koray capello ....sevgli beşiktaş araştırmacısı dostum..en merak ettiğim konulardan biri BOBO....

bu adam çok enteresen ve önümüzdeki yılki FM de nasıl değerler vereceksiniz..merakla bekliyorum...

neden şimdi söyleyeyim....

bobo öyle bir oyuncuki..insanı ters köşeye yatırabilir...çünkü teknik ve fizik özellikler açısından tek kelimeyle harika...sıçrama dersen süper denge dersen var dayanıklılık dersen var..teknik özellikleri zaten müthiş..gol vuruş becersi mükemmel..teknik desen var..hızlanma desen hızlı..bu haliyle bobo avrupada bile eşi benzeri çok az olan oyunculardan...geçen yıl oynadığı (hazırlık maçları dahil) 41 maçta 21 gol atmış bu yıl yine oynadığı toplam 24 maçın 13 ünde gol atmış....

işte bu süper adamın belki en büyük zaafı mental özellikleri..pskolojik vaka adeta..onu iyi hazırlayın..istesin inanılmaz bir adam oluverir...ama dediğim gibi eğer kafası rahat olmazsa ...mükemmel özellikleri göstermekte çok bocalıyor..

beşiktaş bobo diye oyuncu almadı adeta maden buldu...sanırım miliyon eurolar uçacak onun için..

işte merakım şu koray....

risk alıp bobo yu muhteşem bir forvetmi yapacaksın önümüzdeki yıl..yoksa ne olur ne olmaz deyip dengeli bir tablo mu çizeceksin..

ve ofansif özelliklerinden hangisini 15in altında yaparken için sızlamayacak merak ediyorum...