Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
Aurelio'yu takımda görmek istemiyorum. Hem ırkından hem futbolundan dolayı. Irk meselesini direk atlıyorum, futboluna geliyorum. Aurelio oyuna top sokma becerisi bana göre çok yüksek olan bir oyuncu değil. Bu konuda elimizde daha iyisi var. Mehmet Topal. Savunma konusunda da Aurelio'dan daha iyi bence. 2 kişilik basabilen bir oyuncu M. Topal. Üstelik yorulmak bilmeyen bir oyuncu. Bu durumda Aurelio'yu takımda görmek istemiyorum.
Mehmet Topal'ı gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Gerçekten çok iyi bir futbolcu ama gs'de onun yanında oynayan adama bir bakalım. Ayhan deli gibi koşan ve pres yapan biri. Mehmet'i o kadar rahatlatıyor ki bu yadsınamaz. Ama ben gsde ayhansız mehmet topal'ın döküldüğünüde gördüm. Aurelio dün elinden gelenin en iyisini yaptı, kaldı ki ben tam ön libero oynatılan hiç bir adamın oyuna topu iyi soktuğunu görmedim. Makalele en basit örnek, lampard gelir ondan top alır. Ama dün emre forvet arkası yerine orta saha arkası oynayınca taktik gereği hiç birşey yapamadı orta sahamız. Kazım'a gelince, dün bizi atağa çıkaran tek isimdi ve bence şahane oynadı. Kazım gibi yapabilecek TEK bakın söylüyorum TEK isim Arda Turan'dır. Biri sağa, biri sola geçti mi kadro tam olur bence. Dün SABRİ'nin oyuna girmesi tam bir hataydı. Zaten oyun zekası olmayan birini oyuna sokmak intihar gibiyidi, Hele ki ARDA gibi takımını şampiyonluğa taşıyan genç ama lider ruhlu biri varken kenarda. Yapılması gereken şey basitti. Maça çift ön libero ile başlanacaktı. Aurelio ve Mehmet T. Aurelio biraz daha geride Mehmet biraz önünde onlarında önünde Emre, kanatlar kazım ve arda AML ve AMR şeklinde tek forvet olarakta nihat, fakat sarkık forvet yani emreye yakın oynayacaktı. İnsan diyor ki içinden keşke Hakan genç olsaydıda kafa gollerini tek tek çaksaydı.. Ama malesef hakan bu sene özellikle tüm özelliklerini yitirmiş durumda.
Dün kadrodan önce taktik olarak yanlıştık maçta. Bu da kaybetmemizi kolaylaştırdı...