Trabzon kazanır bu saatten sonra..
Trabzonspor Kazanır
Berabere Biter
Bursaspor Kazanır
Trabzon kazanır bu saatten sonra..
Insallah, yeni baskanimizda hayirli olsun, Sadri Sener
Nuri ve yandaşları tahttan indirildiği gibi onun uzantısı Hacı'ya da iyi bir ders verilmiş oldu.Haydi yallah başka kapıya alın satılmış taraftarlarınızı da defolun.ŞAMPİYON SADRİ ŞENER !!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Trabzon'un yüzü güldü
Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi ve maçı ev sahibi Trabzonspor 2-1 kazandı. Bordo mavili ekibi galibiyete taşıyan goller maçın 32. dakikasında Gökdeniz ve 44. dakikada Yattara'dan geldi. Bursaspor'un golü ise 90+3'te Herve Tum'dan geldi.
So what?
Saike
Trabzonspor tebrik ediyorum. Son haftalarda çıkışa geçti. Yeni başkanı ile daha iyi bir görüntü sergileyeceklerinden eminim. Tek eksik istikrar. Onuda yakalayacaklardır.
Gökdeniz Ve Yattara'nın mükemmel golleriyle maçı kazandık. Bu galibiyet Sadri Şener ve ekibinide moral olacaktır. Vakit kaybetmeden seneye şampiyonluğa oynayacak oyuncuları izlemeli ve belirlenmelidir. Şota ve Arçil'i getiren başkan da Sadri Şener'dir. Malum Nuri albarak'ın kulubu borç batağına sürüklediği için yeniden Gürcü oyunculara dönülmeli ve gelecek vaad eden oyuncular şu saatten itibaren incelenmeli , gözlemlenmeli . Güzel oldu bu galibiyet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ha unutmadan şu Bursa'lı yönetici bas bas bağırıyordu 3 atacaz fln diye. Bunlar ne zaman ifla olacak anlamıyorum.
Last edited by shamur1 : 10.Şubat.2008 at 22:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler Trabzonspor.Son birkaç haftadır çıkışa geçtiler.Böyle köklü bir klübü aşağılarda görmek üzücüydü zaten.
Trabzonspor sonlara doğru büyük çıkışa geçti..
Trabzonspor zaten her sene bu hatayi yapiyo, her sene ligin ilk yarisinin en kotu takimi oluyoruz ve sonradan duzeltip ikinci yarinin en iyi takimi oluyoruz
Maçı 90 dakika izledim baskılı oynadık ,Bursa çok kötüydü pozisyonları yoktu son saniyeye kadar ama Erdinç , Tayfun, M.Keçeli bu oyuncularla olmaz bu iş. Operasyona devam edilmeli. Gökdeniz Ve Yattara'nın yanına yakışacak tipte oyuncular alınması gerekiyor. Hele defans 4 lüsü komple değişmesi gerekiyor. Bir tek Çağdaş iyi oynadı bugün. Serkan Balcı da orta sahada çok çalıştı , adam gerçekten atom karınca gibi.
Ben simdi izledim macin ozetini. Serkan Balci kadar kosan futcolcu olamaz, durmuyo hic.
Shamurun dedigi gibi defans problemleriz cozulmesi lazim. Mustafa Keceli de duzelme goruyorum ben, dahada iyi olmaya calisacaktir cunku MOUWAD geliyo. Sol taraf cozuldu, ama defansin ortasi hicte bize yakisir degil. Ben herzaman soylerim, Erdinc bu takimda oynicak kapasitede degil, sezon sonuna kadar TOLGA SEYHAN ve CAGDAS ile idare edebiliriz ama sezon sonu transfer lazim. Sag tarafa gelince, ben MUSA nin oynatilmasini istiyorum, o olmasa FERHAT da iyi gorev yapiyo o mevkide
Maçta güzeL oLan oLayLar;
Trabzonspor un goLLeri çok güzeLdi,
Bursasporun goLü izLenmeye değer bir goLdü,
En önemLisi son zamanLarda izLediğim en iyi stad zemini vardı Trabzonda.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Keçeli kesinlikle gözüktüğü kadar iyi değil maçı hemen maraton tarafındaki yardımcı hakemin arkasında izledim..ilk 25 dk 3 ofsaytı bozdu gerçekten herkes sövüyodu Keçeliye..gerçi son maçıydı Moawad geliyor bu hafta..ayrıca Erdinç konusunda sana katılıyorum yine kötüydü..kesinlikle yollar ayrılmalı..Çagdaş ise son haftalarda gösterdiği performans ile kalmak istediğini açık açık gösteriyor..Sag tarafta ise Jabi'yle yıldızımız barışmadı bi türlü..Eger o bölgede süreli oynarsa çok iyi olur bizim için..
Farklı bir skor oldu tebrikler Trabzonspor.
Tabi bazi nedenler yuzuzden tum maci izliyemedik, defansif yonden katki saglamiyo Mustafa ama ofansiv goruntusu duzeldi. Mouwad ile bu sorunu cozuyoruz dedigin gibi. Erdinc milli takimda oynamak istiyo ama kendine hic guveni yok, bazi maclar oynamak bile istemiyos. Jabi iyi futbolcu, Yattara ile uyum saglarsa dahada iyi olcak ama suan nerde oldugunu bile bilmiyoruz.
Ote yandan Ceyhunu izledim bu hafta, cok guzel bi futbol sergiledi, bizde niye boyle oyniyamiyodu.