Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
1 ile 30 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Açlık sınırında olan insanın internetle pek ilişkisi olmaz.Ve buraya üye olup oy vermez.İnternete 30 veya 50 YTL'yi her ay veren FM'ye de istese verir.Ama açlık sınırında yaşayan bir kişi 80 YTL'yi çok daha iyi bir şekilde değerlendirebilir.Açlık sınırıyla alakası yok bunun.FM karın doyurmaz
    Ama şöyle birşeyde var Aygün.Çoğu kişi 80 YTL'yi çok çok rahat verebilir.Ama internetten bedava indirmek veya korsanını 2 YTL almak varken kimse gidip 80 YTL vermez.Bende vermem.2 YTL korsan alırım.Geriye kalan 78 YTL haşlık olur bana.Korsanla,orjinal arasında hiç fark yok.

Burda asla korsan CD'yi övmedim.Sadece fikrimi belirttim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Ama şöyle birşeyde var Aygün.Çoğu kişi 80 YTL'yi çok çok rahat verebilir.Ama internetten bedava indirmek veya korsanını 2 YTL almak varken kimse gidip 80 YTL vermez.Bende vermem.2 YTL korsan alırım.Geriye kalan 78 YTL haşlık olur bana.Korsanla,orjinal arasında hiç fark yok.

Böyle düşündükce de oyuna Türkçe eklenmesini beklemeyin. Daha önceki mesajlarımda da bunu demek istedim, oyun Türkçe olsa da büyük çoğunluk neden 80 YTL vereyim ki diyecek...

Ben 1 senelik eğlence amaçlı yaptığım aktiviteleri düşündüğümde en çok FM oynayarak zaman geçirdiğimi gördüm. Ve bu eğlenmek için en çok zamanımı geçirdiğim aktiviteyle diğer eğlence amaçlı yaptığım aktiviteleri karşılaştırdığımda en ucuzunun da FM olduğunu gördüm.

Ben bu oyunla bu kadar zaman geçiriyorsan orjinal aldığımda içim daha rahat oluyor. Her oyunu mu orjinal alıyorum, tabi ki hayır, sonuçta ülkenin şartları da belli ama hiç bir oyuna da FM'ye ayırdığım zamanın çeyreğini ayırmıyorum bu nedenle verdiğim paraya değer diyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Böyle düşündükce de oyuna Türkçe eklenmesini beklemeyin. Daha önceki mesajlarımda da bunu demek istedim, oyun Türkçe olsa da büyük çoğunluk neden 80 YTL vereyim ki diyecek...

Ben 1 senelik eğlence amaçlı yaptığım aktiviteleri düşündüğümde en çok FM oynayarak zaman geçirdiğimi gördüm. Ve bu eğlenmek için en çok zamanımı geçirdiğim aktiviteyle diğer eğlence amaçlı yaptığım aktiviteleri karşılaştırdığımda en ucuzunun da FM olduğunu gördüm.

Ben bu oyunla bu kadar zaman geçiriyorsan orjinal aldığımda içim daha rahat oluyor. Her oyunu mu orjinal alıyorum, tabi ki hayır, sonuçta ülkenin şartları da belli ama hiç bir oyuna da FM'ye ayırdığım zamanın çeyreğini ayırmıyorum bu nedenle verdiğim paraya değer diyorum.
    Aslında sende haklısın Serkan abi.Bu kadar vakit geçirdiğimiz bir oyun.80 YTL az bile.Çünkü bu oyunun sonu gelmiyor.Ama şöyle birşey var Serkan abi.Ben 15 Yaşındayım.Ne bir maaş kazanıyorum nede herhangi bir gelirim var.Bunları benim yaşımdaki Fm oynayanlar için söylüyorum.Hepimiz baba parası yiyoruz şu anda.Yaşımız itibariyle.Ben babama gidip bir oyun için 80 YTL istersem vermez.Ama korsan aldığım zaman bırak babamdan para istemeyi kendi harşlığımla çok rahat gider alırım.Birde bu açıdan bak be abi.Biz daha çocuğuz.(Çoçuktan kastım hiçbirimiz çalışmıyor ve geliri yok.Kendi yaşımdakiler için söylüyorum.)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ibob View Post

Onu o güzel kutusundan açıp cd'yi eline alıp CD-Rom'a takıp yükleyip çıkarıp tekrar kutusuna koymanın zevki ayrı olur Hiç orjinal almamıştım önceden.Bu sefer alıp bu zevki tatmayı isterim 901,902 çıktığında herkes grackini ararken ben gönül rahatlığıyla oynarım oyunumu sorunsuz bir şekilde..80 Ytl'nin acısını da hayli hayli çıkarırım bu oyundan Orjinal olunca da ayrı bir tat verir (:

Mesaj Yetkileri