1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Fenerbahçe (kendim editten yaptım) son transferlerler ilk kariyerim

Threaded View

1. Default Fenerbahçe (kendim editten yaptım) son transferlerler ilk kariyerim

AROGONES devrine başlamadan SON

BAŞKAN AZİZİ YILDIRIM ARAGONES LE ANLAŞMAYA 1 GÜN KALA genç menejer ÇAĞRI ÇOBANla anlaşmaya vardı

BASIL TOPLANTISI:
    BASIn: Amaçlarınız Neler??

ÇAĞRI ÇOBAN: Ben Fenerbahçe hayranı olarak büyüdüm Ben fenerbahçe ye Şampiyonluklar yaşamak için ve UEFA Şampiyonlar Liginde de başarılı olmak için deldim ve kimseden de KOrkumuz Yok

BASIN:Kadroya Takviye Yapılacakmı??

ÇAĞRO ÇOBAN:Evet Takıma bi kaç takviye yapılacak bunun içinde ben bazı oyuncuların ismini verdim ve onları en kısa zamanda size de açıklayacağız

Basın: Aragones Guiza yı almak istiyordu siz Guiza Transferine ne diyorsunuz

ÇAĞRI ÇOBAN: Guiza iyi bir futbolcu ve iyi bir seçim.
    Teşekkürler arkadaşlar Toplantı burada sona ermiştir.

ARAGONESİİN 2 MAÇLIK KARNESİ:

İLK TRANSFER BURAK YILMAZ

BURAK YILMAZ FENERBAHÇE YE GELDİĞİ İÇİN ÇOK MUTLU OLDUĞUNU AÇIKLADI

BURAK YILMAZLA TAKIMIMIZ 3 SENELİĞİNE 3.4MN€ ya anlaşmıştır

ÇAĞRI ÇOBAN : basın toplantısındaSemih hiç bir yere gitmiyor bizimle olacak dedi

ÇAĞRI ÇOBANın ilk maçı
    BU MAÇI YÖNETİMLE BİRLİTE AZİZ YILDIRIMDA İZLEMEYE GELDİ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Guiza FenerbahÇe de

10 TEMMUZ 2007 tarihinde €7.5MN ya 3yıllığına fenerbahçe ye imza atmıştır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TRANSFERLERİN DEVAMI GELECEK

SİZİNDE ÖNERECEĞİNİZ TRANSFERLERİ SÖYLEMENİZİ RİCA EDİYORUM
    yorum ve önerileriizi bekliyorum

İLK hedefim Kayseriden MEHMET TOPUZ 'u UYGUN BİR FİYATA ALMAK
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

4 MAÇTA TAM 20 GOL ATTIK RAKİPLERİMİZ ÇOK DA GÜÇLÜ DEĞİLDİ VE GÜZEL MAÇLAR ÇIKARDIK MAÇLARDA EN İYİ OYUNCULARIM

YENİ TRANSFERLERİM GUIZA VE BURK YILMAZ ÇOK İYİ BİR PERFORMANSLA EN İYİ OYUNCULAR SEÇİLDİ ALEX DE SOUZA'DA YAPTIĞI ASİSİTLERLE ASİST KRALIĞI İÇİN İDDALI OLDUĞU İSPATLADI
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞAMPİYONLUK ŞANSLARI [}

BU TAKIMLAR İÇERİMDE KALİTELİ VE ÇOK TRANSFER YAPAN TRABZONSPOR DA ÇOK İDDALI GÖZÜKÜYOR VE HEDEFLERİNİN ŞAMPİYONLUK OLDUĞUNU AÇIKLADILAR
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    HİÇ CEVAP YAZILMIYOR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM HARİKA BİR LİG OLACAK EMİN OLUN 2008-2009 DAKİ TÜM TRANSFERLERİ YAPTIM MESELA HARRY KEWELL GS'DE GÖKAN ÜNAL TRABZONDA KAYSERİNİN ALDIĞI WİGANLI OYUNCULAR VE DİĞERLERİNİDE YAPTIM

Last edited by cagri10 : 06.Temmuz.2008 at 13:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri