Sağ oL Yunus.Kadro derinliği için sezon sonuna kadar takımda tutacağım İbrahim'i.
Mali durumumuz iyi olmadığı için mevcut kadromuza takviye yapamayacağız.Ömer Erdoğan ve Yavuz Eraydın'la sözleşmeyi feshetmeyi düşünüyorum.
Sağ oLun,teşekkür ederim arkadaşlar
Fenerbahçe maçının hem benim,hem de takım adına çok oLumLu etkisi oldu.Bunu da yapacağımız diğer maçlarda göreceksiniz zaten.
Destekleriniz için teşekkür ederimm..
Hız kesmeden kariyere devam.
-------------------
Fortis Türkiye Kupası
A Grubu
2.Maç
Denizli'de zor bir maç oynadık.Grupta oynayacağımız diğer maçlar öncesinde bu maçı kazanmamız lazımdı,olmadı.Bu maçla ilgili tek sevindiğim şey Sercan'ın gol atmış olmasıdır
Turkcell Süper Lig - 18.Hafta
İnönü'de Beşiktaş karşısında çok iyi bir oyun oynadık.Artık sahada göze hoş gelen bir futbol oynuyoruz.Kazanalım veya kaybedelim,bu futbolu her maç oynayalım bana yeter.
F.Türkiye Kupası - 3.Maç
Harika bir maçtı.Çok iyi bir futbol oynadık.Bu aldığımız galibiyetle kupada gruptan çıkmayı garantiliyoruz.Son oynayacağımız maça yedek ağırlıklı kadro ile çıkacağız.
Turkcell Süper Lig - 19.Hafta
Ligin sonuna demir atmış Kasımpaşa karşısında çok iyi bir futbol oynayarak kazanmasını bildik ve 3 puanı aldık ..
Çok güzel bir futbol oynuyoruz maçlarda.Kaybettiğimiz maçlarda bile iyi oynayıp kaybetmek beni mutlu ediyor.
Türkiye Kupası A Grubu
TKEL yüzünden burayı biraz aksatabilirim ama elimden geldiğince hızlı devam etmeye çalışacağım.Bursaspor'u izlemeye devam edin ...![]()