Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 140 sonuç

Konu: Fm 2008 - 75 Ytl

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tenten1985 View Post
    saçmaladın bence interneti olmayıpta bu oyunu oynayansayıısı daha çok bu imkansız
    Şaçmaladın diyorsunda... Bunu nereden biliyorsun? Orjinal alan kişilere ben bakıyorum.Orjinal alan çoğu kişinin(&90) mutlaka interneti vardır.

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Ben siparişi vermiştim geçen hafta. Çıkar çıkmaz elime ulaşır. Fiyat normal gibi gözüküyor. Fakat Fifa ve PES'ten sonra bende birazcık daha ucuz bekliyordum.
    Nereden verdin? Banada söyleyebilir misin? Bu arada Fifa ve PES 50 YTL. Bana göre ucuz. Geçen yıl 70 YTLdi.

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Şaçmaladın diyorsunda... Bunu nereden biliyorsun? Orjinal alan kişilere ben bakıyorum.Orjinal alan çoğu kişinin(&90) mutlaka interneti vardır.

Nereden verdin? Banada söyleyebilir misin? Bu arada Fifa ve PES 50 YTL. Bana göre ucuz. Geçen yıl 70 YTLdi.
    Bana mantıksız geliyo böyle bişey uygun olsa mutlaka akıl etmişlerdir ozman fifada aynı şeyi yaparlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Batuhan PES 50 YTL mi? Vay be.. Aldım gitti.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tenten1985 View Post
    Bana mantıksız geliyo böyle bişey uygun olsa mutlaka akıl etmişlerdir ozman fifada aynı şeyi yaparlardı.
    Türkiye'de artık Internet'e girilmeyen yer yok. Ama bununda bir ayarı vardır.

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Batuhan PES 50 YTL mi? Vay be.. Aldım gitti.
    İstanbulda Nezih diye bir kitapevi var. Orada sorduğumda Fifa 49 YTL satıldığı için PES'te ofiyata satılır dedi. Rekabet yüzünden.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

korsan cd cilik olmasa biz napardık

Nesil
    2007
    Yer
    34

en guvenilir firma olan sendit den verebilirsin
    bu yaz kuzenime kapiya teslim 2 tane xbox 360 oyunu getirttik
    musteri hizmetleri cok genis
    teslimat 1 saat bile gecikse bilgi alabiliyorsun
    66 YtL me acimasam alirdim
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben babama.
    ''Baba 70 YTL'ye oyun cd si alcam.Kredi kartıyla taksit oluyomuş''
    Desem babam beni kovalar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu ne ya!Altın herlade bunun kabı.Bu sene almayı planlıyordum orjinal ama bu fiyat ne
    FM Gazetesi

Smile

bencede pahalı ama almayı düşünüyorum aral.com dan sipariş verebiliyormuyuz

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bu parayla bir ay geçinen aile var .

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Finlandiyada 50 euro= 97 ytl

Nesil
    2006

Çoşkun, Fifa zaten 49 YTL İstanbul'da. O yüzden sorun yok. Normal bir fiyata satılıyor. Zaten az kaldı. Umarım oyun çıktığı gün piyasada bulunur.

39 € burada.Alacagim ciktigi gün

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası çok pahalı benim için.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Sigara'yı kes istersen. =)

Abi ailenden rica et. Oyunu taksit ile alırsın ailene her ay taksiti ödeyebilirsin. Tavsiyemdir.

ailemden istesem başından def eder beni bir oyun için bu kadar verilir mi biz bu parayı ağaçtan mı topluyoruz diye

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

adaletsizliğe bak oyun Trabzona geliyor 110 Milyon gibi i fiyata en azından İstanbul'dan ucuz olmalı, ekonomi farkı..bide bunun Teknosa'ya gelmesini bekleyeceğiz..en garanti yer orası..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    adaletsizliğe bak oyun Trabzona geliyor 110 Milyon gibi i fiyata en azından İstanbul'dan ucuz olmalı, ekonomi farkı..bide bunun Teknosa'ya gelmesini bekleyeceğiz..en garanti yer orası..
    teknosa kazik
    en iyisi sendit

