Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Tebrikler Mert liderle aranda sadece 8 puan fark var bu da 3 maç demek.Oyunculardan memnunsun genelde ama İbrahim Dağaşanı hemen gönder 2.lige aldım 2.ligde bile başarılı olamadı.
Sağ oL Yunus.Kadro derinliği için sezon sonuna kadar takımda tutacağım İbrahim'i.

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
Tebrik ederim arkadaşım. Gayet başarılısın. Sezon arası göndermek isteğin ve kadrona katacağın oyuncular kimler acaba?
Mali durumumuz iyi olmadığı için mevcut kadromuza takviye yapamayacağız.Ömer Erdoğan ve Yavuz Eraydın'la sözleşmeyi feshetmeyi düşünüyorum.

Quote Originally Posted by juanov View Post
başarılar bursasporu iyi yerlere getirecek gibi gözüküyorsun ilk sene hedefin ilk 5 olmalı bence transferlerin de çok iyi
Quote Originally Posted by Berkaiser View Post
Tebrikler, güzel gidiyorsun.
Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
Tebrikler gerçekten iyi gidiyorsun; 2. yarıda daha iyi olmanı bekliyorum
Quote Originally Posted by efenberg View Post
çok güzel gidiyorsun
liderle 8 puan fark var ve eğer beraberliklerini galibiyete çevirirsen ilk 3 e girersin
Sağ oLun,teşekkür ederim arkadaşlar

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
Fenerbahçe maçı senin için bir dönüm noktası olsun.Çünkü artık galibiyetleri seriye bağlamanın zamanı geldi.Başarılar Mert.
Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
Fenerbahçe maçından sonra kendine geLmiştir takımın + bi motive oLmuşturLar umarım..
Fenerbahçe maçının hem benim,hem de takım adına çok oLumLu etkisi oldu.Bunu da yapacağımız diğer maçlarda göreceksiniz zaten.

Destekleriniz için teşekkür ederimm..

Hız kesmeden kariyere devam.

-------------------

Fortis Türkiye Kupası

A Grubu

2.Maç

Denizli'de zor bir maç oynadık.Grupta oynayacağımız diğer maçlar öncesinde bu maçı kazanmamız lazımdı,olmadı.Bu maçla ilgili tek sevindiğim şey Sercan'ın gol atmış olmasıdır

Turkcell Süper Lig - 18.Hafta

İnönü'de Beşiktaş karşısında çok iyi bir oyun oynadık.Artık sahada göze hoş gelen bir futbol oynuyoruz.Kazanalım veya kaybedelim,bu futbolu her maç oynayalım bana yeter.

F.Türkiye Kupası - 3.Maç

Harika bir maçtı.Çok iyi bir futbol oynadık.Bu aldığımız galibiyetle kupada gruptan çıkmayı garantiliyoruz.Son oynayacağımız maça yedek ağırlıklı kadro ile çıkacağız.

Turkcell Süper Lig - 19.Hafta

Ligin sonuna demir atmış Kasımpaşa karşısında çok iyi bir futbol oynayarak kazanmasını bildik ve 3 puanı aldık ..

Çok güzel bir futbol oynuyoruz maçlarda.Kaybettiğimiz maçlarda bile iyi oynayıp kaybetmek beni mutlu ediyor.

Türkiye Kupası A Grubu

TKEL yüzünden burayı biraz aksatabilirim ama elimden geldiğince hızlı devam etmeye çalışacağım.Bursaspor'u izlemeye devam edin ...