Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 253 sonuç

Konu: Marsilya - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi Grup Maçları - 1. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Hala da yok hakem şöyle yönetti böyle yönetti.Hakem bence gayet iyiydi,İtalya'da oynanan futbolda bize yapılan fauller çerez kalır,buna rağmen düdüğünü de çaldı,çok da iyi maç yönetti.Bu kadar korkak aciz futbol oynarsan,olacağı bu..Bu kadar yumuşak futbol oynanmaz ki,hele Tello'nun baldırına bastıktan sonra adam hiç bir şey olmamış gibi futbolcularımızın devam etmesi acayip moralimi bozdu.Yenildiğimizden daha çok koydu bile diyebilirim.Bu arada Ricardinho'nun sakatlığı tamam ama Serdar Kurtuluş'un kan şekeri düşmesi ne alaka anlamadım.Şampiyonlar Liginde oynayan bir takım da artık bu tip bir sakatlık olmaması lazım bence..Bunlara dikkat edilmesi lazım,bilmem haksızmıyım.Ben hiç dünyada maçın daha 20 küsur dakikasında kan şekeri düşüp vs. oyundan alınan bir adam görmedim açıkçası..
    O yüzden yok sakatlıktı yok hakemdi falan bunlar boş şeyler,bu Beşiktaş'ın düzelmesi için ciddi vizyon sahibi,taktik bilgisine sahip ve tecrübeli bir teknik adam,hırslı futbolcular ve en azından bir tane maçı alıp götürecek bir gerçekten teknik bir futbolcu ve doğru düzgün bir başkan lazım.Bu yüzden bu sene bir şey beklememek lazım.Hele Porto'yu içeride yeneriz falan gibi talihsiz düşüncelere kapılmayın sonra hayal kırıklığı olur..
    Cok haklisin Feyyaz abi.

Nesil
    2006

Şu bir gerçek Ertuğrul Sağlam tarihinde ilk kez ciddi bir Avrupa organizasyonda mücadele ediyor. Ertuğrul Hoca bunun için Marsilya önünde beraberliği düşündü başaramadı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maçtan önce kazanacağız rakibin üstüne gidicez demesini biLiyordu.Sonra ne oLdu da beraberLik esti akLına anLamadım..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sahada kötü oynayan bir besıktas vardı..Ama cok iyi mücadele etti..Bu sene besıktasın bütün maçları kısır geçer..Besıktas yine gol sorunu çekti ve ilerde cogalamadı..

Hakem 5 numaralı oyuncuyu atmasılazımdı korayıda cift sarıdan atması lazımdı..İlk sarıları kolay cıkarıyor ama cift sarıları vermiyor..

Hakem genel olarak iyi idi bence skora etki etmedi..

Besıktas inönüde bu takımı ezer..Dedigim gibi oldu her takım sampiyonlar liginde farklı oynar ligdeki durumu ilgilendirmez..

Besıktasın ilk 2 sansı bence zor ama ilk 3 e girecegine inanıyorum..Basarılar besıktas inönüde marsilyayı ezecez...

Zianiye hayran kaldım.....

Zidane'dan Ertuğrul Sağlam'a övgü

Devler Ligi'nde A grubu mücadelesi olan Marsilya - Beşiktaş maçı sonunda Canal+'e karşılaşmanın yorumunu yapan Zinedine Zidane, Marsilya'nın galibiyetinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın futboluna ve Ertuğrul Sağlam'ın stratejisine de büyük övgüde bulunan Fransız futbol efsanesi, "Maç sırasında bu kadar rüzgar olması, rahatsız edicidir. Birkaç kez benim de başıma gelmişti. Kornerde kaleci rüzgarı hesap edemeden kalesinden çıktı, bu da golün gelmesini sağladı. Ondan sonrası zaten çok daha iyiydi" diye konuştu. Zidane, Kendisine benzetilen Samir Nasri içinse, "Onun futbolunu zaten çok beğeniyorum. Bu akşam takımı sırtlayan da oydu" ifadesini kullandı.

