Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Kalli Ne Yapmaya Çalışıyor !!!

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Lig arası tatili bu yıl 18 gün,yani çok kısa,normalde 30 gündür.Neden bu hoca erkenden gitti Almanya'ya bir düşünmek gerek,hemen basının yazdıklarına inanılmamalı,onlar taraftarı kışkırtmakta istiyor bazı konularda..Yapacak çok işim var diyor,yönetim görüştüğümüz isimler var diyor,Lincoln'de aktif rol alan Kalli Ocak ayında bir transferi kastediyor olamaz mı... Alman Ligi bizden önce tatile girdi unutmayın...
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Koray kardeş..Gitmesine birsey demiyoruz..Hastalıgını mana ederek ankaraya gitmiyor..Almanyaya gidiyor..Ben bu biraz saçma
    Last edited by Emurafu : 24.Aralık.2007 at 22:04

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Yahu adam iş kolik, 73 yaşında bir adam eşofmanları giyip sabah akşam demeden idmana çıkıyorsa, izinsiz çalışıyorsa nasıl olurda maça gitmekten kaçacak?Noel'e daha günler var, kimmiş manevi oğlu, Lorant'la Kalli'nin alakası ne? Kalbımı basarım,kanım aksın tarzında eminmişsin gibi yazman komik,kulaktan dolma laflar bunlar,çocuk masalı...
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Koray Düşova View Post
    Yahu adam iş kolik, 73 yaşında bir adam eşofmanları giyip sabah akşam demeden idmana çıkıyorsa, izinsiz çalışıyorsa nasıl olurda maça gitmekten kaçacak?Noel'e daha günler var, kimmiş manevi oğlu, Lorant'la Kalli'nin alakası ne? Kalbımı basarım,kanım aksın tarzında eminmişsin gibi yazman komik,kulaktan dolma laflar bunlar,çocuk masalı...
    Manevi oglu telefonla baglandı düngece..1 saat önce konusdum babamla dedi..İşte Ayrılmaya niyeti yok falandedi..Türkiyeyi ve türk insanını çok seviyor dedi..saglı durumu iyidedi..
    Babam Noel içingelmişdir büyük ihtimal dedi..Çünkü onlar için noel çok önemli dedi..Hemde Aile büyügü olarak hembir arada oluyorlar dedi...

Neyse Tamam artık ben kimin ne oldugunu biliyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kalli gitsin Bülent Korkmaz gelsin daha iyi. Bence kalliyi göndermezler kolay kolay.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Bülent Korkmaz daha toy.Biraz tecrübelenmesi lazim.Yoksa bize geldiginde teknik direktörlük kariyeri baslamadan biter.

Nesil
    2003

Hafta sonu Ankara'ya gidersin, belki maci kazanirsin ama hastaligi uzerinden atlatamadigin icin Ocak basina kadar yapman gerekenleri yapamayacak hale gelirsin.

Yarin (Aralik 25) Noel.. Yani bu aksam ailecek yemekler yendi. Yarin sabah da hediyeler acilacak ve kiliseye gidilecek.

Ondan sonra da Kalli buyuk ihtimalle ilgilenilen oyuncularla (bence buyuk ihtimalle Turk genc 1-2 oyuncu) yuz yuze gorusulecek. Ocak basi da donecek.

Eger Kalli Ankara'ya gitseydi ve hastaligi sogukta 2 saat disarida durdugu icin agirlassaydi, bu sefer bu arada belki de yapmayi planladigi seyleri yapamayacakti.

Ligler bitti, oyuncular da tatil yaptigi icin medyanin yazacak bir seyi kalmadi. Once Kalli ile ugrasirlar. Sonra da Servet/Arda surtusmesi. Hasan Sas'in agresifligi. Sonra Alex'in Trabzon macinda yasadigi sakatlik gundeme gelir, sakatligi uzayacak olur. Sonra bir haber cikar, Appiah Afrika kupasi icin ulkesine gidiyor diye. Bunlarla beraber bir suru asparagas transfer haberi cikar, onlar ustunde tartisilir... Gazetelerin o arka sayfalari nasil dolacak bu haberler olmasa. Veya televizyona cikan ve futbol konustugunu dusunen ama esasinda dedikoduculuk yapan yorumcular nasil program yapacak, para kazanacak?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

"Feldkamp'a 'gelme' dedim"

