1 ile 30 arası toplam 140 sonuç

Konu: Fm 2008 - 75 Ytl

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bunu bu şekilde değerlendirmemek lazım, SI'ın ve SEGA'nın bu oyuna harcadığı maliyetlerde yıllığa vurduğun zaman hiçte küçümsenmeyecek oranda

bide EA ile kıyaslarsanız EA'in futbol basketbol vb. oyunlarına Türkiye pazarında verdiği değer SEGA'nın FM ile Türkiye pazarına göre çok daha fazla buda oyun fiyatları üzerinde etkiye sahip.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    bunu bu şekilde değerlendirmemek lazım, SI'ın ve SEGA'nın bu oyuna harcadığı maliyetlerde yıllığa vurduğun zaman hiçte küçümsenmeyecek oranda

bide EA ile kıyaslarsanız EA'in futbol basketbol vb. oyunlarına Türkiye pazarında verdiği değer SEGA'nın FM ile Türkiye pazarına göre çok daha fazla buda oyun fiyatları üzerinde etkiye sahip.
    Şimdi SI diyor ki farz-ı misal bu Türkiye'dekiler benim ürettiğim oyunu orjinal almıyorlar. Bu nedenle ben ne diye oyunu herkesin alabileceği bir fiyattan piyasaya süreyim veya Türkçe dil desteği için kendimi kasayım diyorlar. Halbuki oyunu cüzi bir fiyattan verseler (dil desteği olmasa bile) bu oyunu Türkiye'de eminim birçok insan orjinal alır. En azından sizin şu teşvikleriniz sonucu bu siteyi takip edenler alır ama fiyat bu olunca bakın siz bile bir şey diyemiyorsunuz. Bu SI'in yaptığı büyük bir hata bence.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Exclamation

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Şimdi SI diyor ki farz-ı misal bu Türkiye'dekiler benim ürettiğim oyunu orjinal almıyorlar. Bu nedenle ben ne diye oyunu herkesin alabileceği bir fiyattan piyasaya süreyim veya Türkçe dil desteği için kendimi kasayım diyorlar. Halbuki oyunu cüzi bir fiyattan verseler (dil desteği olmasa bile) bu oyunu Türkiye'de eminim birçok insan orjinal alır. En azından sizin şu teşvikleriniz sonucu bu siteyi takip edenler alır ama fiyat bu olunca bakın siz bile bir şey diyemiyorsunuz. Bu SI'in yaptığı büyük bir hata bence.
    evet! Sana katiliyorum
    bu arada imzandaki kirmizi rossi degil rosso olmali
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    evet! Sana katiliyorum
    bu arada imzandaki kirmizi rossi degil rosso olmali
    hayır genç arkadaşım sen yanlış biliyorsun bir araştır istersen. ben 10 yıldır romayı tutarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu oyunda Türkçe dil seçeneği olsa ben inanıyorumki birçok insan orjinal oyuna yönlenicek.Ama onlarda orjinal oyun alma sayısı artmadan Türkçe'yi katmayı gerekli görmüyorlar bildiğim kadarıyla bu bir kısır döngü oluşturuyor.

Mesaj Yetkileri