Karşılaşmada ikinci golü atan ünlü golcü Djibril Cisse ise "Bu galibiyet hepimize çok iyi gelecek. Böyle olacağını, maç öncesi ısınma sırasından itibaren hissetmiştim. Gerçek futbolumuzu göstermeye niyetliydik" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zidane bir takıma veya bir insana kötü beğenmiyorum diyecek bir insan değil demek ... ona sormak lazım bu beşiktaşın nesini beğenmiş diye çünkü dün kötü bir beşiktaş izledik

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Beklediğim sonuç.Marseille'nın hakkıydı zaten maç..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Maçda resmen 3.Dünya savaşı havası vardı..Tamam sert oynanır ama bu kadarda değil...Bu maçtan gelecek bir beraberlik çok iyi olacaktı..Ama grubun zayıf halkasından puan alamadıysak bundan sonrada işimiz çok zor olacaktır...
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Besiktas son maclarda cok kötü oynuyor,böyle gitmez bu is.Bjk eger bu seneyi basarili gecirmek istiyorsa biran evvel toparlanmali !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanssız gol yedik dagıldık yapcak bişey yok evimizde kazanmamız lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Bir yandanda düşünün sanki onlar çok maçı hakketti. Öyle net sayılacak pozisyonları yoktu. Ama BJK daha kötü oynadı bu doğru. Şansımız yok diyelim bitsin.:S

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kötü futbol, sonuç ortada..

Maçtan önce düşündüğüm çıktı..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Beşikktaş'ın bukadar ezildiği bir maç daha hatırlamıyorum.Şampiyonlar Ligine çok acemi kalmış Beşiktaş.Gerçekten çok acemi gördüm.Yazık yazık.Hiç değillse belli edilmez.Umarım sadece bu maça has birşey olmuş olurda ileri ki maçlarda bunları görmeyiz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Defansta çok iyi mücadele ettik ama hücumda çoğalamadık.Bobo sen ne yapıyorsunBiraz koş be biraz.Nobre oynasa daha etkili olurdu.Delgado da aynı şekilde.Ayağına top gelmedi.Gelenleri de kaptırdı.İ.Üzülmez'i bir daha kimseye karşı savunmam beni gerçekten utandırdı.Artık Tello sol beke çekilip sol açıkta İ.Akın denenmeli.Diatta'yı ise ben beğenmedim.Düştüğü pozisyonda yani 2.golde faul vardı bana göre.Genç İ.Kaş da iyiydi.Marsilya'ya net poziwsyon vermedik ve şansan bala atılan bir gol bizi bitirdi.İyi oynadık demiyorum! ama mücadele ettik.3 maçtır gol bile atamaıyoruz.Ertuğrul Hoca buna çare bulmalı!!!Ahh Serdar bari sen o golü atsaydın
    Son olarak Marsilya'nın sert futbolunu cezalandırmayan,2 oyuncumuzun sakatlanmasına,diğerlerinin de sakatlığın eşiğine gelmesine göz yuman,2.gol de Diatta'ya yapılan bariz faulu görmeyen(Faul yok demeyin Cisse bile maçtan sonra faul var diye söylemiş!) hakemi kınıyorum!!!.Faty'yi atmaması tam komedi zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Diatta fos transfer.. Marsilya gibi bir takım karşına Rico - Delgado ikilisi ile çıkan Ertuğrul hoca intahar etti resmen.. Kaybetmek futbolun içinde ama kimse kusura bakmasın oyunun büyük bölümünde Beşiktaş ezildi.. Acı ama gerçek, Ertuğrul Sağlam BJK camiası içinden olduğu için gerek tribünler gerekse kulüp çok fazla tolerans gösteriyor bence.. Verdiği sözleri tutmuyor, korkak futbol oynatıyor takımına.. Bence bu takımın Tigana'nın Beşiktaş'ından çok da fazla farkı yok..

Ayrıca Serdar Özkan'ı abartan, Arda'dan daha yetenekli süper oyuncu diyen arkadaşlara selam gönderiyorum.. Dün Beşiktaş'ın el freni gibiydi..

Beşiktaş iyi mücadele etti maç boyu.Genel olarak ortadaydı maç zaten.Beşiktaş'ta iyi pozisyon alabilen,faul kazanabilen Nobre'yi oynamasını beklerdim bu maçta.