Adnan Polat, Feldkamp'ın Ankara'ya gelmesine kendisinin engel olduğunu söyledi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, önce rahatsızlığı nedeniyle Austria Wien, daha sonra ise Gençlerbirliği OFTAŞ maçında takımının başında sahaya çıkmayan teknik direktörleri Karl Heinz Feldkamp’ın pazar günü Almanya’ya gitmesini kendisinin istediğini söyledi. Salı günü soğuk algınlığı geçiren ve Galatasaray kulüp doktorlarının "Ev istirahati" verdiği Kalli, cumartesi günü başkan yardımcısı Adnan Polat ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek futbolcularla görüşmeden önce Polat ile yaklaşık 1 saatlik bir toplantı yaptı.

Otelde dinlenirim

Alman teknik adamın bu toplantıda Ankara’ya gitmek istediğini dile getirdiği, ancak Polat’ın buna engel olduğu öğrenildi. Polat, Kalli ile aralarında Florya’da geçen konuyla ilgili diyaloğu anlatırken şunları söyledi:

"Kalli, ’Biliyorum ki basınımız bu olayı çok büyütecek. Hem takımın hem de sizin üzerinize gelecek. Ben Ankara’ya geleceğim. En azından Galatasaray takımının başında Ankara’ya gelirim. Eğer halsizliğimi üzerimden atamazsam Gençlerbirliği OFTAŞ maçına takımın başında Ahmet Akcan çıkar, ben de otelde dinlenirim’ dedi. Ancak ben buna karşı çıktım.

İyileşip dön dedim

’Hocam bunu yapmakla kendi hastalığını uzatacaksın. Bu bize daha çok zarar verir. Senin İstanbul’da da durmana gerek yok. Almanya’da istirahatını yapıp iyileşip, dönersin’ karşılığı verdim. Bunun üzerine teknik direktörümüz dinlenmek ve hastalığını bir an önce atlatmak adına Almanya’ya pazartesi yerine pazar günü gitti.

Evet Kalli’nin Ankara’ya gelmesini ben istemedim. Sezon başından bu yana Kalli konusunda yapılan tartışmalardan bıktık. Kendisi ile hiçbir sorunumuz yok. Bir bardak suda fırtına kopartılıyor. Galatasaray’ın mali ve idari şartlarını bilmeden kimse boşa konuşmasın. İnsanlar biraz vicdanlı olsunlar. Kimse merak etmesin. Bu tip iddialar bilerek Galatasaray’ı yıpratmak adına ortaya atılıyor. Kalli 2 Ocak’ta İstanbul’da olup, takımı ile antremanına çıkacak. Biz hocamızdan memnunuz."

Kaynak: Hürriyet

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Şimdi bir kaç yorum yapacam olmıyacak 6. haftadan sonra yeni bir teknik direktör aranması lazımdı zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Millet yine gaza gelmiş mesajlarda görüldüğü üzere.Basın görevini yaptı.Ömer abi ve Koray abi gibi bu işlerden çakan,soğukkanlı abilerimiz çok iyi açıklamışlar olayı.Bencede onların dediği gibi olmuştur.Zaten şimdi Kalli gitse Galatasaray yerle bir olur bence.Bu işler çocuk oyuncağı değil arkadaşlar.Önünüzde Beşiktaş gibi kos koca bir örnek var.Luce'den sonra bu iş çocuk oyuncağına dönünce işler nasıl sapa sardı hepimiz gördük.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

7 bavulla gitti

OFTAŞ maçı yerine Noel’i tercih eden Kalli, özel eşyalarını da götürdü

‘Ben izin verdim’ diyen Galatasaray 2. Başkanı Polat’ın cumartesi günü Alman hoca ile tartıştığı ve kapıyı çarpıp çıktığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı camia, personelle de vedalaştığı ortaya çıkan Feldkamp’ın artık dönse bile başarılı olamayacağı görüşünü savunuyor

Dönülmez yola girdi!
    CİM-BOM’DA Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp’ın dönüp dönmeyeceği konusu gündemdeki yerini korurken, ibre Alman çalıştırıcının defteri kapattığını gösteriyor... İlk yarının son haftasındaki OFTAŞ maçında takımın başına geçmek yerine, Noel tatili için ülkesine giden Kalli’nin, tesislerdeki personelle vedalaşması ve yanında 7 bavulla uçması iddiaları doğruluyor.

