlemleyebiliriz.Gözlemlersek galibiyet bile alabiliriz.Diğeri ise Delgado.Ben Delgado'nun Tsl maçlarına oranla bu maçta daha iyi bir performans sergileyeceğine inanıyorum.Eğer o da iyi oynarsa çok iyi olur.Kendisi hücum hattı ile orta saha arasında köprü görevi üstlenecek.Galibiyet şansımız ona bağlı.Malum kazanmak için gol atmamız lazım.

Maça gelirsek.Oradaki hedefimiz kesinlikle 1 puan olacaktır.Galibiyetde olabilir ama öncelikli hedef beraberlik.Nitekim maçada bunu hedefleyen bir sistem ile yani çift ön libero ile başlayacağız.Eğerki maçın başında bir gol yemezsek istediğimizi alırız.Biraz daha şansımız olursa galibiyet bile alabiliriz.

Marsilya takımınında zor günler geçiriyor olması bizim için bir şans.Allah yardımcımız olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Marsilya tam kapalı kutu..En kötü ihtimalle beraberlik çıkarsa sevinirim açıkçası..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

3-0 aLacağız gibi geLiyor bana.MarsiLya yı yenebiLiriz.Yeneceğizde.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Zaten Marsilya bu hafta kendisinin nasıl bir takım olduğunu kendi evinde Toulouse gibi bir takıma 2-1 yenilerek gösterdi, Beşiktaş alır, ve iyi bir başlangıç yapar inşallah
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş bu maçı 1-0 kazanır, buraya yazıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

yalnız Toulouse iyi takım fala aldanmamak lazım o sunca..benim görüşüm Beşiktaş'ın yenilmeyeceği...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Her takım sampiyonlar liginde baska oynar bu durum besıktas ve marsilya içinde aynı....

Diatta kesin oynaması lazım..Besıktas kac yıldır defansdan oyuna iyi top sokamıyor bence diatta bu konuda cok iyi...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    3-0 aLacağız gibi geLiyor bana.MarsiLya yı yenebiLiriz.Yeneceğizde.
    3-0 olamaz ancak 1-0 en fazla 2-0 olacak bence Marsilya gol atamaz. Bir başka düşüncem de 0-0 olabilir. Ya da Marsilya gol atar yener asla goller atamaz.

TAbi favorim BJK

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bjk kazanırsa tahminim 1-0 ama berabere biterse de 0-0 biter bence.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

"İyi futbol, iyi sonuç"
    Avrupa Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın akşam Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla karşılaşacak olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Marsilya karşısında iyi futbol oynayıp iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi.

Sağlam, düzenlediği basın toplantısında, sezon başında belirledikleri hedefler doğrultusunda Şampiyonlar Ligi'ne 4 yıl aradan sonra katılabilmenin çok büyük önem taşıdığını hatırlatarak, "Katılmaktan daha ziyade ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde başarıyla temsil etmek ve camiamızın bu başarılarla övünmesini sağlamak çok önemlidir. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta alacağımız sonuç, diğer grup maçlarına ümit aşılaması açısından önem taşıyor. Marsilya karşısında iyi futbol oynayıp sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Rakibimizin ligdeki konumu bizi hiç ilgindirmiyor. Marsilya'nın iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Bu maçı da ligden farklı bir havada oynayacaklarının farkındayız. Zor bir maç oynayacağız. Umudumuzu bundan sonraki karşılaşmalara taşıyacak bir sonuç alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"BİR PUAN İÇİN GELMEDİK"

Kazanmak için mücadele edeceklerini vurgulayan Sağlam, "Buraya 1 puan için gelmedik. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Savunmadaki tedbirlerimizi de alacağız. Ama tek amacımız kazanmak olacak. Futbolun iki yönü var. Gol atmak isterken yememeniz de gerekir. Biz futbolun bu iki yönünü de uygulayacağız. İlla kazanmamız gereken bir maç değil. Onun için de çok büyük bir risk almayacağız. Futbolda her türlü sonuç olabilir ama ben bu aşamada kaybetmeyi telaffuz bile etmek istemiyorum" dedi.