Stat çok boştu bir Şampiyonlar Ligi maçına göre

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Besıktas ilk 2 sansını zora soktu..Artık 3 .lüge oynayacak gibi uefa ya gelirse Galatasaray,Besıktas daha cok puan toplar...Keske fenerbahcede gelse..Çünkü 4. torbadan girdigimiz sürece ilk 2 cok zor...3 takımımz uefa da daha cok ilerleriz

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Diatta fos transfer.. Marsilya gibi bir takım karşına Rico - Delgado ikilisi ile çıkan Ertuğrul hoca intahar etti resmen.. Kaybetmek futbolun içinde ama kimse kusura bakmasın oyunun büyük bölümünde Beşiktaş ezildi.. Acı ama gerçek, Ertuğrul Sağlam BJK camiası içinden olduğu için gerek tribünler gerekse kulüp çok fazla tolerans gösteriyor bence.. Verdiği sözleri tutmuyor, korkak futbol oynatıyor takımına.. Bence bu takımın Tigana'nın Beşiktaş'ından çok da fazla farkı yok..

Ayrıca Serdar Özkan'ı abartan, Arda'dan daha yetenekli süper oyuncu diyen arkadaşlara selam gönderiyorum.. Dün Beşiktaş'ın el freni gibiydi..

Aynen kardesim,katiliyorum sana.Ertugrul Saglam`in bir taktigi yok,daha dogrusu Tigana`dan bir farki yok.Ikisi de ayni tipte teknik direktörler.Besiktas yine korkak futbol oynuyor,yine defansa gömülüyor,gol yedimi de bunun altindan kalkamiyor.

Böyle giderse Ertugrul Saglam`in sonu Riza Calimbay gibi olacak.

Bjk bu gruptan sonuncu cikacak malesef.Porto`yu dün hepimiz gördük.Tek rakibi Marsilyaydi,ona da yenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Bjk bu gruptan sonuncu cikacak malesef.Porto`yu dün hepimiz gördük.Tek rakibi Marsilyaydi,ona da yenildi.
    O tek rakibini İnönü'de yenemez mi?Bence yener...Eğer yenersek durum nötrlenir ve Liverpool,Porto ikilisinden en çok puanı çıkaran takım yoluna uefa'da devam eder...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    O tek rakibini İnönü'de yenemez mi?Bence yener...Eğer yenersek durum nötrlenir ve Liverpool,Porto ikilisinden en çok puanı çıkaran takım yoluna uefa'da devam eder...
    Marsilya'dan puan çıkaramayan, korkak futbolla puan alma yolunda olan Beşiktaş'ın, bu takımlardan puan alması çok zor..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Marsilya'dan puan çıkaramayan, korkak futbolla puan alma yolunda olan Beşiktaş'ın, bu takımlardan puan alması çok zor..
    Aynı oyunla bence de zorAma hücum alanındaki etkinliğimizi attıracağımızı umut ediyorumBobo kendine gelmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Daha konuşmak için çok erken . Tamam yenildik ama Ertuğrul Sağlam bu yenilgi ve oynattığı kötü futboldan ders alıp , bizi şaşırtabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İnsallah Besıktas Uefaya gelecek Ve Ve 2 takımımızda en az ceyrek final oynayacak buna inanıyorum...

Besıktas bu grubta 6 puan toplar evinde marsilya ve portoyu yener.....Liverpool ile belki beraberlık oda grubtaki duruma göre..

Artık dogruya sogru geri kalan 2 deplasmandada besıktas yenilri..Liverpool-Besıktas macı aynı Galatasaray macı gibi olur ....İngiliz takımları sahasında ınanılmaz oynuyor..

Tas catlasa besıktas 7 puan toplar yada 5 puan toplar..