Sert tartışma yaşandı
    KÖPRÜLERİ atan Feldkamp’ın ayrıca 2. Başkan Adnan Polat ile de sert bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı. Kalli’nin gitmesinin ardından, Polat’ın yaptığı ‘Hocamız hasta. Gitmesi için ben izin verdim’ açıklaması inandırıcı bulunmadı...
    ‘Ankara’ya gel’

CUMARTESİ günü Feldkmap’ın odasında yapılan görüşmede Polat’ın ‘Ankara’ya gel’ sözüne, Kalli’nin ‘Almanya’ya gideceğim’ yanıtı verdiği, bunun üzerine Polat’ın kapıyı çarpıp odadan çıktığı öğrenildi...

‘Schuster’i örnek alsın’

CAMİADA ‘Real’in hocası Schuster de Alman. O da Barcelona maçı yerine ülkesine gidebilirdi. Ama takımını tercih etti. Kalli’nin yapması gereken de buydu’ diye tepkiler ortaya konurken, ‘Artık Feldkamp’ın dönüşü Galatasaray’a yarar sağlamaz, zarar verir. Görevi bırakması en doğru hareket olur’ yorumları yapılmaya başlandı.

KARAR GÜNÜ
    Hocamız Feldkamp ile ilgili son kararı bugün toplanacak yönetim kurulumuz verecek

Cim-Bom'da devre arası tatilini geçirmek için Almanya'ya giden Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın durumu bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilecek haftalık yönetim kurulu toplantısında ele alınacak. Özhan Canaydın başkanlığında yapılacak haftalık toplantının ana gündem maddesini Feldkamp oluşturacak. Yönetim kurulu üyelerinin büyük bölümünün katılacağı toplantıda, 74 yaşındaki Alman hocanın hastalanıp, Austria Wien maçına çıkmamasıyla başlayan ve Gençlerbirliği Oftaş deplasmanı yerine tatili Çin ülkesine gitmesiyle doruğa tırmanan kriz tüm yönleriyle masaya yatırılacak.
    Toplantıda Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, Kalli'yi savunarak, tecrübeli çalıştırıcıya geçen hafta sonu Almanya'ya gitmesi için kendisinin bizzat izin verdiğini söyleyeceği öğrenildi. Futbol şubesi üyelerinin de bütün halinde Feldkamp'ın arkasında duracakları bildirildi.
    Yönetim içinde yaşı yüzünden sezon başından beri Kalli'ye karşı olan üyelerin ise Alman hocanın görevine son verilmesini isteyecekleri toplantıda son sözü her zaman olduğu gibi Başkan Özhan Canaydın söyleyecek. Florya'da gerçekleştirilecek olan yönetimde, devre arasında yapılması planlanan futbolcu transferleri hakkında da bilgi alış verişinde bulunulacak.

Kaynak: Milliyet
    Last edited by Emurafu : 26.Aralık.2007 at 11:23

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

1- Kaç bavulla gittiği kimseyi ilgilendirmez. İsterse 100 bavulla gider. Belki arkadaşlar-tanıdıkları özel istek yaptılar.+ Sadece Kalli gitmediki eşide gitti. Ayrıca o bavulların belki bir kaçında Kalli'nin takım dosyları mevcut.
    2- Schuster'in durumu çok farklı. Düşünün Schuster Barça maçına gitmeseydi ve Real yenilseydi. Schuster hemen pazartesi günü kovulurdu. Schuster bildiğimiz üzere Barça'nın üyelerinden. Eğer ki maç yerine Almanya'ya gitseydi Barça'ya kıyak çekti denilecekti.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ARİF ANTRENÖR OLARAK GELİYORMU???

tv8 spor haberlerinde arif erdemin 2.yarı Galatasarayda antrenör olarak yoluna devam edeceğini söyledi... haberin doğruluğunu bilemem sizlerle paylaşmak istedim...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

feldkamp iyi bir antrenör ve çok tecrübeli bir hoca..ama bu yaşta bu kapris inanılır gibi değil..

hakan şükür bu yaşına girmiş çalışmadığı hoca kalmamış ilk defa böyle problemler yaşadığını duyuyorum..hasan şaş yıllardır bu takımda..sahaiçinde agresif olsada bu kadar senedir galatasarayda bu adam kalli geliyor hasan gitmek istiyor..

arkadaşlar hatırlarsınız bir zamanlar osieck vardı rıdvanı tanjuyu kadro dışı bırakmıştı..kişisel kaprisleriyle..hatırlayanınız varmı nerde şimdi bu adam...

Türkiyeye geliyorlar ..nerdeyse doğru düzgün vergi ödemeden milyon dolarlar kazanıyorlar..keyiflerine diyecek yok..

sonrada türk futbolunun nadide yetişen oyuncularını bir anda hedef alıyorlar..takımlarından koparıyorlar..sonrada çekip arkalarına bakmadan gidiyorlar...el insaf..

bence kalli oftaş maçına gitmediği için değil..hakan şüküre hasdan şaşa yaptıkları için eleştrilmesi gerekir...

oftaş maçına gitmemiş hastaymışş..inanmadık ama hastaysa hasta...ama yarım sezon içinde galatasaraya yıllarını vermiş hakan şüküre..hasan şaşa yaptuıkları tam bir skandal...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Ümit Karanı 11'de Oynatsın Sabriyi Oynatmasın
    LincoLn-Hakan Ş. Olayındakı Gıbı Bı SacmaLık Daa Yapmasın Yeter

SakatLar ; OnLarda İiLeşince KaLdığımız Yerden Dvm Ederiz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hafta sonu Ankara'ya gidersin, belki maci kazanirsin ama hastaligi uzerinden atlatamadigin icin Ocak basina kadar yapman gerekenleri yapamayacak hale gelirsin.

Yarin (Aralik 25) Noel.. Yani bu aksam ailecek yemekler yendi. Yarin sabah da hediyeler acilacak ve kiliseye gidilecek.

Ondan sonra da Kalli buyuk ihtimalle ilgilenilen oyuncularla (bence buyuk ihtimalle Turk genc 1-2 oyuncu) yuz yuze gorusulecek. Ocak basi da donecek.

Eger Kalli Ankara'ya gitseydi ve hastaligi sogukta 2 saat disarida durdugu icin agirlassaydi, bu sefer bu arada belki de yapmayi planladigi seyleri yapamayacakti.

Ligler bitti, oyuncular da tatil yaptigi icin medyanin yazacak bir seyi kalmadi. Once Kalli ile ugrasirlar. Sonra da Servet/Arda surtusmesi. Hasan Sas'in agresifligi. Sonra Alex'in Trabzon macinda yasadigi sakatlik gundeme gelir, sakatligi uzayacak olur. Sonra bir haber cikar, Appiah Afrika kupasi icin ulkesine gidiyor diye. Bunlarla beraber bir suru asparagas transfer haberi cikar, onlar ustunde tartisilir... Gazetelerin o arka sayfalari nasil dolacak bu haberler olmasa. Veya televizyona cikan ve futbol konustugunu dusunen ama esasinda dedikoduculuk yapan yorumcular nasil program yapacak, para kazanacak?
    Yanlış düşünüyorsun Ömer abi, Ankara'ya gidersin, çok hasta isen stada bile gitmeden otelin lobisinde sıcak koltuğunda özel doktor nezaretinde izlersin maçı.
    Oyuncular otelden çıkmadan son taktikleri ve moral direktiflerini söylersin ve kalbinin orada olacağından bahsedersin.Bu dramatik konuşma biraz işe yarar, futbolcu duygusal davranıp hasta olduğu halde sırf maç için Ankara'ya gelerek otelde kalan hocasına armağan eder galibiyeti.

Bunlar birlik,arkadaşlık,baba-oğul ilişkisidir.
    İlla maça gitmek zorunda değilsin ama yanında olduğunu hissettir, ona sevgini göster.Türk futbolcusu duygusaldır, hocasını baba gibi görür.Bu yüzden futbolcular ile Kalli arasından inanılmaz bir soğukluk var.

Her an için tam konsantrasyon beklemeyin, maalesef daha o kadar profesyonelleşemedik..

Bence direk Almanya'ya giderek aynı zamanda basını da kolluyor, bakıyor neler söyleniyor ona göre değerlendirecek ilerideki bırakabilme durumunu..

"Yarin (Aralik 25) Noel.. Yani bu aksam ailecek yemekler yendi. Yarin sabah da hediyeler acilacak ve kiliseye gidilecek."

Zico gece yarısı (!) kalkan bir uçakla gitti ülkesine..
    Last edited by Cengo : 28.Aralık.2007 at 02:12
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri