Hafta sonu Ankara'ya gidersin, belki maci kazanirsin ama hastaligi uzerinden atlatamadigin icin Ocak basina kadar yapman gerekenleri yapamayacak hale gelirsin.
Yarin (Aralik 25) Noel.. Yani bu aksam ailecek yemekler yendi. Yarin sabah da hediyeler acilacak ve kiliseye gidilecek.
Ondan sonra da Kalli buyuk ihtimalle ilgilenilen oyuncularla (bence buyuk ihtimalle Turk genc 1-2 oyuncu) yuz yuze gorusulecek. Ocak basi da donecek.
Eger Kalli Ankara'ya gitseydi ve hastaligi sogukta 2 saat disarida durdugu icin agirlassaydi, bu sefer bu arada belki de yapmayi planladigi seyleri yapamayacakti.
Ligler bitti, oyuncular da tatil yaptigi icin medyanin yazacak bir seyi kalmadi. Once Kalli ile ugrasirlar. Sonra da Servet/Arda surtusmesi. Hasan Sas'in agresifligi. Sonra Alex'in Trabzon macinda yasadigi sakatlik gundeme gelir, sakatligi uzayacak olur. Sonra bir haber cikar, Appiah Afrika kupasi icin ulkesine gidiyor diye. Bunlarla beraber bir suru asparagas transfer haberi cikar, onlar ustunde tartisilir... Gazetelerin o arka sayfalari nasil dolacak bu haberler olmasa. Veya televizyona cikan ve futbol konustugunu dusunen ama esasinda dedikoduculuk yapan yorumcular nasil program yapacak, para kazanacak?