Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?
- Voters
- 611. You may not vote on this poll
-
Türkçe dil desteğide eklendiğinde bu korsan oyunlarda da olacak. Sanmıyorum ki büyük çoğunluk Türkçe eklendi hadi gidip Türkçe alayım desin. Şu anda oyun 80 lira ise ben Türkçe desteğini eklesem, buna harcadığım masrafı da üstüne koyar oyunu 100 liradan satarım yapımcı olsam.
Bu nedenle Türkçe ekleme elbette satışlarda olumlu yansıyacaktır ama 5 lira vermek varken neden 80 vereyim mantığı ülkemizde değişmez.
Bu oyunu 1 sene boyunca oynuyoruz, günde saatlerce oynuyoruz. Bir anda 80 lira elbette çok gelebilir ama bunu 1 senelik döneme yaydığımızda, bu oyun için harcadığımız zamana yaydığımızda, başka aktivitelerle karşılaştırdığımızda en ucuz eğlence oluyor. Sinemaya 1 senede verdiğiniz parayı düşünün mesela ya da eğlenmek için zaman geçirdiğiniz başka aktivitelere verdiğiniz 1 senelik parayı düşünün.
İnternet için bile en ucuzundan senede 360 lira veriyorsunuz. İnternete senede 360 lira veren bir kişi de sürekli oynadığı, keyifle oynadığı bir oyuna sende 80 lira verebilir diye düşünüyorum.
Ama işte direk 80 lira vermek zorlayabilir bizleri ama bunu 12 aya böldüğümüzde günce 20 kuruş gibi bir rakam çıkıyor ortaya. Çok da yüksek olmasa gerek.
Keşke ülkemizde alım gücü yüksek olsa, geçim sıkıntısı çekmesek, zorunlu ihtiyaçlarımızı karşıladıktan sonra cebimizde çok miktarda para olsa, oyun 40 liraya satılsa bunları hepimiz isteriz, isteriz ama...
Mesaj Yetkileri