Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

20 80.00%
  • Antalyaspor

2 8.00%
  • Beraberlik

3 12.00%
1 ile 30 arası toplam 98 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor [ TSL 3. Hafta ]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by pogobass View Post
    Yine De Sanctis kritik kurtarışlar yapıyor.Yine Hasan Şaş çok top kaybediyor.Yine Ayhan bir formlu bir formsuz.Yine Arda bireysel oynuyor.Yine Ümit&Nonda ikilisi çok mücadele ediyor.Yine takımına monte edilen yeni bir genç Aydın! parlamak üzere.Yine Lincoln göz boyuyor bu da yetmez gibi ona buna sataşıyor.Yine Galatasaray'ın sağ bek mevkisinde oynayan futbolcunun başına bir iş geliyor.(Hasan'ın kaşının açılması).Yine Galatasaray tribünleri küfür ediyor.Yine Skibbe maç sonrası boş demeçler veriyor.
    De Sanctis çok iyi oynadı.Hasan Şaş çok iyi uzun paslar attı.Bayağı bir savaştı.Ayhan&Arda&Ümit berbattı.Aydın dün çok iyiydi.Nonda da iyi mücadele etti.Yanlış anlama amacım tartışma yaratmak değil.Sadece merak ettim de sordum.

Bir de birşey soracam sen maçın 90 dakikasını mı izledin ? Ne biliyim Ümitin övüp , Hasanı yermen garip geldi bana.

Ayrıca beraberliğin tek sebebi Tamamen adamlarımızı biçmeye oynayan Antalya savunmasıdır.Tam atağa kalkacaz faul yapıyolar sarı kart.Böyle adalete karşıyım.O karar değiştirilmeli ve daha da sertleştirilmeli bence.Bu kadar da anti-futbol olmaz ki.
    Last edited by DisCo : 14.Eylül.2008 at 13:03

Mesaj Yetkileri