Quote Originally Posted by perpetua View Post
Eren..

Futbol bir takim oyunu. Bireyler uzerine yogunlastikca bugunu performansdan daha farkli bir sey beklememek lazim zaten takimdan.

Yani takim halinde kotu oynadiktan sonra, ben ne yapayim Aurelio'nun iyi performansini, ben de yapayim Servet'in iyi performansini, ben de yapayim Volkan'in iyi performansini?

Bireysel futbol oynayacaksak eger, zaten hic takip etmeyelim milli takimi cunku zaten bireysel olarak Portekiz takimina girecek ya bir adamimiz var, ya da hic yok. Bize basariyi getirebilecek olan takim halinde iyi oynamak. Takim halinde iyi oynayabilmemiz icin calismayi yapmak, takim halinde iyi olabilmemiz icin taktik uretmek.

Yunanistan 2004'de boyle kazandi. Yildiz/kaliteli oyunculari oldugu icin degil, oyunculara en uygun taktik ile, iyi hazirlanarak, yardimlasaray oynadiklari icin kazandilar.

Biz kapasitemizin tamamini oynariz, sahada yapmadigimiz, denemedigimiz kalmaz ve yeniliriz, hatta fark yeriz. O zaman ayaga kalkar alkislarim takimi. Ama birbirinden kopuk bir takimda, bir kac bireysel mucadeleyi on plana cikartacaksak zaten takim olmalarini da beklememize gerek yok, yani basarili olmalarini beklememize de gerek yok.
Peki abi, haklısın.