Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Hedef en büyük olmak,aranılan adam olmak [Bursaspor]

Default Hedef en büyük olmak,aranılan adam olmak [Bursaspor]

Merhabalar Tsi.Fm'siz sıkıldığım şu günlerde güzel bir kariyer yapmaya karar verdim,takım olarakta Bursaspor'u seçtim.Sizlere bu kariyeri hikaye tadında yaşatmak istiyorum ..

Menejerlik çocukluk hayalimdi.Çocukluğumda dönemin futbolcularının isimlerini defterlerimin arkasına yazar,kadro çizerdim.Dünyaca ünli bir menejer olmaktı en büyük arzum.Fakat annem ve babam okuyup şirketler,holdingler kurmamı istiyorlardı.Üniversite sınavını kazanamamın ardından 20 yaşında yurtdışına çıktım.Almanya,Hollanda ve İngiltere'deki ligleri takip edip,staj yapıp,menejerlik akademilerine girip eğitim aldım.Yoğun bir çalışma döneminin ardından okuduğum menejerlik akademilerinden yüksek notlarla mezun oldum.2000 yılında Türkiye'ye dönemein ardından tam 7-8 sene boyunca Türkiye Liglerini takip ettim.Bu kadar emeğimin ardından işin daha da zor kısmı kulüp bulmaktı.Türkiye Ligi şu günlerde hep ilgimi çekmişti.Fenerbahçe'nin yıldızlarla dolu kadrosu,Galatasaray'ın müthiş takım ruhu,Beşiktaş'ın olağanüstü seyirci desteği ilgimi çekiyordu.Neden bende böylesine büyük bir ligde olmayayım dedim.2007/08 sezonu başında teknik direktör arayan Turkcell Süper Lig kulüplerinden Ankaragücü,Gençlerbirliğ ve Bursaspor'a resmi olarak başvurumu yaptım.Bu 3 kulüpte tam 1 hafta sonra bana dönerek cevaplarını verdiler.Ankaragücü'ne yaptığım başvuru reddedildi,Gençlerbirliği ve Bursaspor'dan gelen başvurularda ise beni görüşmeye çağırdılar.Sırasıyla Gençlerbirliği ve Bursaspor'la görüşmeye gittim.Ankaradaki randevu kötü geçti,İlhan Cavcav'la para konusunda anlaşamadık. Bursa'daki randevu son şansımdı.Hedeflerimi iyi anlatıp,mutlaka işi almalıydım.Başkan İbrahim Yazıcı ve yönetici arkadaşlara hedeflerimi anlattım,Bursaspor'u nerelere getirebileceğim hakkında konuştum.İkna olmuş gibilerdi,beni Bursaspor'un menejeri olarak kabul ettiler.Yaptığımız 1 yıllık kontratın ardından teknik direktörlük hayatım başlıyordu.

Transferler,hazırlık kampı ve daha fazla akşam üstü sizlerle ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerin hayırlı olsun Mert.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.Başarılar..
    So what?
    Saike

Giriş çok güzel olmuş,umarım uzun soluklu bir kariyer olur.Başarılar...

İnşallah uzun soluklu bir kariyer olur. Hadi bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

basarılar dılerım kardes

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mert başarılar dilerim bursanın genç ve gelecek vaadeden kadrosu var hedef ilk 5 olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim Mert umarım hedeflediğin başarılara ulaşırsın.Sercan Yıldırım'ı Fatih Kurtuluş'u kadronda tut.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Bursaspor ile başarılar dilerim. Elindeki gençleri kesinlikle satma. Altyapıdan hersene en az 2-3 direkt oyuncu geliyor. Ucuz yabancılarla işi götürürsün...

Başarılar bence genç yetenekleri almalısın b.stancu ,piatti,angulo vs.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

başarılar mert şimdiden uzun soluklu olur inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar umarım başarılı olursun bence hedefin ilk sene ilk 7 olmalı

Uzun soluklu bir timsah yürüyüşü olması dileğiyle

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar .. Uzun Soluklu bir kariyer olması dileğiyle..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayrıca 2 sene içinde Nazmi Demir'de kaliteli bir oyuncu oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Trasferleri bekliyoruz
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım uzun soluklu bir kariyer olur....Başarılar....
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Devamını bekliyoruz Mert.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hayırlı olsun Mert.Başarılar...

8 Temmuz 2007
    Özlüce Kamp Tesisleri,Bursa

İmzanın ardından yöneticilerle birlikte Bursaspor profesyonel futbol A Takımının kullandığı Özlüce tesislerini gezmeye çıktık.Gayet güzel tesisleri var,bir futbol takımının bütün ihtiyaçları düşünülmüş.

Tesisleri gezdikten sonra futbolcularla tanıştım. Kısa bir tanışma faslının ardından futbolcularla ilk konuşmam:

-Başarıyı ben değil,sizler getireceksiniz.
    Sizlerle 1 yıl boyunca çok güzel bir çalışma ortamı kuracağız arkadaşlar.Benim görevim sizlere nasıl başarıya ulaşacağımızı anlatmak.Ben size bütün bildiklerimi,tecrübelerimi aktaracağım,gerisini siz sahada yapacaksınız zaten.Herkes sorumluluklarının bilincinde olacak,ben de bu düşünce ile görevime başlıyorum.Liglerin başlamasına 1 aylık bir süre var.Bu 1 aylık sürede hepinizi yakından tanıma fırsatı bulacağım,neler yapabileceğinizi göreceğim.Birlikte güzel bir sezon geçireceğimizi umuyorum.

Futbolcularla toplantımdan sonra yönetime kamp yeri ve oynayacağımız hazırlık maçları hakkında hazırladığım raporu verdim.11-27 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'ya giderek burada kamp yapacağız.Bu kampta 2-3 tanede hazırlık maçı yapmayı düşünüyorum.

Yönetimden bir yönetici ile olan görüşmelerimin birinde;

-Ben size kamp boyunca oyuncularımın potansiyellerine karşılık hangi oyuncuların takımdan gönderileceğini,hangi mevkilere transfer yapılacağı konusunda bilgilendireceğim.Vereceğim oyuncu listesine göre transfer yaparsak Bursaspor kulübü adına çok yararlı olur.

-Tamam hocam sorun değil,hallederiz Fakat kulübümüzün mali durumu çok muhteşem değil,ucuz fakat iş yapacak oyuncu bakacağız haberiniz olsun.

başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar Mert

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçları eklemeni bekliyoruz-um...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

BAşarılar Mert...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

devamını bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transferleri bekliyoruz Mert.

Piatti&Angulo Bursaspor'da !!

Kulübümüz Arjantin futbolunun yeni yıldızlarından Estudiantes'li Pablo Piatti ile 2 yıl,Kosta Rikalı başarılı sağ kanat oyuncusu Marvin Angulo ile de 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.2 futbolcu 16 Temmuz'da Bursa'ya gelerek basına tanıtılacaklar,ondan sonrada Avusturya'ya giderek kampa katılacaklardır.

Teknik Direktörümüz Mert Çeken'in transferler ile ilgili görüşleri;

-Piatti ve Angulo transferleri nokta transferler oldu.Piatti forvet arkası ve sol açıkta oynayabilen bir oyuncu.Arjantin basınında geleceğin Aimar'ı olarak gösteriliyor.Ben onu oyun stili ile Barcelona'da oynayan Messi'ye benzetiyorum.Burada birazcık kendini geliştirsin,Türk ve Dünya futbolu yeni bir yıldız kazanacak.

-Angulo sağ bek ve sağ açık oynayabilen çok yönlü bir oyuncu.Bu genç yaşına rağmen Kosta Rika Milli Takımına çağrılmış bir oyuncu,biraz daha kendini geliştirirse Milli Takımının banko oyuncu olur.

-Transferlerimiz devam edecek,bir tane yurtdışında oynayan gurbetçi bir kaleci ile görüşüyoruz,onun dışında bir stoper alıp transferi noktalayacağız.

Emo&Vandenlannoite Bursa'dan ayrıldı ..

Teknik direktörümüz Mert Çeken'in verdiği rapor doğrultusunda kulübümüz Kamerunlu Aime Emo ve Belçikalı defans oyuncumuz Jason Vandenlannoite'nin sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetmiştir.Spor kamuoyuna duyrulur.

Bursaspor Kulübü

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Transferler güzel..Geleceğe dönük planların olması sevindirici..Hazırlık Kampını bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transferler güzel Mert fakat bir stoper almayacakmısın?

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Transferler güzel Mert fakat bir stoper almayacakmısın?
    Kadrodaki mevcut Türk stoperler gayet kaliteli oyuncular,fakat ben bir tane yabancı stoper almayı düşünüyorum Yunus.Bunun içinde Arjantin ve Brezilya liglerinde oynayan 3-4 oyuncu ile temaslarımız sürüyor.Anlaşınca ismini açıklayacağım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İyi iyi Mert Arjantin ve Brezilya'dan kötü adam çıkmaz

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri