Bu takım Dünya Kupasında 3.olup bizlere büyük bir mutluluk yaşatmasına rağmen olmadık eleştiriler aldı. Bu eleştirilerde Şenol Güneş'e yapıldı..

Neydi o eleştiriler..

Yok efendim şans eseri 3.olduk oynadığımız takımlar kötüydü.. Oysa ki Brezilya gibi bir takıma karşı bırakın ezilmeyi çatır çatır top oynamıştık..

Peki Avrupa Şampiyonasına gelmeden önce Malta,Norveç,Bosna,Macaristan,Moldova lı bir grupta zar zor son anda 2.olup çıkarken neden bu takımlar kötü takım olarak nitelendirilmedi ..

2.eleştiri ise yok efendim Şenol Güneş'in karizması yok Milli Takım'a yakışmıyor..

Hee oldu görüyoruz Fatih Terim'de ki karizmayı.. Sürekli ilginç ilginç mimikler , yapmacık yüz ifadeleri fln fln... Madem karizma buysa aynı hareketleri Ata Demirer'de yapıyor ki tıpkısının aynısı ..

Ha bu arada Şenol Güneş Trabzon'lu diye savunmuyorum kendisini . Ama yiğidi öldürüyorsan hakkınıda verecen. Şenol Güneş döneminde Milli Takım çok iyi top oynuyordu ve adam haksız yere görevden alındı medyanın büyük marifetiyle..

Ama şu an gel gör ki kaç senedir izliyoruz Milli Takım'ı bir tek Yunanistan maçı var izleyipte zevk aldığımız..

Medya bu işte bu ülkenin futbolda da olduğu gibi en güçlü tarafı..

Hatırlarsanız 2002'de Hakan Şükür'ü oynatan Şenol Güneş'i neden İlhan Mansız'ı oynatmıyorsun diye eleştiren Medyamız .. Ersun Yanal göreve geldiğinde ise bu sefer neden Hakan Şükür'ü oynatmıyorsun diyerek eleştiriyordu. Yani bu kafayla , bu anlayışla kimse başarı beklemesin.