Originally Posted by
licentia
Eger 802'yi kullaniyosan Cem Sultan'in PA -8 yani 150+ PA bi oyuncu olma ihtimali oldukca dusuk o yuzden sansliymisin derim. Ayrica nerdeyse tum ozellikleri rastgele oldugu icin gene ne tip bi oyuncu olucagi sansa bagli halbuki Cem Sultan bariz yetenekleri ve zaaflari da (olucak sonucta hele bu yasta) olan bi oyuncu ole rastgele olmamasi gerekir. Cem Sultan'in su anda A takminda olmayisi ve paf takimda as olmayisi olsa olsa CA'ini gosterin. PA konusunda kesinlikle bi Batuhan Karadeniz'den bi Sercan Yildirim'dan eksigi olan birisi degildir.
Ayrica 66 CA bile bence oldukca dusuk en azindan 75-80 CA hak eden biri Cem dusunun Cem SUltan U-17 milli takiminda Batuhan Karadeniz ile birlikte oynuyor Batuhan 100 CA civari Cem ise 66 CA... Kendi seviyelerinde aralarinda pek bi fark yok performans olarak gol saysinda Batuhan belki biraz daha onde ama baska anlamlarda da Cem onde diyebiliriz (istatistik disi olan seyler mesela genel olarak mac icersindeki gol haricindeki performans). Sirf Batuhan zoraki olarak bu sene Besiktas A takiminda oynadi diye 100 CA'e kadar cikabiliyor ama Cem oynamadi diye ona gore degerlendiriliyor. Tamam o 100 CA bi yandan AI tarafindan arada bir gercekte oldugu gibi kadroya alinmasini garantilemek icin de veriliyor falan bunu biliyorum da zaten Cem'e de o kadar veilsin demiyorum.
Su anda Besiktas'da olsa Belki Cem'de A takimda sans bulucakti ama paf takiminda bile su anda GS'in cok iddiali basarili performans gosteren oyunculari var, bu oyuncular son 3 senedir sampiyon oluyor ve bu oyuncular seneye paf'dan ayrilana kadar Cem'in paf'da bile surekli oynamasi zor olabilir bu onun PA'inin dusuk olmasini gerektirmez daha 17 yasina gecen ay girdi cunku. Su asamada sartlar Cem Sultan'in a ust seviyelerde kendisini pek gosterememeye neden olmus olsa da sezon sonuna kadar paf takiminda daha sik oyunucagini dusunuyorum ve gelecek sezon buyuk olasilikla gelicek olan yeni TD a takima bile cagirsa hic sasirmam en gec 1-2 seneye kadar yani 19 yasinda Cem Sultan bu yakimda banko oyuncu olucak tipki Arda Turan gibi ancak o zaman mi verilicek -9 PA? Merak ediyorum.