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir oyuna bu kadar para veremem.Saçmalık olur.Üzgünüm beni aşıyor. Okadar almak istiyordum bu sene ...
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Eh o kadar çaLışıyoruz bu kadar para veremeyeceksek te yakayım kendimi.Ben aLıcam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Gazete dagtiyorum, 60-90 euro arasinda para geliyor her ay. Oyunda 50 euro olunca, elime 10 euro kaliyor..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Ne yazık ki fiyatlar o kadar yüksek ki, burada en kazançlı distribütörler.. bunu firmaya belirtmemize rağmen herhangi bi çözüm getirmediler. Fiyatlar bu kadar yüksek olunca insanlarımız kopya yazılımlara yöneliyor ki bir öğrencinin bir oyuna Türkiye sınırları içerisinde 120 ytl vermesi imkansız (orta kesim bir aile için bu söylediklerim)

Oyunda Türkçe dilinin olmaması, fiyatların yüksek olması (distribütör karları & vergiler), Türkiye liglerinin araştırmasının yetersiz olması veya yapımcı firmanın İngiltere dışındaki liglere çok fazla önem vermemesi, oyunu orjinal olarak satın almak istesek bile satın almanın çok zor olması (oyunun Türkiye'ye çok geç gelmesi bandrol işlemleri, yurt dışından siparişi sonrası uzun süre kargo beklenmesi veya kargonun kaybolması) ve bunlara benzer bir çok sebep bu oyunun Türkiye'de orjinal olarak yaygınlaşmasını engelliyor. Buna bizler resmi araştırma sitesi hüviyetini kullanarak çözüm getirme çabasında olsak bile yeterli özen yaratıcı firma tarafından getirilmemekte. Bu yüzden her yıl orjinal oyun alın sözlerimi bu yıl söylemiyorum
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

valla 40-50 ytl bile bi nevi.. şimdiye kadar korsan alıyodum niyetlendik bu sene orjinal alalım die yine aştı bizi.. bayramdan sonra bakacaz artık bi çaresine

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

şu zamanda çok para.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Vieri
    Ne yazık ki fiyatlar o kadar yüksek ki, burada en kazançlı distribütörler.. bunu firmaya belirtmemize rağmen herhangi bi çözüm getirmediler. Fiyatlar bu kadar yüksek olunca insanlarımız kopya yazılımlara yöneliyor ki bir öğrencinin bir oyuna Türkiye sınırları içerisinde 120 ytl vermesi imkansız (orta kesim bir aile için bu söylediklerim)

Oyunda Türkçe dilinin olmaması, fiyatların yüksek olması (distribütör karları & vergiler), Türkiye liglerinin araştırmasının yetersiz olması veya yapımcı firmanın İngiltere dışındaki liglere çok fazla önem vermemesi, oyunu orjinal olarak satın almak istesek bile satın almanın çok zor olması (oyunun Türkiye'ye çok geç gelmesi bandrol işlemleri, yurt dışından siparişi sonrası uzun süre kargo beklenmesi veya kargonun kaybolması) ve bunlara benzer bir çok sebep bu oyunun Türkiye'de orjinal olarak yaygınlaşmasını engelliyor. Buna bizler resmi araştırma sitesi hüviyetini kullanarak çözüm getirme çabasında olsak bile yeterli özen yaratıcı firma tarafından getirilmemekte. Bu yüzden her yıl orjinal oyun alın sözlerimi bu yıl söylemiyorum
    Mustafa abi sonuçta, Fifa, NBA ve PES gibi oyunların yapımı FM'den daha zor. Sonuçta 3D şeklinde bir grafik ayarlıyorlar ve bir maç robotu kullanıyorlar. Bunların masrafı çok yüksek ama oyun ilk kez 50 YTL'nin altında satışa çıktı. FM'de de aynı fiyat olması gerekmez mi? Sonuçta yapılan masraf daha az.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bunu bu şekilde değerlendirmemek lazım, SI'ın ve SEGA'nın bu oyuna harcadığı maliyetlerde yıllığa vurduğun zaman hiçte küçümsenmeyecek oranda