Marsilya'daki problemlerin kendisini ilgilendirmediğini kaydeden Sağlam, Fransız ekibin kaliteli oyunculara sahip olduğunu hatırlatarak, "Bizim hiç bir zaman rakibe önlem alarak kendi oyun anlaşından taviz veren bir yapımız olmadı. Takımlarındaki oyuncuların hepsi çok önemli. Ama biz birer birer futbolculara önlem almaya kalkarsak oyun oynayamayız" ifadelerini kullandı.

Yoğun bir dönemden geçtiklerinin altını çizen Sağlam, bütün oyuncularının kendisi için çok önemli olduğunu dile getirerek, her maçta farklı oyunculara görev verebileceğini söyledi.

TARİH TEKKERÜR EDER Mİ?

Futbolculuğu döneminde ilk Şampiyonlar Ligi maçını Fransız takımlarından PSG'ye karşı oynadığını hatırlatan Sağlam, kendisinin de gol attığı bu maçı kazandıklarını hatırlattı. Sağlam, antrenörlüğü döneminde de ilk olarak karşılaştıkları Fransız ekibi Olympique Marsilya kaşsında da tarihin tekerrür etmesi temennisinde bulundu.

"HİGUEN VE DİATTA UYUM SAĞLADI"

Higuen ve Diatta'nın da genel anlamda takıma uyum sağladığını belirten Sağlam, Bobo'nun da herhangi bir sağlık probleminin olmadığını sözlerine ekledi.
    Beşiktaş'ın Fransız futboolcusu Eduard Cisse ise, hem Beşiktaş'ın hem de Olympique Marsilya'nın Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmasını diledi. Her iki takımın da güçlü olduğunu kaydeden Fransız futbolcu, "Belli bir süredir iki takım da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmemiş. İkisi de kazanmak zorunda. Marsilya zor bir dönemden geçiyor. İyi bir mücadele ve iyi bir maç olacak" dedi.
    Fransız basın mensuplarının Beşiktaş ve Türk futbolu ile ilgili sorularını cevaplayan Cisse, şöyle konuştu:

"Türkiye'de çok teknik ve ofansif amaçlı futbol oynanıyor. Benim hissettiğim, önemli olan defanstan çok atak yapmak. İlk dakikadan son dakikaya kadar bütün takımlar gol atmak istiyor. Türkiye'de en büyük taraftar topluluğunun bizim olduğunu gözlemliyorum. 1. dakikadan 90. dakikaya kadar öyle bağırıyorlar ki yanımızdaki arkadaşımızı duyamıyoruz. Bence rövanş maçına gelin ve görün."17.09.2007

Kaynak : İHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Marsilya Fransada sezon öncesi favoriydi. Ama sezona iyi bir giriş yapamadılar. Takımların güçleri denk. Hiçbir sonuç beni yanıtlmaz. Beraberlik ağır basıyor. Umarım Beşiktaş JK kazanır.

Quote Originally Posted by 20Alex20 View Post
    nedense benimde icimde boyle bir hissyat var
    hadi insallah

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Marsilya ligde kötü durumda bunu değerlendirmemiz lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Hadi Kartal parcala marsilya'yi, aman Nasri'ye dikkat adam yeni zidane'ne diyorlar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Formsuz sezona iyi başLayamamış,Kadrosu seninkinden üstün oLmayan bir takımı da yenemeyeceksek artık versinLer UEFA ya diLekçeyi çekiLsinLer turnuvadan.HedefLer amaçLar varsa böyLe bir takımı buLmuşken affetmeyeceksin,kazanacaksın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Hadi Kartal parcala marsilya'yi, aman Nasri'ye dikkat adam yeni zidane'ne diyorlar
    Gourcuuf muydu neydi o adama yeni Zidane diyolardı ama yeni Zidane kimse olamaz Nasri anca yeni Pires olur...

Marsila ligde kötü v takımda husursuluk var Beşiktaşımız bunu değerlendirip maçı kazanması bilicektir...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Marsilya Ligde kötü durumda...Bu durumun 2 tane getirisi götürüsü var bizim için..

1)Umarım Avrupaya Asılmazlar

2)Umarım Moralsiz Olurlar Beşiktaşımızda Rahat Bir Galibiyet Alır
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Kartal bu 11'le vuracak

Beşiktaş devler arenasında puan arayışında. İşte Beşiktaş kadrosu...
    İngiltere'nin Liverpool, Portekiz'in Porto ve Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla aynı grupta yer alan ve ilk karşılaşmasını bugün Fransız rakibine karşı oynayacak siyah-beyazlı ekip, bu mücadeleden puan veya puanlar alarak ilk maçtan itibaren iddialı konuma gelmeyi istiyor.

Marsilya ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma Veledrome Stadı'nda TSİ 21.45'te yapılacak.

Siyah-beyazlı takımda sakatlığı süren Gökhan Zan ve cezalı durumda bulunan Ali Tandoğan, Olympique Marsilya karşılaşmasında forma giymeyecek.

BEŞİKTAŞ'IN 11'İ

Beşiktaş'ın bugünkü mücadeleye Hakan, Serdar Kurtuluş, Diatta, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Ricardinho, Cisse (Koray), Tello, Delgado ve Bobo ilk 11'iyle çıkması bekleniyor.

Diğer yandan grubun bir başka maçında Porto ile Liverpool, Portekiz'de karşı karşıya gelecek.

Kartal tek forvet Bobo ile vuracak

BEŞİKTAŞ, Marsilya deplasmanında tek forvetle sahaya çıkacak... Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Bobo ile sonuca gitmeye çalışırken, forvet arkası oynayan Delgado da ona destek verecek... Diğer golcüler Higuain ile Nobre de yedek kulübesinde görev bekleyecek. Son idmanını dün akşam yapan Kartal maç saatini beklemeye başladı.

Bobo ve Delgado en büyük koz

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne yükselmek amacıyla yapılan ön eleme maçlarında attıkları gollerle Beşiktaş'ı gruplara taşıyan Bobo ve Delgado, maç öncesi takımlarının en büyük kozu durumundalar.

Beşiktaş, ön elemelerde yaptığı 4 karşılaşmada 7 gol atarken, bu gollerin 5'ini Bobo-Delgado ikilisi kaydetti.

Hakemler İtalyan

Beşiktaş'ın Olmpique Marsilya ile yapacağı karşılaşmayı İtalyan hakem Matteo Simone Trefoloni yönetecek. Trefoloni'nin yardımcılıklarını, aynı ülkeden Cristiano Copelli ve Stefano Papi yapacak. Maçta 4'üncü hakem olarak da Nicola Pierpaoli görev alacak.

HEDEF EN AZ 1 PUAN

Hepsi yalan, bu gerçek... Ligde 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, ön eleme turunda 3 galibiyet, 1 beraberlik alan ve henüz yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, bu sezonki en önemli sınavına bu akşam çıkacak. Siyah-Beyazlı takım deplasmanda Fransız ekibi Marsilya ile kozlarını paylaşacak. Ertuğrul Sağlam ve talebeleri İstanbul’a puanla dönerek, Devler Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak amacında...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Iddaa da Marsilya ya verdim Haydi hayırlısı

Sheriff Misafir

Nasri çok önemli bir oyuncu ona dikkat edilmesi lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ligde kötü müş falan bunları bırakın.....Sampiyonlar liginde her takım farklı oynar..Türk takımları içinde gecerli.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Nasri tehlike yaratmaz.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Formsuz sezona iyi başLayamamış,Kadrosu seninkinden üstün oLmayan bir takımı da yenemeyeceksek artık versinLer UEFA ya diLekçeyi çekiLsinLer turnuvadan.HedefLer amaçLar varsa böyLe bir takımı buLmuşken affetmeyeceksin,kazanacaksın.
    Ciddiyim süper konuştun bu laftan sonra da BJK kazanmassa benim gözümde değeri kalmaz.

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri