Originally Posted by cagri10 Guiza FenerbahÇe de o nsl forma arkadaş 2 beden büyük mü giyiyo bu adam ne yapıyo!?
Originally Posted by n1ghtm4r333 o nsl forma arkadaş 2 beden büyük mü giyiyo bu adam ne yapıyo!? hı hı eskiden öyle rastgele giyiniyordu şimdi fenebahçeye geldi tertipli ve düzzenli bir forvet oldu
Originally Posted by cagri10 hı hı eskiden öyle rastgele giyiniyordu şimdi fenebahçeye geldi tertipli ve düzzenli bir forvet oldu adamı yola getirdin yani bu arada güzel gidiyosn sen söylentilere bakma başarılar
Originally Posted by n1ghtm4r333 adamı yola getirdin yani bu arada güzel gidiyosn sen söylentilere bakma başarılar zor oldu ama getirdim SAOL KARDEŞŞ valla o kdar çok şey giolarki siyaset bile girdi yani oyuna a kdar yanii ama olsun biz eleştiriye açığız
Originally Posted by cagri10 zor oldu ama getirdim SAOL KARDEŞŞ valla o kdar çok şey giolarki siyaset bile girdi yani oyuna a kdar yanii ama olsun biz eleştiriye açığız arkadaşım onu ben söylemedim bizzat sen söyledin kim olsa aynı şeyi düşünür..
Forum Rules