Quote Originally Posted by trksprtlboy View Post
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ben oynarken takımda banko 11'im ancak maçların en fazla %40'ında maça çıkabiliyor genelde formda oyuncuları 11'de kullanmayı tercih ediyorum, bu yüzden ortalama 18-20 oyuncu sezon boyunca bir kaç maçta olsa ilk 11'de yer alıyor.
İstersen dene ne diyeyim.
Önemli olan zaten takım komutları arasındaki mantıksal ilişkiyi iyi kavramak...

Bu arada yanlış hatırlamıyorsam 4-5-1 dizilişinde bir taktik yayınlamışsın forumda, geçen inceledim, şampiyonluk kovalayan takımların bol pozisyon üreteceği bir taktik hazırlamışsın, ufak tefek eksikleri de oyuncu pozisyonlarına göre ince ayarlarla tamamlayabilirisin, dl-dr pozisyonlarında mentalite ayarı biraz fazla kaçmış, çok kart görür o oyuncular. Neyse ayrıntılı yorumumu vaktim olursa oraya yazarım
Abi her maç öncesi hesaplayayım diyorum oyuncualrı yani sezon başı birkere değil.Benim taktiğe gelirsek mr lerin boşalttığı alanı dr ve dl lerin doldurmasını hesapladım ama sanırım olmadı.Orada nasıl bir ayar yapacağımı bulamadım.Closing downuda ezbere yaptım ama bildiğim tek birşey var rakibin dm bölgesinde yani bizim amc bölgesinde yapılan kısa paslar çok etkili oluyor hatta oyunun en kolay gol bulma yöntemi.Aslında bunu yapmayı planlıyorum ama özellikle forumun bu bölümünde sorduğum sorulara ara sıra cevap bulabiliyorum anca öyle geliştirebiliyorum. Bu arada kendim yaptığım taktiklerin %70 inde rakibin iki fc'si ara pas yapıp defansın arkasına atıp gol buluyorlar deep yapsam bile.Bu taktiksel olguları ezbere değilde bilerek yapmak fmde en çok istediğim şey.