Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 280 sonuç

Konu: Mustafa Denizli Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Başta Sinan Engin ve Yıldırım Demirören olmak üzere önce yönetim bu işi bırakmalı. Klübün yakasından düşmeli.
    Ben Galatasaray' lıyım..
    Çok değil aylar önce Canaydın' a çok yüksek düzeyde tepkisel yaklaşıldığı bir dönem yaşadık Galatasaray olarak. Ancak o günlerde, Canaydın' ın yapamadığı onca şeye rağmen başardığı, yaptığı ve unutmadığı birçok değer yüzünden sahip çıkıldı Canaydın' a. Saygı duyuldu. (kendinibilmez olarak nitelediğim hakaret meraklısı seviyesizler dışında tabii)
    Ama bu gün Beşiktaş' ın geldiği noktaya bakıyorum, Yıldırım Demirören' i savunan, bir olumlu bıraktığı izden bahseden yok. Kimse ama şunu yaptı diyemiyor, ne maddi istikrar ne başarı istikrarı açısından hiçbirşey elde edememiş, kimsenin saygı bile duymadığı bir isim haline gelmiş. Herkes düşse yakamızdan diyor..
    Demek ki önce Demirören' in gitmesi gerek. Sinan Engin ile beraber. Ne getirdiler bu güne kadar, ne katkıları oldu?
    Ancak bunu söylerken işin öteki tarafına bakıyorsun; bir tane başarıya aç, hırslı bir aday da ortada yok çıksın ben buradayım desin..
    Demek ki işi zor Beşiktaş' ın.
    Lucescu bir çözüm mü? Sezon ortasında değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Ertuğrul henüz çok tecrübesiz bir teknik direktör bence. Geçtiğimiz yıl Şamiyonlar Ligi maçları ve bu yılki UEFA hezimeti ona çok şey öğretti. Her ne kadar taktik konusunda sorunlar yaşasa da gönderilmemesi taraftarıyım. Öğrenecek, öğrenecek.
    İlhan abi açıkcası dün akşama kadar bende senin gibi düşünüyordum.Liverpool maçından sonra bile bu düşüncelere sahip olmamıştım ama maalesef Ertuğrul hocanın pişmesini bekleyecek durumda değiliz..5 sene bekledik,bi 5 sene daha bekleyecek sabır kalmadı artık..Yapılacak en iyi şey tecrübeli bir hoca getirmek..En iyi adayda Lucescu..İnşallah olur diyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ayrıca bu yönetimin kesinlikle gitmesi gerekiyor.Bunu herkes söylüyor ama malesef koca camiadan birileri çıkmıyor Demirören'in karşısına..Gerçekten şaşılacak durum..Kulislerde 2010 için hazırlıklar olduğu söyleniyor.Hatta bir ara basınada yansıdı Celal Kolot baklayı ağzında tutamayınca ama hemen yalanlandı haliyle..Umarım gerçekten böyle bir plan vardır..Keşke hemen devreye konulsa...

Demirören gitmedikten bu zihniyet değişmedikten sonra neye yarar.

Metalist karşısında ağır bir yenilgi alarak Avrupa defterini erken kapatan Beşiktaş'ta fatura Ertuğrul Sağlam'a çıkarıldı. Yönetimin, pazartesi günü Hacettepe maçının ardından, genç çalıştırıcının yerine Mircea Lucescu'nun getirildiğini açıklaması bekleniyor.

Beşiktaş yönetimi Ertuğrul Sağlam'ın görevine son vermeye hazırlanıyor.

UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından yönetim kurulunun maç sonrasında yaptığı toplantıda yönetim kurulu üylerinin çoğunluğunun Sağlam'ın görevine son verilmesini talep ettiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine başkan Yıldırım Demirören'in Kiev'e geçtiği ve Shaktar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu ile biraraya geldiği öğrenildi.

Siyah-beyazlı takıma 100. yılında son şampiyonluğunu kazandıran Rumen teknik adamla her konuda anlaşmaya varılırken, kararın pazartesi günü oynanacak Hacettepe maçı sonrası açıklanacağı gelen bilgiler arasında...

Ertuğul Sağlam'ın Hacettepe maçında takımın başında son kez sahaya çıkması beklenirken, daha önce Shakhtar Donets'ten ayrılacağını açıklayan Mircea Lucescu Beşiktaş'ın yeni direktörü olacak.

Siyah-beyazlı takımı 2002-2004 yılları arasında çalıştıran ve siyah-beyazlı camiaya 100. yıl şampiyonluğu ile UEFA Kupası'nda çeyrek final başarısı yaşatan 63 yaşındaki deneyimli teknik adam, Beşiktaş'tan önce de Galatasaray ile 1 lig şampiyonluğu, 1 Süper Kupa şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final sevinçleri yaşamıştı.

Kaynak : NTVSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Demirören ukranadaymış biz skibbeyi almıştık oda metalistin hocasını alır belki

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Lucescu ile birlikte Gueye ve Coelho'yu da alsın gelsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Demirören ukranadaymış biz skibbeyi almıştık oda metalistin hocasını alır belki
    bayagı güLdüm ha

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben hala anlayabilmiş değilim olayı.Daha iki gün öncesine kadar hani bu takım Türkiye'de en iyiydi de noldu şimdi birden bire.Bence çok yanlış bir karar aşamasında Beşiktaş.Eğer bu şekilde en ufak bir başarısızlıkta hoca değiştireceksen kimse kusura bakmasın ama büyük takım olmaktan söz edemezsin.

Biz Zico geldiği sıra Dinamo Kiev'e elendik ve o sıralar Şampiyonlar Ligine katılmak bizim için çok önemliydi hem 100. yılda o arenada olmak hemde oradan gelecek parayı istiyorduk olmadı.Kovdukmu admı hemen.

Bence çok yalnış.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Ben hala anlayabilmiş değilim olayı.Daha iki gün öncesine kadar hani bu takım Türkiye'de en iyiydi de noldu şimdi birden bire.Bence çok yanlış bir karar aşamasında Beşiktaş.Eğer bu şekilde en ufak bir başarısızlıkta hoca değiştireceksen kimse kusura bakmasın ama büyük takım olmaktan söz edemezsin.

Biz Zico geldiği sıra Dinamo Kiev'e elendik ve o sıralar Şampiyonlar Ligine katılmak bizim için çok önemliydi hem 100. yılda o arenada olmak hemde oradan gelecek parayı istiyorduk olmadı.Kovdukmu admı hemen.

Bence çok yalnış.
    Katılıyorum
    Beşiktaş'ta Ertuğrul Hoca gitsin Scolari gelsin bu yönetim anlayışı hiç bir şey olmaz!Önce Demirören gidecek.Sonra Ertuğrul'u düşünürsün.

Türkiye'de "tek" olduğunu ima eden bir adam şimdi bunları yapıyorsa saniye durmasın.
    Bir de haberin yalan olması durumu var tabi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bence çok yalnış.
    En ufak başarısızlık mı?

Geçen sezon 3 kupadanda eli boş dönmüşsün.Fortis'te Ç.Rize gibi küme düşen takıma elenmişsin.Şampiyonlar ligi tarihine geçen bir fark yemişsin,tüm dünyaya rezil olmuşsun.Ligde kendi elinle son haftalarda yaptığın hatalarla şampiyonluğu vermişsin...

Beşiktaş'ın çocuğu,tecrübesizdi ama dersler aldı bu sene kalmalı ve başarıyı yakalar dedik.Ve sezona Kadıkköy'de Uefa finali hayalleriyle başlamışsın(bu çok zor bir şey değil)Ama sen adını sanını ilk defa duyduğumuz takımdan fark yiyorsun ve oda az daha Uefa tarihine geçerdi,Allah korudu...

Bu tablo F.Bahçe'de olsa değil görevden almak,vururlar o teknik adamı.Zizo Şl'de tarihi başarı gösterdi ama şampiyon olamadı diye gönderildi...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anilton View Post
    En ufak başarısızlık mı?

Geçen sezon 3 kupadanda eli boş dönmüşsün.Fortis'te Ç.Rize gibi küme düşen takıma elenmişsin.Şampiyonlar ligi tarihine geçen bir fark yemişsin,tüm dünyaya rezil olmuşsun.Ligde kendi elinle son haftalarda yaptığın hatalarla şampiyonluğu vermişsin...

Beşiktaş'ın çocuğu,tecrübesizdi ama dersler aldı bu sene kalmalı ve başarıyı yakalar dedik.Ve sezona Kadıkköy'de Uefa finali hayalleriyle başlamışsın(bu çok zor bir şey değil)Ama sen adını sanını ilk defa duyduğumuz takımdan fark yiyorsun ve oda az daha Uefa tarihine geçerdi,Allah korudu...

Bu tablo F.Bahçe'de olsa değil görevden almak,vururlar o teknik adamı.Zizo Şl'de tarihi başarı gösterdi ama şampiyon olamadı diye gönderildi...

Aslında sizde haklısınız ama bu sene ne kadar tanıdığım Beşiktaş'lı varsa biz bu sene süperiz hocamız süper takım süper kesin şampiyonuz diyordu.Bu iş bir mağlubiyetle tersine döner mi?Tamam UEFA'dan erken elenmiş olabilirisn ama bana göre Beşiktaş'ın ilk hedefi şu an lig olmalı.Bu takım 5 senedir şampiyon olamıyorken Avrupada başarı sağlaması zaten çok ütopik bir düşünce olur.

Hersene 2 takımla beraber favori olarak girdiğin ligde 5 senedir şampiyon olamıyorsan bence ilk hedef lig şampiyonluğu olmalı.Ondan sonra Avrupa hayali kurulur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İlhan abi açıkcası dün akşama kadar bende senin gibi düşünüyordum.Liverpool maçından sonra bile bu düşüncelere sahip olmamıştım ama maalesef Ertuğrul hocanın pişmesini bekleyecek durumda değiliz..5 sene bekledik,bi 5 sene daha bekleyecek sabır kalmadı artık..Yapılacak en iyi şey tecrübeli bir hoca getirmek..En iyi adayda Lucescu..İnşallah olur diyorum..
    Ertuğrul gelenekçi adam Şemsiciğim. Flexibility dediğimiz şey onda yok. 1 şey uygulayarak başarılı olduğu maçtan sonra bütün maçlarda aynı şey tutacak diye düşünüyor. 4-2-3-1, kısa pas ve teknik futbol üzerine kurulu sistem sert takımlara karşı işlemez.

Ama ben olsam Ertuğrul'a şans verirdim, Arsenal ve ManU'daki gibi sabrederdim. Beşiktaş'ı ancak sabır kurtarır. Ayrıca rakibi de küçümsemeyelim. Çoğu oyuncusu bizim oyuncularımızdan kaliteliydi. Deviç topsuz alanda Bobo'da daha hareketli bir forvet. Jaja ve diğer siyahi futbolcularının üstün fizikleri var.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aslında sizde haklısınız ama bu sene ne kadar tanıdığım Beşiktaş'lı varsa biz bu sene süperiz hocamız süper takım süper kesin şampiyonuz diyordu.Bu iş bir mağlubiyetle tersine döner mi?Tamam UEFA'dan erken elenmiş olabilirisn ama bana göre Beşiktaş'ın ilk hedefi şu an lig olmalı.Bu takım 5 senedir şampiyon olamıyorken Avrupada başarı sağlaması zaten çok ütopik bir düşünce olur.

Hersene 2 takımla beraber favori olarak girdiğin ligde 5 senedir şampiyon olamıyorsan bence ilk hedef lig şampiyonluğu olmalı.Ondan sonra Avrupa hayali kurulur.
    Alakası yok.Liginde neredeyse şampiyonluğu olmayıpta Avrupa kupalarında başarılı olanlarda var orası ayrı mesele...

Bu maçta iyi oynasan,şanssız bir golle yenilsen ve ya herşeyi yapıpta,bizden bu kadar rakip mükemmeldi dedirtecek bir oyun oynasan bu kadar tepki olmazdı.Ama sen pozisyona dahi giremiyorsun,rakip çok komik 4 gol atıyor ve iki katınıda kaçırıyor.Böyle bir Beşiktaş'ı kabul edemem ben...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Bence çok yalnış.
    arada fark var...siz D.Kiev'e elendiniz Şampiyonlar Ligi'nden.
    biz UEFA'dan elendik, Metalist'e...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada Lucescu gelirse yardımcılıklarını Sergen ve Tayfur'un yapma ihtimali yüksekmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Lucescu İle 3 Yıllık Anlaşma!

Yine ilk Medyaspor haber veriyor: Beşiktaş Lucescu ile 3 yıllığına anlaştı. Son birkaç pürüz giderilmeye çalışılıyor. Lucescu önümüzdeki hafta İstanbul’a gelecek. 2+1 opsiyonlu sözleşmeye imza atacak.
    Lucescu'nun yanına yardımcı olarak Tayfur Havutçu ve Sergen Yalçın'ın getirilmesi düşünülüyor.

Romen hoca kendi kulübüyle sözleşmesini feshetmesinin önündeki birkaç pürüzü hallederse önümüzdeki hafta içi İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak.

Ertuğrul Sağlam'ın 2010 yılına kadar süren sözleşmesinin ise nasıl feshedileceği ise merak konusu. Sağlam'ın sözleşmesi gereği, işine Beşiktaş kulübü tarafından son verilirse, 2010 yılına kadar onun ve yardımcılarının tüm alacakları ödenmek zorunda.

Aynı şekilde Sinan Engin'in de 2 yıllık anlaşması bulunmakta.

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@Abdullah abi

Evet takım süper gidiyor,geçen seneki eksikleri tamamladık diyorduk ama yanılmışız maalesef.Metalist ile yaptığımız 2 maç ve ligdeki son 2 maçımız bunu gösteriyor..Benim üzüldüğüm nokta Metalist'e elenmemiz değil.Futbol bu olur böyle sonuçlar.Benim üzüldüğüm taraf bizim bu maçta sahada ezilmemizdir.Golü bulması gereken taraf bizken Metalist'in gol üstüne gol kaçırmasıdır..

Aslında yine Ertuğrul Sağlam'a sabredilse bir 4-5 sene felan başarılı olacaktır.Sir Alex Ferguson'da Man.Utd'ye geldiği ilk zamanlar uzun bir süre bir başarı elde edememiş.Ama maalesef bizde sabredecek hal kalmadı..Hadi başarılı olmamayıda kabul ediyoruz.Sevinmek için sevmedik diyoruz ama takımın sahada ezilmesinede,geçen sezon bir çok maçta bu maçı acaba kazanacakmıyız diye ecel terleri dökmeye maalesef dayanamıyoruz.Ertuğrul hoca başarılı olamadığı gibi bütün bunlarda onun döneminde oldu..Kusura bakmasın Ertuğrul hoca onun pişmesini bekleyemeyeceğiz..

@İlhan abi

Senin düşüncenin aksine Ertuğrul Sağlam'ın gelenekçi olmadığını düşünüyorum.Zira öyle olsa bu sezon çoğu maçta farklı tercihlerle çıkmazdı.Yeri geldi çift forvetide kullandı,çift önliberoyuda ama bunu medyanın baskısıyla yaptı.Sanmıyorum ki rakibe göre taktikle çıksın.2 kural vardır.Ya hep aynı sistemle oynayıp takıma artık ezberleteceksin bu sistemi.Ki Zico Fenerbahçe'de böyle başarılı oldu.Yada bir sistemde takılmayacaksın ama rakibide iyi analiz edip ona göre oynatacaksın takımı..Ertuğrul hoca 2.sini seçti ve başarılı olamadı maalesef..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Lucecu gelse nolacak . gelir şampiyon yapar sene sonu gönderilir =)

sakary Ali Misafir

Resmi sitede hala bir açıklama yok!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    @Abdullah abi

Evet takım süper gidiyor,geçen seneki eksikleri tamamladık diyorduk ama yanılmışız maalesef.Metalist ile yaptığımız 2 maç ve ligdeki son 2 maçımız bunu gösteriyor..Benim üzüldüğüm nokta Metalist'e elenmemiz değil.Futbol bu olur böyle sonuçlar.Benim üzüldüğüm taraf bizim bu maçta sahada ezilmemizdir.Golü bulması gereken taraf bizken Metalist'in gol üstüne gol kaçırmasıdır..

Aslında yine Ertuğrul Sağlam'a sabredilse bir 4-5 sene felan başarılı olacaktır.Sir Alex Ferguson'da Man.Utd'ye geldiği ilk zamanlar uzun bir süre bir başarı elde edememiş.Ama maalesef bizde sabredecek hal kalmadı..Hadi başarılı olmamayıda kabul ediyoruz.Sevinmek için sevmedik diyoruz ama takımın sahada ezilmesinede,geçen sezon bir çok maçta bu maçı acaba kazanacakmıyız diye ecel terleri dökmeye maalesef dayanamıyoruz.Ertuğrul hoca başarılı olamadığı gibi bütün bunlarda onun döneminde oldu..Kusura bakmasın Ertuğrul hoca onun pişmesini bekleyemeyeceğiz..

@İlhan abi

Senin düşüncenin aksine Ertuğrul Sağlam'ın gelenekçi olmadığını düşünüyorum.Zira öyle olsa bu sezon çoğu maçta farklı tercihlerle çıkmazdı.Yeri geldi çift forvetide kullandı,çift önliberoyuda ama bunu medyanın baskısıyla yaptı.Sanmıyorum ki rakibe göre taktikle çıksın.2 kural vardır.Ya hep aynı sistemle oynayıp takıma artık ezberleteceksin bu sistemi.Ki Zico Fenerbahçe'de böyle başarılı oldu.Yada bir sistemde takılmayacaksın ama rakibide iyi analiz edip ona göre oynatacaksın takımı..Ertuğrul hoca 2.sini seçti ve başarılı olamadı maalesef..
    Önemli olan çıktığı dizilişten öte oynattığı futbol Şemsiciğim. 4 forvetle de oynasan, 6 orta saha ile de oynasan o oyun sistemi ile Metalist'i yenemezsin. Elbette rakibe göre her maç taktik değişmez. Ama rakibin ekmeğine yağ sürülecek anlayış ile sahaya çıkılmaz. Sert oynayan ve iyi alan daraltan ekibe karşı böyle oynanmaz. Ertuğrul kısa pas+yavaş tempodan vazeçmedi bu sezon hiç.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006

Lucescu'nun gelmesi iyi hoş ama; bu yönetim göndermedi mi Lucescu'yu? 11 puan geriden şampiyonluğu verdiği için. Bu hata geçde olsa farkedildi. Umarım Lucescu ile o 100. yılda ki Beşiktaş'ı görürüz. Çünkü Lucescu bu Beşiktaş'a UEFA'de çeyrek final oynatmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben Ertuğrul'un yerinde olsam istifa ederdim.. Yönetim adamın arkasından resmen iş çeviriyo.. Ayıptır yahu.. Önce bi ertuğrulla yollarını ayır ondan sonra anlaş kimle anlaşıyosan..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ah Ertuğrul Sağlam ah gittin Kayseriden düzeninin bozdun artık dolanırsın ligin küme düşmeye aday takımlarında

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Lucescu geLse kume düşsek biLe sesimi çıkarmam,çünkü Luce geLirse Sinan paşa paşa gidecek...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Lucescu İle 3 Yıllık Anlaşma!

Yine ilk Medyaspor haber veriyor: Beşiktaş Lucescu ile 3 yıllığına anlaştı. Son birkaç pürüz giderilmeye çalışılıyor. Lucescu önümüzdeki hafta İstanbul’a gelecek. 2+1 opsiyonlu sözleşmeye imza atacak.
    Lucescu'nun yanına yardımcı olarak Tayfur Havutçu ve Sergen Yalçın'ın getirilmesi düşünülüyor.

Romen hoca kendi kulübüyle sözleşmesini feshetmesinin önündeki birkaç pürüzü hallederse önümüzdeki hafta içi İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak.

Ertuğrul Sağlam'ın 2010 yılına kadar süren sözleşmesinin ise nasıl feshedileceği ise merak konusu. Sağlam'ın sözleşmesi gereği, işine Beşiktaş kulübü tarafından son verilirse, 2010 yılına kadar onun ve yardımcılarının tüm alacakları ödenmek zorunda.

Aynı şekilde Sinan Engin'in de 2 yıllık anlaşması bulunmakta.

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!
    Medyaspor Haluk Ulusoy'un olması lazım.Doğru olabilir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Ben Ertuğrul'un yerinde olsam istifa ederdim.. Yönetim adamın arkasından resmen iş çeviriyo.. Ayıptır yahu.. Önce bi ertuğrulla yollarını ayır ondan sonra anlaş kimle anlaşıyosan..
    Hocayı yolladıktan sonra Luce ile anlaşamazsak ne olacak? Sonra gidip sırf takım boşta kalmasın diye Ertuğrul hocadanda kötü birisi getirilecek..

lucescu gelirse beşiktaş cok başarili olacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Becereyemeceğin işe hiç girmeyeceksin şemsi..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Becereyemeceğin işe hiç girmeyeceksin şemsi..
    Lucescu'ya teklif yapmadan önce nereden bileceksin adamın gelip gelmeyeceğini.Önce hocayı yolla sonra hoca ara diye bir mantık olamaz..Atalarımız boşuna dememişler eşşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın diye..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

O zaman açıkça yapmasınlar.. Herkesin bi onuru var bunu bilmeleri lazım.. Ertuğrul'un şuan ki halini tahmin edebiliyomu Sayın(!) Demirören acaba?

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri