KARİYER HİKAYELERİ KURALLARI İÇİN TIKLA
YUKARIDAKİ ADRESTEKİ KURALLARI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM
[SIZE="4"3.SEZON BİLGİLERİ 3.sayfada[/SIZE]
Şok Şok Şok!
Sercan ŞANAL şimdi Eskişehirspor da, parola Es-Es ve Es
Takım: Eskişehirspor
Lig: Trkcll Süper Ligi
Veritabanı: 2008-2009 update v2.0
Basın Açıklaması:
Değerli camiamiza ve azizhalkına şunları iletmek isterim ki.Bizi bekleyen bu zor dönemde,hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağıma söz veriyorum.
Merhaba arkadaşlar, bu yeni kariyerimde takipçim olmanızı diliyorum. İnşallar uzun soluklu ve güzel bir kariyer olur.
Öncelikle bağzı prensiplerimiz var mesela deplasmanda hazırlık maçı yapmamak.Yabancı oyuncu kiralamamak.İşimize yaramayan oyuncuları satmak-satamasak bile kovmak. Daha niceleri.Gelelim konumuza. Hedefimiz ligi onuncu sradan aşağı düşmenden bitirmek. türkiye kupasında Gruplardan çıkmak.Öncelikle bir pilot klup bulduk kendimize.Başvuranlar arasında en uygunu Erzurumspor u seçtik.Bu seneki kadromda düşünmediğim, gelecek vaad eden oyuncuları yolladık.Çoğu oyuncuyu sattık-kovduk. Çok güzel oyuncular aldık. Tabii takıkımımıza göre güzel oyuncular.Hazırlık dönemimizde deplasman prensibim dolayısıyla sadece 2 maç yaptık.
Lige kötü başlayıp iyi devam ettik.Türkiye Kupasında yaptığımız 1 maçı kazandık.Şimdilik bu kadar ilerledik ve Ekim ayna ayak bastık. İşte Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylul ayının bilençosu.
TRANSFER PAZARI
UĞUR BORAL550B€TOLGA ZENGİN375B€GOMEZ ALEJANDO85B€ALMEYDA MATİASSERBESTHAKAN SÖYLER150B€TURGAY BAHADIR750B€
HAZIRLIK DÖNEMİ
LİG BAŞLIYOR
1.HAFTA
2.HAFTA
3.HAFTA
4.HAFTA
5.HAFTA
FTK 1.MAÇ
6.HAFTA
Kötü bir haftaydı 6. hafta.Galibiyetten başka çıkar yolu yoktu ancak olmadı.
7.HAFTA
Yine Yenişemedik.Beraberlikler sürüyor, üstün oyunumuzu hakem 90ıncı dakikada verdiği saçma penaltı kararı ile mahvetti.
8.HAFTA
Çok rahatladık hele 2 averaj aldık çok mutlu olduk.Bierşeylerin yoluna gireceğinin göstergesi bence bu maç çünki harika oynadık.
9.HAFTA
Çok gol kaçırıyoruz en az 3-0 yenebileceğimiz maçtan 1 golle ayrıldık.3 puan bizim yinede.
10.HAFTA
Herşey yoluda gidiyor.Trabzon karşısında 30 şut çektik.Harika bir maçtı.Çok etkilendim oyuncularımdan.Yeni taktiğim süper.
FTK 2. MAÇ
Diyecek söz bulamıyorum 4-2 öndeydim.bir gol daha atayım diye bekledim.Attım 5-2 oldu. 5 defans 2 defansif ortasaha ya döndüm.Yine de 2 gol daha yedik.En nihayetinde müthiş oynadım ve kazanan taraf bizdik.Bu da güzel.
PUAN DURUMU
Beklentilerimin ne altında ne üstünde.Tam istediğim gibi bir sezon geçiyor.Aramızda pek fark yok ancak şu an çok erken.Daha 24 maç var.Ancak şunu söyliyim ki;ilk beklentilerimiz ilk 10 du ancak tahmin ediyorum ki İnter-Toto ya biz kalacağız.
![]()