Ben Sivok'u duymuştum ama fazla da abartılmamalı.Beşiktaş'ın bence defans çizgisi şuan çok dengesiz.Birbirlerine uyum sağlarlarsa muhteşem olur.Sağlamazlarsa fiyasko olur gibime geliyor.
Ben Sivok'u duymuştum ama fazla da abartılmamalı.Beşiktaş'ın bence defans çizgisi şuan çok dengesiz.Birbirlerine uyum sağlarlarsa muhteşem olur.Sağlamazlarsa fiyasko olur gibime geliyor.
Futbol hayatına Zenit'te devam eden Fatih Tekke ile her konuda anlaşan Beşiktaş yönetimi, Rus kulübüylede pazarlıklarda son aşamaya geldi. Ancak, Fatih Tekke'nin Beşiktaş'a transfer olması için siyah-beyazlı yönetim Bobo ve Nobre ikilisinden birinin satılmasını bekliyor.
Öncelikli olarak Bobo'yu yüksek bir bonservis bedeliyle göndermek isteyen Beşiktaş yönetiminin Dinamo Kiev takımıyla tekrar pazarlık masasına oturduğu öğrenildi. Bobo'yu ısrarla isteyen Ukrayna kulübünün bu kez daha yüksek bir teklifle siyah-beyazlı kulübün kapısını çaldığı belirtilirken, Nobre için ise Brezilya'nın Internacional kulübünün devreye girdiği öğrenildi.
Siyah-beyazlılar, bu iki kulüpten biriyle anlaşırsa daha önceden el sıkıştığı Fatih Tekke'ye Beşiktaş formasını giydirecek.
Geçtiğimiz sezon Zenit'te fazla forma şansı bulamayan Fatih Tekke'yi bu sezon Bundesliga'ya yükselmeyi başaran Christoph Daum'un takımı Köln ve yine Bundesliga'nın yeni takımlarından Hoffenheim'ın da transfer etmek istiyordu.
Ntvspor
mükemmeL oLur Bobo gitsin tekke geLsin hoLosko-Tekke uçurur bizi
Nobre'yi daha yeni kaptan yapıyosun ne diye satasın.Bobo hem kendi açıklıyo gitmeyecm diye,hemde yöneticiler ve başkan satmayacağız diyo.Haber yalan desek NTVSPOR yapıyor.İşin içinden çıkamadım...![]()
Türkiye'nin en iyi forvetlerine sahipken nereden çıktı bu haber anlamadım :S
önce Fenerbahçe ile 1 yıl adı anıldı şimdi de Bjk çıktı ki daha bu sabah transfer yapmayacaklarını söyledi sanırım Sinan Engin..
Ne Nobre, ne de Bobo, ikisini de seviyoruz.Forvetlerimizden memnunuz .Eksik kalsın Fatih Tekke![]()
Last edited by DisCo : 26.Temmuz.2008 at 16:35
Fatih büyük ihtimalle Köln'e gidicek Fatih ile anlaşmışlar galiba fakat Zenit bonservis için 7 milyon eurodan aşağıya inmediği için bu kadar uzamış.
Arkadaşlar tamam tartışalım ama tartışmanında,görüşlerimizi belirtmeninde bir adabı var.Lütfen ortama germeden,güzelce fikirlerimizi belirtelim.Kullandığımız kelimelere dikkat edelim.
So what?
Saike
Bence de Fatih Tekke en iyi Türk forvet şuanda Zenit'te faydalı olamıyor birtakım sorunları vardı.Rahat edeceği bir kulübe giderse tekrar başarılı olur.Hem havadan hem yerden çok etkili gol vuruşları çok iyi.Beşiktaş'a gelirse iyi bir iş yapmış olur yönetim.
bence Bobo Tekke'den kalitelidir geçen sezon Bjk orta sahası ve defansında problemler vardı orta saha dirençsizdi defanstan da oyun kuramıyorduk.Bu sene bu sorunları çözersek Bobo nası bir forvet herkes görmüş olur
Gereksiz tartışmaya burada son verelim.
Arkadaşlar öncelikle tartışmaya güzel başladığınız için teşekkür ediyorum. Ancak akabinde olayı takım tartışmasına, alakasız oyuncu değerlendirmesine çevirmişsiniz. Haliyle burası transferleri konuşma bölümüdür. Bir oyuncu ile ilgili haber bırakılır veya oyuncu transferi gerçekleştirilmiştir. Bunun üzerinden yararlı olur mu olmaz mı tartışması en doğru olanıdır. Sizler ise bu benim oyuncum şu sizin oyuncunuz biz daha büyüğüz vs. diye uzayan tartışmalara kaydığınız için buna izin vermeyeceğim.
Hatırlatmakta fayda görüyorum. Bir futbolcu X takımdan çıkmış olabilir. Sizin çok beğendiğiniz bir oyuncu olabilir vs. vs. çoğaltabilirim. Savunma hakkınız vardır. Düzeyinde tartışırsınız ancak birisi sizin beğendiğiniz oyuncuyu istemiyor diye o adam üzerinde hak iddia edip tartışma ortamı yaratamazsınız. Siz nasıl o oyuncuyu beğenme hakkını kendinizde görüyorsanız başkalarınında o oyuncuyu beğenmeme hakkı bulunmaktadır. Şayet sizi rahatsız eden bir mesaj varsa ki bazen gözümüzden kaçmış olabiliyor. Bunu kendiniz çözme yerine rapor ederseniz biz gerekeni yaparız. Aksi takdirde tartışmanın bir tarafı olursunuz.
Anlayışınıza teşekkür ediyorum.
Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin'in transferi bitirdik açıklamaları ile birlikte bende transfer yapacağımızı düşünmüyordum.Gerçi Levent Erdoğan 2 transfer daha yapacağız diye açıklama yapmıştı ama bu söylemin taraftara kombine aldırmak için reklam olduğunu düşünüyordum ama şimdi bu Tekke haberleri çıkınca acaba diyorum.Kaynakta sağlam bir kaynak.Yani bir duyumları varki haber yapıyorlar.Laf olsun diye haber yapan bir kaynak değil.Eğer bu haber doğruysa diğer oyuncuda M.Topuz'mu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.(M.Topuz'u satmıyoruz diye yorum yapılmasın,bu benim düşüncem)
Dediğim gibi Tekke haberi sürpriz oldu.Trabzon'dan ayrılmadan önce leblebi gibi gol atıyordu.Her ne kadar Rusya'da bu performansını devam ettiremesede kalitesi tartışılmaz.Beşiktaş'a geldiğinde yine aynı performansı sergilermi orası hakkında bir kesinlik yok ama katkı sağlayacağını düşünüyorum..
Aslında elimizdeki forvetler yeterli diye düşünüyorum.Ama yabancı kontenjanından dolayı Bobo yada Holosko dan 1 si yedek kalacak genelde.Eğer ki Bobo çok çok iyi bir fiyata satılırsa bence Fatih Tekke'nin gelmesinde bir sorun yok.Çünkü Tekke onun yerini kapatabilir ve bizde bu değişimden kar ile çıkarız.(Tabii Bobo iyi bir fiyata satılırsa)
So what?
Saike
Bobo bence maksimum 8 milyon euroya gider Zenit ise Fatih'i 7 milyon eurodan aşagıya satmıyor.(Zaten paraya ihtiyaçları yok)Bobo yıllık ne kadar alıyor bilmiyorum ama Fatih yıllak 2 milyon eurodan daha fazla bir para alıyor Beşiktaş'a gelirsede bu fiyat en az 2 milyon euro olurki senin dedigin bu transferden kar ederiz lafıyla benim görüşlerim pek uyuşmuyor.
Bence Bobo Beşiktaş'ın dediği kadar(10 Milyon Euro) yok..Maksimum 5-6 eder bence..Ama Fatih'in Beşiktaş'a çok katkısı olacağına inanıyorum.
Bence tekke fazla para verilmeyecekse gelsin 3 mn euro civarında..Nobre gidebilir...
Cisse'nin yerine Cardozo
Beşiktaşımızda yaşanan Cisse ikilemine yeni bir perde daha eklendi. İspanyol kulüplerinden teklifler aldığını yönetime bildiren Fransız oyuncu hakkında Ertuğrul Sağlam ‘Kalmalı’, Sinan Engin ise ‘Gidebilir’ raporu vermişti. Ancak Sağlam’ın raporu doğrultusunda takımda kalan tecrübeli futbolcunun yerine çok uzaklardan ünlü bir yıldızın önerildiği ortaya çıktı. Arjantin’in Boca Juniors takımından Neri Cardozo, Beşiktaşımıza teklif edildi.
MERCEK ALTINA ALINDI
Geçtiğimiz hafta içinde İstanbul’a gelen Matias Delgado’nun babası Eduardo, kulüple sözleşme yenileme konusunda görüşmelerde bulunmuş ve anlaşmaya varmıştı. Eduardo’nun, Boca forması giyen Cardozo’nun çok yetenekli bir futbolcu olduğunu ve futbol yaşamını Avrupa’da sürdürmek istediğini Beşiktaş’a ilettiği belirtildi. Öneriyi dikkate alan Sinan Engin, Cardozo hakkında iyi referanslar aldıktan sonra Cisse’nin gidişine yeşil ışık yaktı.
2 KEZ MİLLİ OLDU
21 yaşındaki Neri Cardozo, orta sahanın ortasında ve solunda görev yapabiliyor. 2003 Dünya Gençler Şampiyonası’nda dördüncü olan Arjantin Milli Takımı’nın formasını giyen Cardozo, turnuvanın en göze çarpan isimleri arasındaydı. Genç yaşına rağmen, Arjantin Milli Takımı’nın da formasını giyen Cardozo, “Artık Avrupa’da futbol oynamak istiyorum” açıklamasından sonra tepkileri üzerine çekmiş ve Boca’daki formasını da kaybetmişti. Güçlü bir oyuncu profili çizen Cardozo, frikikten attığı gollerle de dikkat çekiyor
Kolpa olduğu her yerinden belli![]()
Sivok çok yararlı olacak
sivok ve zapotocvil güsel defans olur ins.zago ve ronaldo gibi olurlarsa kesin sampiyonuz
Zapotocny gerçekten de iyi bir stoper..Schalke maçında da iyi oynadı.Beşiktaş gerçekten de iyi oldu bu sene.Ama şampiyonluk yarışında iyi bir yerde bitireceğini sanmıyorum.Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bence kadrosu daha kaliteli.