bide EA ile kıyaslarsanız EA'in futbol basketbol vb. oyunlarına Türkiye pazarında verdiği değer SEGA'nın FM ile Türkiye pazarına göre çok daha fazla buda oyun fiyatları üzerinde etkiye sahip.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fiyatın yüksek oLmasına hadi biraz toLerans tanıyabiLiriz.Bir emek var harcanan giderLer vs araştırma için yapıLanLar düşünüLecek oLursa bir noktada peki tamam diyebiLiriz.ÖyLe bir noktada ki oyun Türkiye açısından paranız oLsa biLe oyuna uLaşmak için beLki ayLar bekLemek zorunda kaLdığınız zamanLar OLuyor.Yani bu işe biLe çözüm buLma gereği duymazLarken biz oyuna Türkçe diL desteğini ekLenmesini istiyoruz.En azından oyunu temin edebiLme durumunu biraz düzeLtse Sİgames Dünya üzerinde daha iyi oLur.

Benim düşüncem SİGAMES zaten beLLi noktaLarda ki kitLeLere zaten hizmet veriyor ve o kitLeLere istediği hizmeti verip karşıLığını da aLdığı için diğer böLgeLeri saLLamıyor gibi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    bunu bu şekilde değerlendirmemek lazım, SI'ın ve SEGA'nın bu oyuna harcadığı maliyetlerde yıllığa vurduğun zaman hiçte küçümsenmeyecek oranda

bide EA ile kıyaslarsanız EA'in futbol basketbol vb. oyunlarına Türkiye pazarında verdiği değer SEGA'nın FM ile Türkiye pazarına göre çok daha fazla buda oyun fiyatları üzerinde etkiye sahip.
    Şimdi SI diyor ki farz-ı misal bu Türkiye'dekiler benim ürettiğim oyunu orjinal almıyorlar. Bu nedenle ben ne diye oyunu herkesin alabileceği bir fiyattan piyasaya süreyim veya Türkçe dil desteği için kendimi kasayım diyorlar. Halbuki oyunu cüzi bir fiyattan verseler (dil desteği olmasa bile) bu oyunu Türkiye'de eminim birçok insan orjinal alır. En azından sizin şu teşvikleriniz sonucu bu siteyi takip edenler alır ama fiyat bu olunca bakın siz bile bir şey diyemiyorsunuz. Bu SI'in yaptığı büyük bir hata bence.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Exclamation

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Şimdi SI diyor ki farz-ı misal bu Türkiye'dekiler benim ürettiğim oyunu orjinal almıyorlar. Bu nedenle ben ne diye oyunu herkesin alabileceği bir fiyattan piyasaya süreyim veya Türkçe dil desteği için kendimi kasayım diyorlar. Halbuki oyunu cüzi bir fiyattan verseler (dil desteği olmasa bile) bu oyunu Türkiye'de eminim birçok insan orjinal alır. En azından sizin şu teşvikleriniz sonucu bu siteyi takip edenler alır ama fiyat bu olunca bakın siz bile bir şey diyemiyorsunuz. Bu SI'in yaptığı büyük bir hata bence.
    evet! Sana katiliyorum
    bu arada imzandaki kirmizi rossi degil rosso olmali

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    evet! Sana katiliyorum
    bu arada imzandaki kirmizi rossi degil rosso olmali
    hayır genç arkadaşım sen yanlış biliyorsun bir araştır istersen. ben 10 yıldır romayı tutarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu oyunda Türkçe dil seçeneği olsa ben inanıyorumki birçok insan orjinal oyuna yönlenicek.Ama onlarda orjinal oyun alma sayısı artmadan Türkçe'yi katmayı gerekli görmüyorlar bildiğim kadarıyla bu bir kısır döngü oluşturuyor.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri