Sayfa 92 / 142 İlkİlk ... 42829091929394102 ... SonSon
2,731 ile 2,760 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Bence iki tarafta hatalı aurelio konusunda. Fenerbahçe gidip Emre Belezoğlu'na milyon dolarlar verene kadar, Elinde ki aurelio için kesenin ağzını açıp yüksek bedel de bir sözleşme önermeliydi. Fenerbahçe'de yüksek miktarda sözleşmeyi hakedenlerin başında da aurelio geliyor bence.
    Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Haklısın.
    Tamam yönetim Tutumlu'nun asıl yüzünü göstermiş yaptığı iğrençlikleri anlatmış ama tüm suçu ona yükleyemezler. Aziz Yıldırım gibi koşan mücadele eden oyuncuları seven bir başkanın en çok parayı Aurelio'ya vermesini beklerdim. Böyle bir şey yapsa herhalde kimse çıkıp sen ne yapıyorsun demezdi
    Aurelio'ya Betis'de aldığı ücret verilirdi, bunu da Aziz Yıldırım'ın O'nun da gönlünü yapacağız açıklamasından anlayabiliriz. Ama böyle bir menajere 1 milyon asla Aziz Yıldırım vermez, Betis vermeyi kabul etmiş demek ki.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bayram Tutumlu'nun nasıl bir "adam" ve "insan" olduğunu açıklamış yönetimimiz, kendilerine teşekkür ederim. Onun hakkında söylenecek çok şey var aslında ama ceza almak istemiyorum.

Bayram Tutumlu, Aurelio ile ilgili girişimlerinin yanı sıra yetmedi gibi Vederson, Deivid ve kaptanımız Semih'i de götürmek istemiş. Ben böyle bir "adam" görmedim, söyleyecek çok fazla söz yok. Aurelio ile bu üç futbolcu arasındaki tek fark; sadakat olsa gerek... Onlar Tutumlu'ya kanmamış, Aurelio ise kanmış ve gitmiş.

Şansal Büyüka, İbrahim Seten (Vatan Spor Müdürü), Adnan Sezgin gibi isimlerin de söylemleriyle Tutumlu'nun kişiliği ve yaptığı pis işler açıklanmış, umuyorum ki böyle kişiler futboldan temizlenir, zira bu kişilerin futbolu lekelemeye hakları yok.

Bayram Tutumlu da bugün Fenerbahçe resmi taraftarının sitesine röportaj vermiş, orada söyledikleri her şey yalanmış, bu açıklamayla bunu da öğrenmiş olduk, bu kadar kolay yalan söyleyebilen bir adam görmedim ben, helal olsun.

Dipnot: Bu bütün olayların sebepleri, yani Tutumlu'nun bu çirkin tavrının sebeplerinin R.Carlos transferinde İspanya futboluna yakın olan Tutumlu'ya hiçbir şekilde danışılmaması (daha doğrusu para kaptırılmaması), Tutumlu'nun önerdiği İspanyol isimlerin yönetim tarafından veto edilmesi, Tutumlu'nun teknik direktör olarak Laudrup'u yönetime önerip veto yemesi ve Güiza ile Aragones transferlerinde de hiçbir şekilde İspanya'da yaşayan ve orada bağlantıları olan Tutumlu'ya danışılmaması olduğu iddia ediliyor.
    Aziz Yıldırım ve onun kurduğu yönetim geçen yıl Cihan Oskay olayında çok büyük bir hata yaptı. Şekip Mosturoğlu Star TV'de Serhat Ulueren yönetimindeki programa katıldı ve savunma yapmadı. Sadece Cihan Oskay'a hakaret etti. Aynı hataya bu sefer düşmemeliler. Bayram Tutumlu'ya sallamadan önce, belgeleriyle olayı kanıtlamalılar, sonra Bayram Tutumlu'ya gerekirse sallarlar zaten.

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Bence iki tarafta hatalı aurelio konusunda. Fenerbahçe gidip Emre Belezoğlu'na milyon dolarlar verene kadar, Elinde ki aurelio için kesenin ağzını açıp yüksek bedel de bir sözleşme önermeliydi. Fenerbahçe'de yüksek miktarda sözleşmeyi hakedenlerin başında da aurelio geliyor bence.
    Bence de olay budur. Emre Belözoğlu'na verilen para çok yüksek.

Emre Belözoğlu'na verilen parayı nerden biliyorsunuz, adam daha sözleşme bile imzaladı. Basında bonservisi için 7-8 milyon Euro'lar yazarken başkan 4.5 milyon Euro'ya aldığımızı söyledi, 3.5 milyon Euro bedeller de basının uydurması büyük ihtimalle. Basına kalsa Kezman da 3.5 milyon Euro alıyor ama o da o kadar almıyor, Güiza da 17.4 milyon Euro'ya geldi ya zaten basına göre.

4. Default

[IMG]http://www.****.com/images2007/upload/upload/2007manset/aurelio/MansetMehmetBayram%20[emqR20LZ].jpg?0.3160558[/IMG]

Bayram Tutumlu ve Mehmet Aurelio Röportajı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında "Mehmet Aurelio`yu Valencia istiyor" sözleriyle başlayan, Fenerbahçemiz ve Aurelio`nun menajeri Bayram Tutumlu arasındaki polemik, Mehmet`in Real Betis`e transferiyle son buldu. Kulübümüzün Aurelio`nun aklını çelme suçlamasında bulunduğu Bayram Tutumlu taraftarımızın neredeyse nefretini kazanmış bir isim. **** forumlarında kendisine büyük bir tepki var.

Bayram Tutumlu üyelerimizin kendisine olan tepkileri üzerine bizi arayarak konuya açıklık getirmek istediğini söyledi. Biz de bunu seve seve kabul ettik. Aurelio, Real Betis`le resmi sözleşme imzalamasına rağmen hala resmi yayın organlarımızdan konuyla ilgili tek satır haber verilmemesi üzerine Bayram Tutumlu`ya merak edilenleri sorduk.

Telefon konuşmamız sırasında Bayram Tutumlu, yanında Mehmet Aurelio ile birlikte doktora gidiyordu. Bu da güzel bir tesadüf oldu. Aurelio`nun Türkçe olarak kısaca görüşlerini de aldık. Ancak Türkçe konuşmakta zorlandığı için konuşmamız kısa oldu. Onun konu hakkında yaptığı kısa açıklama şöyleydi: "Ben Fenerbahçe`yi çok seviyorum. Ayrılmak da istemiyorum. Sözleşme yapmayı bekledim ve istedim. Ancak bana sadece telefonda bir teklif yaptılar. Biz bunu reddettik. Teklifi faksla resmileştirmelerini istedik. Ancak yapmadılar." dedi.

Bu konuşmadan sonra Mehmet Aurelio Türkçe konuşmakta zorlandığı için telefonu Bayram Tutumlu`ya verdi. Tutumlu sözlerine Vatan Gazetesi`nde Feridun Niğdelioğlu imzasıyla yayınlanan "Sizi Pırasa Gibi Doğrarım" başlıklı haberi yalanlayarak başladı. Tutumlu, Feridun Niğdelioğlu ile 2 aydır görüşmediğini ve özel bir röportaj vermesinin mümkün olmadığını söyleyerek "O haber hayal mahsulü" dedi. tutumlu Aurelio`nun kişilikli ve karakterli bir insan olduğunu soyunma odasında geçen olayları kendisine hiç bir zaman anlatmadığını da ekledi.

Bayram Tutumlu ile yaptığımız telefon söyleşisinin devamı şöyle:

****.com: Aylardır Mehmet Aurelio`yu başka takımlara transfer etmek için uğraşıyorsunuz. Hatta kulübümüz sizi "Aurelio`nun aklını çelmek" suçlamasıyla UEFA`ya şikayet edeceğini bile söyledi. Siz gerçekten Mehmet istemediği halde aklını çelerek mi Real Betis`e transfer olmasını sağladınız?

Bayram Tutumlu: Bunlar tamamen hayal ürünü. Mehmet Aurelio, kişilikli, karakterli bir insandır. Bu transfer tamamen onun isteğiyle gerçekleşmiştir. Benim onun aklını çelme gibi bir durumum olamaz. Marco kendisine diğer bazı futbolculara verilen değer verilmediği için, basite alındığı için ayrılmıştır.

Ben geçen sezonun devre arasında başkan Aziz Yıldırım`la görüştüm. "Aurelio`nun sözleşmesi bitiyor, bunu uzatalım, teklifler var" dedim. Aziz Yıldırım bana kızdı, sinirli davrandı. Olabilir davranabilir. Ben bunun üzerine kardeşi Ali Yıldırım`la görüşmeleri sürdürdüm. Ali Yıldırım, başkanla aramızda köprü vazifesi yaptı. Hatta bu iş için Türkiye`ye geldim, ofisinde Ali Yıldırım`la görüştüm Aurelio`nun teklif beklediğini söyledim. Ancak hiç bir gelişme olmadı.

Herhalde yönetim Aurelio`nun Euro2008`de bu kadar iyi performans göstereceğini düşünemedi. Şampiyonadan sonra Mehmet`e 7-8 tane çok ciddi teklif yapıldı. Ancak Marco`nun isteğiyle kulübün teklifini 15 gün bekledik. Fakat yine ilgilenen olmadı. Sonunda telefonla bir teklif yaptılar. Biz aramızda artık güven ortamı kaybolduğu için teklifi faks çekip resmileştirmelerini istedik, yapmadılar. Herhalde Aragones`e, Guiza`ya öyle bir yoğunlaşmışlardı ki Aurelio konusunda hiç bir şey yapmadılar.

Bunun üzerine artık yapacak bir şey kalmadığı için Mehmet Real Betis`le anlaştı. Fenerbahçe`de ve Türkiye`de çok mutlu olmasına rağmen sözleşmeyi imzaladı çünkü ciddiye alınmadığını hissediyordu. Hatta imza atıktan sonra bile bana, "Şimdi Türkiye`yi bırakıp gidiyorum, Fenerbahçe`yi çok seviyorum. Çok üzülüyorum. Keşke teklif yapsalardı" dedi.

****.com: Bütün bu olanlar sizi taraftarın gözünde Fenerbahçe düşmanı yaptı. Siz bir menajersiniz Fenerbahçe gibi büyük bir kulübü bu derece karşınıza almak doğru mu?

BayramTutumlu: Benim Fenerbahçe`ye düşmanlık yapmam söz konusu olamaz. Benim Fenerbahçe`de dostlarım var. Bunu akla getirmek bile mantık dışıdır. Ben Fenerbahçe düşmanı olsam, Aziz Yıldırım istifa ettiğinde Marco`nun haberi olmadan Fenerbahçe ile sözleşme yenilemezdim.

Olay şöyle oldu. Ben Aziz Yıldırım istifa ettiğinde kendisiyle görüşmeye gittim. Yanında Ali Koç vardı ve kendisini istifadan vazgeçirmeye çalışıyordu. Yanlarına girdiğimde Aziz Yıldırım gözlerime baktı ve bana "Nobre gitti bari Marco gitmesin" dedi. Ben de "Başkanım söyleyin sözleşmeyi hazırlasınlar, ben imzalayayım" dedim.

Sözleşme hazırlandı ve ben TSİ 11:00`de sözleşmeyi Aurelio adına onun haberi yokken imzaladım. O sırada Brezilya`da saat 03:00`tü ve Marco mışıl mışıl uyuyordu.

Tekrar ediyorum Marco`nun transferi tamamen kendi isteğıiyle olmuştur ve benim Fenerbahçe düşmanı olmamla bir ilgisi yoktur. Böyle bir düşmanlık söz konusu da değildir.

****.com: Çeşitli iddialar ortalıkta dolaşıyor. Bunlardan biri de kulübümüzün Aurelio`ya 2, size de 1 milyon Euro teklif ettiği buna rağmen sizin teklifi kabul etmediğiniz yönünde. Bu doğru mu?

Bayram Tutumlu: Bütün bunlar hayal ürünü. Ben Marco`nun menajerliğinden önce ağabeyiyim. Beni tanıyanlar bilir. Paraya ihtiyacım yok. Ben bu işi para için yapmıyorum. Marco`nun transferinin de parayla bir ilgisi yok. Marco para için değil, kendisiyle ilgilenilmediği için Betis`e gitti.

****.com: Real Betis`in yabancı hakkının dolu olduğu, Aurelio`yu AB statüsünde oynatmak zorunda olduğu ancak bunun için de kulübümüzün izni gerektiği söyleniyor. Bu konuya da açıklık getirir misiniz?

Bayram Tutumlu: Keşke Marco`nun burada karşılanışını görseydiniz. Sanki Maradona gelmiş gibi karşılandı. Marco Real Betis`in bu sezon yaptığı en önemli transferdir. Gerekirse 2 yabancıyı gönderirler onu yine oynatırlar. Marco`nun böyle bir problemi olmayacak.

Mehmet Aurelio ve Bayram Tutumlu ile yaptığımız telefon görüşmesi doktorla olan randevularından dolayı burada sona erdi. Umarız Aurelio`nun transferindeki belirsizlikleri bir nebze aydınlatırız ve kulübümüzün konuyla ilgili bir açıklama yapmasına neden oluruz ve her iki tarafın da ağzından konuyu öğrenme şansına sahip oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Bence girer. Kötü bir şekilde ayrıldı diye iyi bir oyuncuyu harcamaz Fatih Terim...
    Onun için giremez demedim..İspanya'da 3-5 maça çıkacak sonra fiziği vs. yetersiz olduğu anlaşılınca yedek kalacak..Fatih Terim'de Aurelio'yu dediğim durumda alırsa duygusal davranmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kulübün yaptığı açıklamadan sonra yukarıdaki röportaja inanmam, okumadım bile...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by cagri10 View Post
    ****DAN BULDUM
    Seninle veya aldığın yerle alakalı değil. Tamamen Tutumlu ile alakalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yürek acındırıyor aklı sıra.Bir kere bir menajer oyuncunun haberi olmadan nasıl sözleşme imzalıyor.Böyle bir olay karşısında o menajerle yolunu ayırmayan kişi zaten kişiliksizdir.Birde Aurelio'nun karekterini savunmuş aklı sıra.Bırak bu işleri Bayram çocukmu kandrıyon sen??

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar Güney Amerika'nın en iyi DM'si bizdeyken artık olmuş bitmiş bir transfer için bu kadar üzülmeyelim. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Giden gider kalan sağlar bizimdir. Maldonado geçen sene çok yabancılık çekti. Bu sezon teknik direktör değişikliği ile o ve takımdaki tüm oyuncular yeni transfer edilmiş gibi çalışıyorlar ve kendilerini hocaya göstermeye uğraşıyorlar. Bu sezon takımda Marco olmasa bile büyük bir forma mücadelesi olacağı için Maldonado, Selçuk, Deniz birbirleriyle savaşacaklar. Şahsen Aurelio'nun gidişine üzüldüm fakat Maldonado bize yeter. Benim merak ettiğim başkanın anlaşltığı Carlos'u gölgede bırakacak bir santrafor ama kim?

E artık kendi kafamızdaki taktikleri de yazmaya başlayalım.

----------------------Volkan----------------

---G.Gönül-----Lugano-----Edu----R.Carlos

---------------Maldonado(Selçuk Yabancı Kont.)------

-----C.Kazım---------------------E.Belözoğlu---

-----------------------Alex------------------------

---------------Güiza-----------Kezman---------

-------------------Volkan Babacan--------------

--Ö.Turacı----Yasin Çakmak--Can---Vederson

-----------------------Selçuk----------------------

--Deivid----Ali Bilgin----Appiah----U.Boral

---------------(Burak)Semih-------------

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadro kurma işini Hazırlık Kampı Konusu'nda yapalım arkadaşlar, burası yeri değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Burada belirteceğim tek söz Anilton sana. Kimse üstüne alınmasın. Herkes üyedir yazıp çizebilir. Hiç bir kimsenin önünede geçmem. Fakat 5-10 sayfa önce bas bas bagırıp duruyordun. Egemene sürekli karsılık veriyordun. Bayram Tutumlunun nasıl biri oldugu hakkında. DÜnya çapında bir menejer oldugunu. Şimdi Serkanın koydugu haberi oku. Ondan sonra kendince bir yorum yap. Ben buraya yorum yazıyorum ama niye? Sırf birşeyler olsun diye mi? Düşündün mü hiç. Kimse bu saatten sonra atıp tutmasın. Herkes bazı düşüncelerini kendine saklasın. Biz farklı görüş bildirdikçe,susun birazcık bekleyin dediğimizde üstümüze binmeye çalısıyordunuz. Dünya çapında ki bir menejerin nasıl olunuyormuş görün efendim

İlk önce insan olsun sonra etik davranmayı öğrensin Tutumlu. DÜnya çapında menejer oldugunuda sonra konusuruz ..
    F.Bahçe hala sözleşmesi devam ettiğini düşündüğü Aurelio'yu büyük sorumsuzluk örneği göstererek elinden kaçırdığı için B.Tutumlu'ya sallama yoluna gitmiş.Ki taraftarlar nasıl böyle bir sorumsuzluk yaparak Aurelio'yu bedavaya kaptırırsınız diye tepki göstermesin.Bu açıklamalardaki bütün amaç budur...

Zaten ****'nun yaptığı röportajda da yönetimin büyük hatası ortaya çıkmıştır.Bu röportajı F.Bahçe taraftarının resmi sitesi yapıyor.Bşkası değil;

Bunun üzerine artık yapacak bir şey kalmadığı için Mehmet Real Betis`le anlaştı. Fenerbahçe`de ve Türkiye`de çok mutlu olmasına rağmen sözleşmeyi imzaladı çünkü ciddiye alınmadığını hissediyordu. Hatta imza atıktan sonra bile bana, "Şimdi Türkiye`yi bırakıp gidiyorum, Fenerbahçe`yi çok seviyorum. Çok üzülüyorum. Keşke teklif yapsalardı" dedi.

"Ben Fenerbahçe`yi çok seviyorum. Ayrılmak da istemiyorum. Sözleşme yapmayı bekledim ve istedim. Ancak bana sadece telefonda bir teklif yaptılar. Biz bunu reddettik. Teklifi faksla resmileştirmelerini istedik. Ancak yapmadılar." dedi.

Yönetim büyük sorumsuzluk yapmıştır.Buna içerleyen Aurelio ayrılmak istediğini menajerine iletmiştir.Menajeride görevini yaparak futbolcusunu başka bir kulübe transfer etmiştir.Helal olsun,yine söylüyorum B.Tutum'lu çok büyük menajer...

F.Bahçe yönetimine bir sözümde;madem diğer oyuncularında aklını çelmeye çalıştı,neden bu zamana kadar söylemedinizi.İnanmayın bu transfer haberlerine demediniz.Neden Tutumlu'yu şikayet etmediniz.Şimdi faka bastınız.Hemen Tutumlu'yu karalama yolunu seçtiniz...

Siz Tutumlu'ya öfke kusacağınıza yönetimin yaptığı bu sorumsuzluğu,en iyi oyuncarından bir tanesini elinde tutamamasına kızınız...

Bir hatırlatma daha;Rüştü de yönetim benimle ilgilenmedi,o yüzden ayrıldım demişti!Bunlar tesadüf olamaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tutumlu hakkında daha önceden de bu kulübe giremez açıklaması yapılmıştı.

Bence Aziz Yıldırım, Tutumlu'nun bunca yaptığı şeye rağmen hala Aurelio'nun onunla olmasına kızdı ve bu nedenle ısrarcı olmadı.

Kulüpler Birliği'nde bu konu görüşülmüş, çok büyük menajer Federasyon aracılığıyla FIFA'ya şikayet edilecek. Ayrıca FIFA'dan Betis'e gelecek cezanın da sorumlusu Tutumlu olacak. Çoğu kesim tarafından bu kadar eleştirilen bir menajer büyük bir menajer değildir bence.

Federasyon Fenerbahçe'nin yanında, Ortaga davasını kazanan Şekip Mosturoğlu bu davanın da peşini bırakmayacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ailton birşey sorucam röportajı yapan röportajı yaptığı kişinin dediklerine katılmak mı zorunda.Ayrıc Fenerbahçe Taraftarının Resmi Sitesi diyorsun orda ki yorumlarada bir bak istersen madem resmi sitesiymiş.Rüştü size gelmeden önce zaten Zico 3. kalecimiz demişti.Birşeyi daha kaçırıyorsun açıklamada Bayram Tutumlu'nun Aurelio'yu ayartmaya çalıştığı söyleniyor eğer Tutumlu böyle yaptıysa yönetim ne yapabilir?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    ailton birşey sorucam röportajı yapan röportajı yaptığı kişinin dediklerine katılmak mı zorunda.Ayrıc Fenerbahçe Taraftarının Resmi Sitesi diyorsun orda ki yorumlarada bir bak istersen madem resmi sitesiymiş.Rüştü size gelmeden önce zaten Zico 3. kalecimiz demişti.Birşeyi daha kaçırıyorsun açıklamada Bayram Tutumlu'nun Aurelio'yu ayartmaya çalıştığı söyleniyor eğer Tutumlu böyle yaptıysa yönetim ne yapabilir?
    Eğer Aurelio "ben F.Bahçe'de kalıcam,ayrılmak istemiyorum" dese,B.Tutumlu ne yapabilir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Eğer Aurelio "ben F.Bahçe'de kalıcam,ayrılmak istemiyorum" dese,B.Tutumlu ne yapabilir?
    "Aklını çelme" kavramını mı tartışalım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu da var, Aurelio Fenerbahçe ile sorunum yok, Betis daha iyi teklif yaptı diyor. Sonra Tutumlu çıkıp bir sürü olay anlatıyor, sabah kulübü arayıp aklınca kendini suçsuz göstermeye çalışıyor. Ben bu adamın dediğine inanır mıyım? Hayır.

Sözleşmede kendi imzası olmasına rağmen opsiyon yok diye açıklama yapan da Tutumlu'ydu. Federasyon opsiyonu onaylayınca o yurt içi için diye birşey çıkardı. Şimdi de başka şeyler anlatıyor ama artık çok geç. Fenerbahçe üzerinden para kazanamayacak. Görülüyor ki Galatasaray üzerinden de kazanamayacak ama tebrik etmek lazım reklamını iyi yaptı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Anilton öyle bir şey yazmışsın ki akıl alır gibi değil. Fenerbahçe taraftar sitesinde yapılan röportajdaki sözleri Fenerbahçe yönetimi resmi sitesinden yalanladı. Sen kendinle çelişmekten başka bir şey yapmıyorsun. Oradaki röportajda diyor ki "Bizimle ilgilenilmedi, bize teklif geldi ama telefonla, benim paraya ihtiyacım yok." diye, ama Fenerbahçe de bunların yalandan ibaret olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Oyuncusuna 3 milyon Euro, kendisine 1 miyon Euro istedi." O röportajdaki söylemlerin tamamı yalan Tutumlu'nun, bunu da Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama gösteriyor.

Rüştü konusunda da ilgilenmediğimiz doğru zira kadromuzda düşünmediğimizden ilgilenmedik

Bizim yönetim aptal değil, Türkiye'nin en başarılı ve en iyi yönetimidir tartışmasız ve Tutumlu'ya 1 milyon Euro kaptıracak kadar aptal hiç değil. En iyisini yapmış yönetim, zaten FIFA'lık olacak dava, bu da açıkça belirtilmiş, gereken yapılacak.

Sen hala hangi akla hizmet Bayram Tutumlu'yu savunuyorsun arkadaşım? Akrabası falansan söyle, ilk günden beridir Tutumlu'yu savunmaktan bıkmadın mı?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bence Aurelio bunu demiştir ama Tutumlu türlü bahenelerle aklını çelmiştir onun. Vederson Deivid ve Semih'i ikna edememiş ama Aurelio'yu etmiş.

Olan oldu, artık yapacak birşey yok. Burada da aslında birbirimize fazla yüklenmeye gerek yok. Parayı götüren onlar nasılsa. FIFA'nın vereceği kararı bekleyelim, o zaman netleşir her şey. FIFA zaten Fenerbahçe'yi haklı bulursa muhtemelen Tutumlu da ceza alır, bulmazsa şimdi neyse o şekilde devam eder...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe yönetimi her şeyi doğru söylüyor diye bir kaide mi var?Ne diyecek.Biz sorumsuz davrandık,oyuncumuzu kaptırdık mı diyecek.Elbette yalanlayacak.Aurelio mutlu olsa,yönetim istediği şartları sağlasa aklını kimse çelemezdi?

Yönetim yeterince ilgilenmedi,buna içerleyen Aurelio'da gitmek istediğini menajerine söyledi ve menajeride onu La liga ekiplerinden Betis'e götürdü.Olay bu kadar açık ve net.Tutumlu ile ne akrabalığım olacak.Siz yönetiminize toz kondurmamak için işini yapan menajerine yükleniyorsunuz.Bende sadece bunu söylüyorum.Yoksa ne diye savunacam tanımadığım herifi.Aurelio'yu getiren Tutumlu,götürende o oldu,o zaman kızamaya hakkınız yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Yine başladı tutumlu kavgaları
    raund 2 hadi bakalım kapışın
    Bu sefer konu uzamayacak.

Egemen'e soruyorum, Anıl ne yazarsa yazsın senin Tutumlu hakkındaki görüşlerin değişecek mi?

Aynı soruyu Anıl'a da soruyorum, Egemen ne yazarsa yazsın senin görüşün değişecek mi?

Vereceğiniz cevapları biliyorum. Herkes istediği fikri savunabilir, 2 taraftan da yapılan açıklamalar var, herkesin kendi düşünceleri var ve bu açıklamalara, gelişmelere göre bir fikirleri oluşur. Ve sanal alemde bu fikirlerin değişmesi imkansıza yakındır.

O nedenle şimdi tartışmayı uzatmayın. Herkesin görüşü kendisine kalsın. Öyle veya böyle transfer gerçekleşmiş, şimdi gelişmeleri bekleyelim, burada boşu boşuna birbirimizi yemeyelim.

Tüm üyelerimizin beni dinleyeceğini ve tartışmayı sürdürmeyeceğini düşünüyorum. Bayram Tutumlu iyi, hayır kötü tartışması artık son bulsun. Aurelio transferi hakkında da çoğu kişi görüşünü belirtti zaten. Büyük bir kayıp, eksiklik olup olmayacağını maçlarda göreceğiz. Lütfen tartışmalar gereksiz yere uzamasın, ben de bir daha bu kadar uzun yazı yazmak zorunda kalmayayım.
    "YÜCE ATATÜRK"

bende sunu sormak istiyorum herkes bu adama yukleniyor iyi guzel anladim adam diyelim ki hatali. Betisin yaptigini fener yapamiyor mu? aurelio gibi bir oyuncu taviz vermeme ugruna mi birakildi? Kim ne derse desin bence burda hata aziz yildirimdadir. bazi oyuncular vardir onlar baskanlarin bu tavirlari yuzunden kaybedilemeyecek kadar degerlidir bir takim icin bence aurelio oyleydi. Betise hayirli olsun artik tartismanin bir manasida yok yani

Seko senin yazinin uzerine yazdim ama ben gorus belirtmemistim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Görüş bildirin elbette yahu. Her şeyi yasaklamadık. Sadece daha önce de tartışması olmuş ve bir çözüme kovuşmayacak konuları tartışmayalım. Yoksa herkes istediği görüşü bildirebilir, transferler hakkında.
    "YÜCE ATATÜRK"

komisyon, tutumlunun burnundan gelsin emi!

'Betis'in teklifi daha iyiydi'

İspanyol ekibi Real Betis'le anlaşan Mehmet Aurelio Fenerbahçe ile hiçbir sorunu olmadığını ve sadece Betis'in teklifinin daha iyi olduğunu söyledi.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 19:49 TSİ 10 Temmuz 2008 Perşembe
    İspanya'nın Real Betis takımı ile anlaşan milli futbolcu Mehmet Aurelio, ''Fenerbahçe ile hiçbir sorunum olmadı, ancak Real Betis'in bana verdiği teklif daha iyiydi'' dedi.

Real Betis 3 yıllık anlaşma yapan Aurelio, Fenerbahçe'de çok arkadaşı olduğunu ve Türkiye'ye 'aşık olduğunu' belirtip, Real Betis'e gelişinin bunu değiştirmeyeceğini söyledi.

Fenerbahçe'ye gelecek sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde 'büyük şans' dileyen Aurelio, Real Betis'in de İspanya'daki önemli kulüplerden biri olduğunu ve her zaman La Liga'da oynamak istediğini kaydetti. 31 yaşındaki futbolcu, ''Real Betis'e geldiğim için mutluyum. Burada da çalışıp kendimi göstermek istiyorum'' dedi.

Milli futbolcu ayrıca, A Milli Takım'da oynamaya devam etmek istediğini, teknik direktör Fatih Terim'in çağırması halinde her zaman göreve hazır olduğunu ifade etti.

Öte yandan, Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu da ''Ne Fenerbahçe'nin ne de Aziz Yıldırım'ın düşmanı değilim. Tam tersine bu kulübe sempatisi olan biriyim. Aurelio'nun Real Betis'e gelmesi tamamen profesyonel bir konudur. O Real Betis'e gelmek istemiştir, ben de menajeri olarak bunu sağlamışımdır. Bir Türk gazetesinde benim ağzımdan verilmiş gibi Aziz Yıldırım aleyhinde söylenen tüm sözler yanlıştır'' açıklamasında bulundu.

FUTBOL FEDERASYONU GENEL SEKRETERİ KAZANCIOĞLU
    Bu arada Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, İspanya'nın Real Betis takımına transfer olan Mehmet Aurelio konusunda şu ana kadar kendilerine herhangi bir müracaat gelmediğini söyledi.

Kazancıoğlu, Fenerbahçe'nin Mayıs ayında federasyona başvurarak, Aurelio'nun sözleşmesindeki opsiyon hakkını kullandığını belirterek, ''Fenerbahçe'nin müracaatı kayda alındı. Şu anda bize İspanya'dan transferle ilgili herhangi bir müracaat yok. Gelen evraka göre hareket edeceğiz'' dedi.

Fenerbahçe'nin federasyona gönderdiği sözleşmede opsiyon hakkının sarı-lacivertli takımda olduğunu kaydeden Metin Kazancıoğlu, ''Fenerbahçe Mayıs ayında bize müracaat ederek, opsiyonu kullandığını bildirdi. Bu kayda alındı. Biz de o zaman Aurelio'ya bunu tebliğ ettik. Şimdi gazetelerden futbolcunun yabancı bir takım ile mukavele yapacağını duyuyoruz, ama bize şu aşamada bir müracaat yok. Bize müracaat edildiğinde gelen evraka göre gerekli prosedürü uygularız'' diye konuştu.

Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu'nun Real Betis takımının FIFA'ya başvurarak transfer yaptığı şeklindeki iddialarıyla ilgili olarak Kazancıoğlu, ''Müracaat kime, nasıl ve hangi belgeyle yapılmış? Bize bir şey gelmedi. Bu bir hukuki ihtilaf. FIFA bir karar verecektir. Konu, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) kadar gidebilir'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Etme bulma dünyası.Trabzonspor'dan nasıl alındığı bilinmez.Diğer klüplerin de başına geldi.Canı yanan yalnız Fenerbahçe değil.Zamanında herkesin başı yandı sözleşme konusunda...Üzülmeye,sinirlenmeye gerek yok onlar para için yapıyor bu işi.Boşverin sıkmayın canınızı değmezler çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Aureiloyu artık bırakalım da Senna gelecek mi ona bakalım...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Aureiloyu artık bırakalım da Senna gelecek mi ona bakalım...

Senna gelmez abi.Arsenal istemiş Senna gitmek istememiş diye bir haber dolaşıyo Marca'da yani Türkiye'ye gelmesi çok zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

O zaman baska alternatifler üzerinde durmak gerek ya da Maldonodoyla idare edilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hem yönetim ilgilenmedi diyor hem Betis daha iyi para verdi diyor. Yani yönetim ilgilenmediğinden dolayı değil daha çok para nedeniyle gittiğini itiraf ediyor ama yönetime sallamayı da ihmal etmiyor. Aurelio'nun çıkıp '' menajerim çok aç gözlü, benden son voleyi vurmak istedi bu nedenle diğer karakterli arkadaşlarımı kandıramadı beni kandırmayı başardı ve götürdü '' demesi daha doğru olurdu.

Fenerbahçe için gecesini gündüzüne katan aç gözlü adamlara(!) Fenerbahçe'nin parasını kaptırmayan yönetimimizi tebrik ediyorum.

Aziz Başkan'ın Aurelio yerine dünya çapında bir ortasaha getirmesi gerekir. Zaten dünya çapında bir oyuncu geldiği zaman forma,sponsor vs. gelirlerle maddi yönden de fazla zorlayacağını düşünmüyorum. Tabi ki Aziz Başkan daha iyisini bilir bekleyip göreceğiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 92 / 142 İlkİlk ... 42829091929394102 ... SonSon

Mesaj Yetkileri