Quote Originally Posted by ibig61 View Post
Ben simdi izledim macin ozetini. Serkan Balci kadar kosan futcolcu olamaz, durmuyo hic.

Shamurun dedigi gibi defans problemleriz cozulmesi lazim. Mustafa Keceli de duzelme goruyorum ben, dahada iyi olmaya calisacaktir cunku MOUWAD geliyo. Sol taraf cozuldu, ama defansin ortasi hicte bize yakisir degil. Ben herzaman soylerim, Erdinc bu takimda oynicak kapasitede degil, sezon sonuna kadar TOLGA SEYHAN ve CAGDAS ile idare edebiliriz ama sezon sonu transfer lazim. Sag tarafa gelince, ben MUSA nin oynatilmasini istiyorum, o olmasa FERHAT da iyi gorev yapiyo o mevkide
Keçeli kesinlikle gözüktüğü kadar iyi değil maçı hemen maraton tarafındaki yardımcı hakemin arkasında izledim..ilk 25 dk 3 ofsaytı bozdu gerçekten herkes sövüyodu Keçeliye..gerçi son maçıydı Moawad geliyor bu hafta..ayrıca Erdinç konusunda sana katılıyorum yine kötüydü..kesinlikle yollar ayrılmalı..Çagdaş ise son haftalarda gösterdiği performans ile kalmak istediğini açık açık gösteriyor..Sag tarafta ise Jabi'yle yıldızımız barışmadı bi türlü..Eger o bölgede süreli oynarsa çok iyi olur bizim için..