Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
serdar özkan dururken kazımı çağırması yanlış.serdar özkan ardanın çok yakın arkadaşı mükemmel bir ikli olabilirlerdi.serdar özkan ın yeteneğini hepimiz biliyoruz.

ümit karan varken semihi çağırmak ayıp olmuş.i.toroman da alınmalıydı.
Quote Originally Posted by Sheriff View Post
Mevlüt sıradan bir oyuncudur.. Ne Semih'ten ne Mehmet Yıldız'dan nede Gökhan Ünal'dan daha kaliteli bir oyuncu değildir.. Fransa liginin kalitesizliği ortadadır, bizim ligimizle kıyaslanamaz bile.. Mevlüt bence oldukça gereksiz olmuş.. Büyük ihtimalle kadrodan çıkarılacaktır.. Kazım'ın Türk pasaportu vardır ve anneside Kıbrıs Türk'ü dür.. Kazım İngiltere'de doğduysa onun suçu ne? Kazım'ın yeteneklerini tartışanın ya futbol bilgisi tartışılır yada üzerinde formayla yazıyor demektir.. Hele ki Kazım yerine Serdar Özkan diyen birinin üzerinde siyah beyaz çubuklu klasik Beşiktaş forması vardır..
ben yazdım yukarda beşiktaşlı olmuşumda haberim yok

mevlütü ciddi anlamda soruorum 3 tane 90 dk oynadığı maç izlediniz mi.cevap evet ya da hayır.
hayır dersen yorumsuz
evet dersen futboldan pek anlamıyoruz galiba.

fransa liginden bahsediyoruz hong-kong liginden değil.nasıl kalitesiz bir lig anlayamadım.oyuncuda 21 yaşında.kalite derken her alanda çok kaliteli bir lig.zidanelar henry ler bizim ligden çıkmadı heralde biraz açıklayıcı mesaj yazalım.ha o ligde serveti 5 kere arka arkaya çalımlayabilen oyuncu yoktur o ayrı konu.