Af yok! Bobo her an gidebilir!
Radyospor'da yayınlanan Aydın Cingöz'le Gündem programına katılan Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Beşiktaş gündemine dair çar***ı açıklamalarda bulundu. İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in affedilmelerinin söz konusu olmadığını söyleyen Erdoğan, Bobo'nun da her an satılabileceğini ve takıma Fatih Tekke'nin de aralarında olduğu bir kaç yıldız oyuncuyu alabileceklerini açıkladı.
Avusturya'daki kampta kavga ettikleri için kadro dışı bırakılıp satış listesine konulan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın affedilmelerinin mümkün olmadığını açıklayan Erdoğan, "Kararımız kesindir. Karardan geri dönüş mümkün değil. İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'a yeni takımlarında başarılar diliyorum." dedi.
Bobo'nun her an satılma ihtimalinin bulunduğunu söyleyen Erdoğan, "Bobo'ya teklifler geliyor. Her an her dakika Bobo'yu satabiliriz." şeklinde konuştu.
Bobo'yu satmaları halinde takıma takviye yapacaklarını vurgulayan Erdoğan, "Fatih Tekke'nin de aralarında bulunduğu bir kaç oyuncuyla ilgileniyoruz. Görüşmeler devam ediyor." ifadelerini kullandı.
Sinan Engin'in bugün "Herhangi bir oyuncuyla görüşmüyoruz. Transfer yapmayacağız" şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Erdoğan, "Zannedersem işlerin daha sağlıklı yürümesi adına bu açıklamayı yapmıştır." dedi.
Şampiyonluk yarışına da değinen Levent Erdoğan "Trabzonspor çok önemli transferler yaptı. Rakiplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray da yıldız isimleri kadrolarına kattı. Şampiyonluk yarışı çok çetin geçecek, ancak yıldız oyuncuların uyum sorunu olduğunu da unutmamak lazım. Biz bu yarışta ipi göğüslemek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz." şeklinde konuştu.
Radyospor.com
------------------------------------------------------------------------
Fatih Tekke Geçen Sene Fenerbahçe'den Dönmüştü Bu Sezon Beşiktaş'a Gelebilir
Trabzonspor'da geçen seçimlerde başkanlığa adaylığını koyan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu transfer gündemine dair ilginç açıklamalarda bulundu. Fatih Tekke'nin geçen yıl Fenerbahçe'den son anda döndüğünü kaydeden Hacıosmanoğlu, "Şimdi de Beşiktaş'a gelebilir" dedi.
Radyospor'a açıklamalarda bulunan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Fatih Tekke'ye dair ilginç açıklamalarda bulundu. "Fatih Tekke'nin kendisine Trabzonspor'da oynamazsam Türkiye'de Beşiktaş'ta oynarım." dediğini hatırlatan Hacıosmanoğlu, "Zenit izin verirse gelebilir." şeklinde konuştu.
Fatih Tekke'nin adının Fenerbahçe ile geçmesi üzerine ise Hacıosmanoğlu , "Fenerbahçe geçen sene Fatih için Zenit'e 8 milyon euro teklif etti. Zenit 10 milyon euro isteyince bu transfer gerçekleşmedi. Fatih geçen yıl Fenerbahçe'yle anlaşmıştı. Şimdi de anlaşabilir." dedi.
Radyospor.com
So what?
Saike
Levent bi sus be adam.Bobo satılmayacak, transfer de büyük ölçüde kapandı.Kabullen artık.Ayrıca ''Bobo'yu satanı biz de satarız!''
Geçen gün de 2 yıldız futbolcu alacağız diyorduBilmiyorsan sus adam sansınlar
![]()
Anlaşılan bu adamı yönetimde iplemiyor.Transfer kapatılsın artık.Hiç kimseye ihtiyaç yok.Bu kadro bu sezon bizi götürür..
Fatih Tekke açıklaması!
Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı takıma transfer olacağı yönünde medyada ismi geçen Rusya Ligi takımlarından Zenit'te forma giyen Türk futbolcu Fatih Tekke'nin transfer gündemlerinde olmadığına açıkladı.
Kulüp açıklamasında şu ifadelere yer verildi: ''Son günlerde bazı basın organlarında yer alan, Fatih Tekke'yi transfer edeceğimiz yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Fatih Tekke çok değerli bir futbolcudur, ancak hiçbir zaman kulübümüzün transfer gündeminde olmamıştır.''
Kaynak : AA
So what?
Saike
Fatih Tekke Beşiktaşın aradığı santrofor değil
Bobo'yu oynatmayı düşünüyor o zamanOlmadı Nobre de oynar, sanki çok etkisiz bir futbolcu...
![]()