1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: Milli Takım Kadrosu Açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Anlamıyorum bu Fransa Ligi neden kalitesiz oluyor ? Avrupanın önde gelen takımları buradan oyuncu alıyor hep , futbolcu fabrikası gibi bir ülkeden bahsediyoruz. Lyon,Marsilya,Lille,Monaco,Lens,PSG,Auxerre,Rennes ,Bordeoux vs gibi güçlü takımları var. Neye göre bu lig kalitesiz oluyor ki . Son 5 sene şampiyon Lyon mu diye ? Çok saçma .. Ayrıca Mevlüt ve Serdar konusunda da katılmıyorum.Serdar Özkan , Colin Kazım'dan gerek performans gerek de yetenek olarak üstün.

İşte Colin Kazım..

Türkiye Süper Kupası 1 Maç Gol yok
    Türkiye Kupası 4 Maç 1 Gol
    Turkcell Süper Lig 28 Maç Gol yok
    Özel Maçlar 5 Maç 1 Gol
    Avrupa Şampiyonası 2 Maç Gol yok

Tartışılan Mevlüt ise Sochoux'da oynamasına rağmen Fransa Liginde bu kadar gol atması onun boş, sıradan bir oyuncu olduğunumu gösteriyor ? Yani şu gencecik adamı eleştirmeye gerek var mı.İddaadan bile takip etsen bilmen lazım ki Fransa ligi maçları genelde alt biter. 3 gol zor olur yani. Daha ne yapsın Mevlüt ?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Anlamıyorum bu Fransa Ligi neden kalitesiz oluyor ? Avrupanın önde gelen takımları buradan oyuncu alıyor hep , futbolcu fabrikası gibi bir ülkeden bahsediyoruz. Lyon,Marsilya,Lille,Monaco,Lens,PSG,Auxerre,Rennes ,Bordeoux vs gibi güçlü takımları var. Neye göre bu lig kalitesiz oluyor ki . Son 5 sene şampiyon Lyon mu diye ? Çok saçma .. Ayrıca Mevlüt ve Serdar konusunda da katılmıyorum.Serdar Özkan , Colin Kazım'dan gerek performans gerek de yetenek olarak üstün.

İşte Colin Kazım..

Türkiye Süper Kupası 1 Maç Gol yok
    Türkiye Kupası 4 Maç 1 Gol
    Turkcell Süper Lig 28 Maç Gol yok
    Özel Maçlar 5 Maç 1 Gol
    Avrupa Şampiyonası 2 Maç Gol yok

Tartışılan Mevlüt ise Sochoux'da oynamasına rağmen Fransa Liginde bu kadar gol atması onun boş, sıradan bir oyuncu olduğunumu gösteriyor ? Yani şu gencecik adamı eleştirmeye gerek var mı.İddaadan bile takip etsen bilmen lazım ki Fransa ligi maçları genelde alt biter. 3 gol zor olur yani. Daha ne yapsın Mevlüt ?
    Yazdıklarına katılyıroum. Fransa ligi Dünya'nın en iyi liglerinden birisidir. Sistem oyununu oynanıyor ve tamamen taktik üstüne kurulu bir lig. Mevlüt ise bu köken ile yetişmiş nadir oyuncularımızdan olduğu için bu milli takımda yer alması gereken isimlerden birisidir.

Kazım Kazım'a gelince İngiliz Futbol kültürü ile yetişti. Yetenekli bir oyuncu olduğu kesin; ama bu sezon istenileni veremedi. Chelsea maçı dışında golü yok ve bir kaç asist ile oynadı. Bu nedenle Kazım'ı kadroya almak riskli bir karardır. Serdar Özkan daha doğru bir tercih olurdu; ama tercihlere saygı duymak gerekir. Bu takım Avrupa Kupasını kazanırsa burada yazdığımız çoğu şeyden pişman olmamak için bence çok kötü yönde eleştirmemek gerekir.

Mesaj Yetkileri