11.HAFTA
Bursaspor bu yoklukta kazanıyorsa ya bende ye oyuncularda bir sorun var demektir.Önceki maç Trabzona 3 attık bunun intikamı galiba.
12.HAFTA
Kötü gidiş başladı.Oyuncular çok kötü oynuyor hele Uğur.Ara transferde mutlaka golcü almam lazım.
13.HAFTA
Yine 3'ün 1'ini aldık. Her maç 3 yamaye başladık.Bu gidiş hayra alamet değil.
14.HAFTA
Belediyeyi yenmemiz çok güzel oldu.Bizim önümüzdeler ve çok iyi bir takımları var yenmemiz imkansız gibi bişeydi ama 10 dk de 3 gol attık.Oyuncularımı gerçekten tebrik ediyorum.
15.HAFTA
Bülent kariyerimdeki ilk golunu attı.Doymamış olcak ki bir tane daha attı.İyi bir maç değildi.Kötü oynadık.Bülenti Allah yolladı bize.
16.HAFTA
Hiç değilse 1 golle 3 puan bekliyordum.Harika oynadık bırakın 1 golü 5 gol bile atardık ancak FORVET eksikliğimiz var.Aldığım oyuncular pek işe yaramıyor.Gelcek sezon böyle olursa satacam bunları.Takımda çok ofansif ortasaha var.Bşuna masraf.Ara transferde 2 tane yollicam.1 defans 1 forvet alıcam.Gelecek vaad eden.
17.HAFTA
Harika bir maçtı Kocaelinin bir şutu bile yok. 5 defans la çıkmıştım bu maça.
BÖylece devreyi kapatmış olduk.
FTK 2. GRUP MAÇI
Allahım bu ne maçtı ya.Öldüm öldüm dirildim resmen.Sonuçta yenemesek bile 1puanı söküp aldık.
PUAN DURUMU
Yeni çıkan bir takımla 8. sırada olmak güzel bir şey.Şimdilik bir sıkıntımız yok.Gözümüz 6. sırada ve almamızda gayet mümkün.
DEVRE ARASI DEĞERLENDİRMESİ
İlk devreyi beklentilerin ne altında ne üstünde bitirdik.En çok sıkıntıyı golcü olamasından çektik.Acilen bir golcü almalıyız.Yoksa halimiz harab.Aldığım bağzı oyuncular yalan oldu.Çok kötü oynuyorlar.İnanamadım böyle olunca.Acilen bir forvet kiralamalıyım.Serkan Çalık harika olur.İnşallah olur.Sağ kanada da bir takviye lazım. Birde defansın ortasına tabii.