Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
Hem yönetim ilgilenmedi diyor hem Betis daha iyi para verdi diyor. Yani yönetim ilgilenmediğinden dolayı değil daha çok para nedeniyle gittiğini itiraf ediyor ama yönetime sallamayı da ihmal etmiyor. Aurelio'nun çıkıp '' menajerim çok aç gözlü, benden son voleyi vurmak istedi bu nedenle diğer karakterli arkadaşlarımı kandıramadı beni kandırmayı başardı ve götürdü '' demesi daha doğru olurdu.

Fenerbahçe için gecesini gündüzüne katan aç gözlü adamlara(!) Fenerbahçe'nin parasını kaptırmayan yönetimimizi tebrik ediyorum.

Aziz Başkan'ın Aurelio yerine dünya çapında bir ortasaha getirmesi gerekir. Zaten dünya çapında bir oyuncu geldiği zaman forma,sponsor vs. gelirlerle maddi yönden de fazla zorlayacağını düşünmüyorum. Tabi ki Aziz Başkan daha iyisini bilir bekleyip göreceğiz.
İyi bir paraya birini satmadığımız sürece öyle çok büyük transfer beklemeyin. Aziz Yıldırım FB TV'deki konuşmasında transfer için 27 - 30M Euro ayırdım demişti. Biz zaten bunun 20.5'ini harcadır geriye 7-8 milyon kalmış olsa bunun 1 milyonu yedek kaleci için ayrılsa geriye öyle dünya çapında bir oyuncu almaya yetecek para kalmıyor. Zaten yabancı kontenjanımızda dolu.