Başta Sinan Engin ve Yıldırım Demirören olmak üzere önce yönetim bu işi bırakmalı. Klübün yakasından düşmeli.
Ben Galatasaray' lıyım..
Çok değil aylar önce Canaydın' a çok yüksek düzeyde tepkisel yaklaşıldığı bir dönem yaşadık Galatasaray olarak. Ancak o günlerde, Canaydın' ın yapamadığı onca şeye rağmen başardığı, yaptığı ve unutmadığı birçok değer yüzünden sahip çıkıldı Canaydın' a. Saygı duyuldu. (kendinibilmez olarak nitelediğim hakaret meraklısı seviyesizler dışında tabii)
Ama bu gün Beşiktaş' ın geldiği noktaya bakıyorum, Yıldırım Demirören' i savunan, bir olumlu bıraktığı izden bahseden yok. Kimse ama şunu yaptı diyemiyor, ne maddi istikrar ne başarı istikrarı açısından hiçbirşey elde edememiş, kimsenin saygı bile duymadığı bir isim haline gelmiş. Herkes düşse yakamızdan diyor..
Demek ki önce Demirören' in gitmesi gerek. Sinan Engin ile beraber. Ne getirdiler bu güne kadar, ne katkıları oldu?
Ancak bunu söylerken işin öteki tarafına bakıyorsun; bir tane başarıya aç, hırslı bir aday da ortada yok çıksın ben buradayım desin..
Demek ki işi zor Beşiktaş' ın.
Lucescu bir çözüm mü? Sezon ortasında değil.