Originally Posted by
GeNç KaRTaL
İlhan abi açıkcası dün akşama kadar bende senin gibi düşünüyordum.Liverpool maçından sonra bile bu düşüncelere sahip olmamıştım ama maalesef Ertuğrul hocanın pişmesini bekleyecek durumda değiliz..5 sene bekledik,bi 5 sene daha bekleyecek sabır kalmadı artık..Yapılacak en iyi şey tecrübeli bir hoca getirmek..En iyi adayda Lucescu..İnşallah olur diyorum..
Ertuğrul gelenekçi adam Şemsiciğim. Flexibility dediğimiz şey onda yok. 1 şey uygulayarak başarılı olduğu maçtan sonra bütün maçlarda aynı şey tutacak diye düşünüyor. 4-2-3-1, kısa pas ve teknik futbol üzerine kurulu sistem sert takımlara karşı işlemez.
Ama ben olsam Ertuğrul'a şans verirdim, Arsenal ve ManU'daki gibi sabrederdim. Beşiktaş'ı ancak sabır kurtarır. Ayrıca rakibi de küçümsemeyelim. Çoğu oyuncusu bizim oyuncularımızdan kaliteliydi. Deviç topsuz alanda Bobo'da daha hareketli bir forvet. Jaja ve diğer siyahi futbolcularının üstün fizikleri var.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi