Merhabalar Tsi.Fm'siz sıkıldığım şu günlerde güzel bir kariyer yapmaya karar verdim,takım olarakta Bursaspor'u seçtim.Sizlere bu kariyeri hikaye tadında yaşatmak istiyorum ..
Menejerlik çocukluk hayalimdi.Çocukluğumda dönemin futbolcularının isimlerini defterlerimin arkasına yazar,kadro çizerdim.Dünyaca ünli bir menejer olmaktı en büyük arzum.Fakat annem ve babam okuyup şirketler,holdingler kurmamı istiyorlardı.Üniversite sınavını kazanamamın ardından 20 yaşında yurtdışına çıktım.Almanya,Hollanda ve İngiltere'deki ligleri takip edip,staj yapıp,menejerlik akademilerine girip eğitim aldım.Yoğun bir çalışma döneminin ardından okuduğum menejerlik akademilerinden yüksek notlarla mezun oldum.2000 yılında Türkiye'ye dönemein ardından tam 7-8 sene boyunca Türkiye Liglerini takip ettim.Bu kadar emeğimin ardından işin daha da zor kısmı kulüp bulmaktı.Türkiye Ligi şu günlerde hep ilgimi çekmişti.Fenerbahçe'nin yıldızlarla dolu kadrosu,Galatasaray'ın müthiş takım ruhu,Beşiktaş'ın olağanüstü seyirci desteği ilgimi çekiyordu.Neden bende böylesine büyük bir ligde olmayayım dedim.2007/08 sezonu başında teknik direktör arayan Turkcell Süper Lig kulüplerinden Ankaragücü,Gençlerbirliğ ve Bursaspor'a resmi olarak başvurumu yaptım.Bu 3 kulüpte tam 1 hafta sonra bana dönerek cevaplarını verdiler.Ankaragücü'ne yaptığım başvuru reddedildi,Gençlerbirliği ve Bursaspor'dan gelen başvurularda ise beni görüşmeye çağırdılar.Sırasıyla Gençlerbirliği ve Bursaspor'la görüşmeye gittim.Ankaradaki randevu kötü geçti,İlhan Cavcav'la para konusunda anlaşamadık.Bursa'daki randevu son şansımdı.Hedeflerimi iyi anlatıp,mutlaka işi almalıydım.Başkan İbrahim Yazıcı ve yönetici arkadaşlara hedeflerimi anlattım,Bursaspor'u nerelere getirebileceğim hakkında konuştum.İkna olmuş gibilerdi,beni Bursaspor'un menejeri olarak kabul ettiler.Yaptığımız 1 yıllık kontratın ardından teknik direktörlük hayatım başlıyordu.
Transferler,hazırlık kampı ve daha fazla akşam üstü sizlerle ..