Originally Posted by
extensor
yükseltilmemeli. Geçen yıl beşiktaşın bütün maçlarını izledim hiçte öyle liderliğini falan görmedim alex kadar bile lider değil hatta oyundan çok koptuğu oluyor beşiktaşın 10 numarası yok sanıyorsunuz hani şu 10 numaralar durur durur bi tane çakar ya alexten beklersiniz hani hagidende beklersiniz ama delgadodan beklenmiyor nedense ayrıca saha içinde hiç konuşmuyor kimse yönelnedirmiyor yanlız başına oynuyor gibi
kaptanlığı aldığından beri kaç maçını izlediniz yada kaç idmanını.
bu türk futbolunun acizliğinin göstergesidir. yeni çıktı adam gitmesin diye abi kaptanımız ol bizi bırakma diyoruz muhtaçmışız gibi
kimse bi yere gitmesin diye yada performansı yükselsin diye kaptanlığa getirilemez
Beşiktaşta 6 ayda bir teknik direktör ve akabinde kadro değiştiği için uzun yıllar emek veren adam bulamıyorsunuz kadroda bu sene bir tek ibrahim üzülmez kaldı oda kaldımı? gidecekmi
kalsa bile seriçin yedeği olacak yedek kaptanmı olur.
ondan başka kıdemli ali tandoğan var ilk 11 zor
bobo var şampiyonluğa giderken adam itekliyor.
nobre zaten sahtekarlığıyla ün yapmış haa geçen yıl oyuna geç sokulmak istendiği için girmek istemeyen adam değilmiydi o.
yok yani yok arkadaş kaptanı olmayan takım bir yönetim bu kadar komik bu kadar aciz işler yapabilir bir manager bu adamlar artık bi daha dönemez deyip sonra dönmesini bu kadar komikçe isteyebilir
ben rüştüye kaptan olması için yalvarırdım ama kabul etmez (kaleyi ilk 10 hafta içinde arıkana kaptıracağını düşünüyorum oda var)
gökhan zanla mutlaka mutabakata varılmalı ve zapotancy nin yanında yer ayırtılmalı sivok la cisse çift önlibero yapsınlar yoksa takım kaptansız sahaya çıkar
1 rüştü 2- zan olmalı
delgado kimmiş daha