Marsilyayı burda nerdeyse köy takımı yaptınız yok rahat geceriz en 3 atarız gibisinden gibi Sampiyonlar liginde kek taskım yoktur..HeleTürk takımları için hiç yoktur..İsterse ligde sonuncu olsun..Oyüzden ligdeki durumunu bırakın adamlar cok sert oynadı cokda fazla kosdular..aİkik takımında pozisyonun yoktu..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=PLKWOGvrx1w[/YOUTUBE]

En iyisini taraftar söyLer her zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tüğlerim diken diken oldu yemin ediyorum.Helal olsun size.Orada olmak isterdim
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamam hadi Ertuğrul hocayıda kovalım.Ben sizin kadar umutsuz değilim.Ayrıca Diatta fos falanda çıkmadı.Çok iyi oynadı.Ben tecrübesizliğimize veriyorum mağlubiyeti.

Ayrıca Fener maçının hakemi olsa bizim maçta Marsilya'dan en az 3 adam atılırdı.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Aynen kardesim,katiliyorum sana.Ertugrul Saglam`in bir taktigi yok,daha dogrusu Tigana`dan bir farki yok.Ikisi de ayni tipte teknik direktörler.Besiktas yine korkak futbol oynuyor,yine defansa gömülüyor,gol yedimi de bunun altindan kalkamiyor.

Böyle giderse Ertugrul Saglam`in sonu Riza Calimbay gibi olacak.

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen Şemsi aynen hic hakemden bahsetmiyoruz hiç zorunlu degisikliklerden bahsetmiyoruz nedense.Serdar Kurtuluş gitti sag kanat bitti Rico gitti üstünlük gitti.

Fener macındaki hakem bu macta olsa marsilyadan rahat 2 kişi atılırdı.

Tabi bu bahane degil yenildik.Ama bunlarıda göz önüne alalım ondan sonra yenilgiyi konusalım eleştirmek cok kolay...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hakem`e ve değişikLikLere mana buLmamamız gerek.Kötü oynadık.Hatta berbattık.Serdar varkende Rico varkende bişey yapamıyorduk zaten.AdamLar kırmızı kart görseydi de yeniLecektik.Çünkü goL atmak akLımızın ucundan dahi geçmiyordu.Şapkayı önüne eğmesini biLmeLiyiz.BunLardan ders çıkarmaLıyız ve artık tek bekLentim ErtuğruL hoca dan adam gibi atak futboL oynayacak taktikLe sahaya çıkması.Kayseri de ki gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Hakem`e ve değişikLikLere mana buLmamamız gerek.Kötü oynadık.Hatta berbattık.Serdar varkende Rico varkende bişey yapamıyorduk zaten.AdamLar kırmızı kart görseydi de yeniLecektik.Çünkü goL atmak akLımızın ucundan dahi geçmiyordu.Şapkayı önüne eğmesini biLmeLiyiz.BunLardan ders çıkarmaLıyız ve artık tek bekLentim ErtuğruL hoca dan adam gibi atak futboL oynayacak taktikLe sahaya çıkması.Kayseri de ki gibi.
    Kesinlikle katılıyorum..Hakem bence iyi maç yönetti,pireyi deve yapmayalım..Ayrıca Serdar'ın sakatlığı tekrar söylüyorum tam bir skandal bana göre,kan şekeri düşmüş..Dünyada böyle bir şey yok!
    Bundan ders çıkarmasını bilmeliyiz(gerçi artık bir şey fark etmez)..Bir kere Bobo artık tek forvet oynamasın lütfen..Matias Delgado'nun forvet gibi oynaması çok utopik.Forvette Marcio Nobre ve Bobo oynasa arkasında da Matias Delgado yada Ricardinho'dan biri(benim tercihim Delgado) bence hücumlarımız çok daha zengin olabilir.Gerçi bu şekilde olsa bile artık kale Allah'a emanet her şekilde..Defansa hiç güvenemiyorum zaten.Orta saha eldeki imkanlara göre idare eder gibi gözüküyor.Mehmet Yozgatlı'da oynasın artık,Serdar Özkan oynamasın bence..Gerçi şu dakikadan sonra bu takım toparlanmaz,kafa da bitmişler.Hırslı bir oyuncu kalmamış!Ne anlatsam boş yani,bu takım adam olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Serdar'ın kan şekeri'nin düşmesinin sebebi oruç tutmasındandır büyük ihtimal.

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri