Yahu ben anlamıyorum en etkili oyunculara sahip olduğumuz bölgeyi bazı arkadaşlar beğenmiyor.

Bobo gibi elimizde çok yetenekli bir adam var.Yıllardır hep Avrupa takımlarının Arjantin'den,Brezilya'dan gençleri ucuza alıp çok pahalı bir fiyata satmasına gıpta ile bakarken Beşiktaş bu transferlerden birisini yapıp Bobo'yu aldı.Yani hep dediğimiz şeyi gerçekleştirdi; "Türk takımları neden böyle transferler yapmıyor?" Geçen sezonun ilk yarısında attığı gollerle bizi taşıdı ama ligin 2.yarısında yaşadığı sakatlıklar,formsuzluk ve aldığı cezadan dolayı ilk yarıdaki kadar yararlı olamadı.Onun yokluğunu Holosko ile Nobre bir nebze kapattılar Allah'tan..

Sonra Holosko var.Geçen sezon gol krallığında 2.sırada tamamladı Semih'in ardında.Manisa'dan alındığında küçük takım topçusu Beşiktaş'ta yapamaz dendi ama o yapılan yorumların aksine harika bir performans sergiledi.Liderliği ele geçirdiğimiz Galatasaray maçındaki performansı onun için ödenen parayı karşılardı.Hücum hattımıza canlılık getirdi.Hep 1 farkla kazanıyoruz diye eleştirildiğimiz dönemde farklı galibiyetler almamızda önemli rol üstlendi.Ayrıca Nobre'ninde canlanmasını sağladı..

Nobre dediğimiz adam kaç senedir Türkiye'de oynuyor.Bayağı tecrübeli bir oyuncu.İleride yaptığı presi bugün rakiplerimizin hangi forveti yapıyor Allah aşkına? Ayrıca çok fırsatçı.Golü kokluyor adeta.Geçtiğimiz 2 sezonda hep sezonun 2. yarılarında açılmaya başlıyordu ama bence bu sezon iyi performansını genele yayacak..

Sonra arkada bekleyen 2 tane genç santraforumuz var.Birisi Batuhan diğeri Can Erdem.2 side yetenekli oyuncular.Batuhan daha çok öne çıkıyor.Çünkü ondan çok şey bekleniyor.O hem Beşiktaş'ımın hemde Milli takımımızın geleceği..

Daha nesini beğenmiyorsunuz anlamıyorum..